Párá, nje “thès me flòrínj” dhe ngrítjè ne pune! I plòtè dhe i sáktè FATI i muájit tjeter

Jemi në ditën e 28 te muajit korrik, por anglezja, që lexon fatet dhe letrat tona vijon të na surprizojë. Ajo tregon se do të ketë aq shumë surpriza dhe lajme të mira në gusht sa të gjitha shenjat do të mrekullohen, por jo vetëm. Tani është koha të mësoni të gjitha ato që na prèsín gjatë gushtit pasi anglezja sapo publikoi leximin e fatit.

Dashi, Nëse i përkisni shenjës së Dashit jeni një person energjik dhe shumë ku.rajoz. Jetoni çdo çast në maksimum, dhe nuk mendoni për të nesërmen. Nuk bëni kompromise, e shijoni jetën personale dhe profesionale.

Çfarë do sjellë Gushti për ju, Ju do jeni në qendër të vëmendjes, në mënyrë shumë di.namike. Do mësoni nga ga.bimet dhe ndj.ekja e ëndrrave do jetë në fokusin tuaj. Pr.isni që të gjeni mënyra për të shprehur veten, ndoshta duke bërë edhe projekte të rëndësishme kryesisht keto kohe.

Demi, Nëse i përkisni kësaj shenje keni lindur për të shijuar kënaqësitë e jetës. Ju shpesh pranoni se keni një personalitet të qëndrueshëm. Jeni njeri i punës dhe e përdorni gjithmonë për mirë energjinë tuaj.

Si do të jetë fati juaj, Ju kuptoni vlerën e gjërave. Kjo periudhe do të jetë një mundësi e mrekullueshme për të mësuar të vlerësuar bukurinë e gjërave dhe do arrini të keni një nivel të qendrueshëm ekonomik. Ju do të gjeni mundësi të bo.llshme për të realizuar veprime dhe objektiva të reja.

Tre eklipset hënore do të shtojnë emocionet për ju. Do të krijoni një periudhë të re të ndërg.jegjësimit dhe rritjes së prosperitetit. Shk.ëmbimet emocionale do të sjellin gjëra të reja në dritë.

Këshilla për shenjën tuaj, Duhet të ndjehesh mirë me vetën dhe të vlerësosh aftësitë që keni. Është e rëndësishme të ndjehesh i sigurt për jetën dhe të ardhmen dhe ta udhëh.eqësh atë si duhet.

Binjakët, Shenja e binjakëve janë pady.shim nego.ciatorë të lindur. Ju keni një disiplinë dja.llëzore, k.urioz dhe i mirëorganizuar me mendjen tuaj. Tërh.iqeni nga gjërat e reja dhe kërkoni të zgjeroni horizontet tuaja. Jeni shenja e komunikimit.

Në kohën kur ju do mendoni se keni dës.htuar do të keni arritje të jashtëzakonshme. Thjesht ndi.qni mënyrën tradicionale dhe shqyrtoni çfarë është e drejtë dhe ko.rrekte. Gushti parashikon për ju një vit eks.itues dhe dra.matik. Këto dy eklipse janë vendimtare në lidhje me mu.ndësitë për të ardhmen.

Eklipsi i parë, do t’ju lejojë të mendoni për mu.ndësitë, lidhjet në aspektin emocional. Një eklips tjetër ju sjell mun.dësinë për të transformuar disa fusha shumë themelore të jetës suaj.

Do të kaloni shumë kohë para se të shikoni atë që ka ndrys.huar brenda jush, çfarë ka ndrys.huar brenda jetës tuaj dhe ku doni të shkoni në të ardhmen. Këto detaje që shpesh mund të negliz.hohen, ato aktivitete të përditshme që m.ezi vërehen, të gjitha do të bëhen mjete të rëndësishme që do ju çojnë në asp.irata dhe synime më të mëdha.

Gaforrja, Jeni pady.shim shenjat më të ndjeshme. Intuita juaj e mp.rehtë do të thotë që ju mund të kuptoni çdo situatë. Ju keni dhuratën e të qenit në gjendje të zbuloni anët e forta dhe dobësitë e atyre që takoni. Ky personalitet dhe ndjeshmëri ju jep shpirtin e një artisti.

Si do të jetë fati juaj,  Kjo periudhe për ju do të jetë më paqësor se e shkuara. Do të zbuloni gjëra të reja dhe do të merrni ndihmë sa herë keni nevojë.

Çështja më e rëndësishme është që do kuptoni qartë motivet tuaja të fsh.ehura dhe do t’i zbuloni ato. Do të shtohen emocionet e reja në fushën e ëndrrave dhe intuitës. Kjo periudhe mund të jetë shumë i rëndësishëm për jetën tuaj.

Do të jeni të gatshëm të bëni ndryshime të mëdha në jetën personale dhe do gjeni kushtet e favorshme për t’i ndrys.huar ato. Në punë do të shpërbleheni.

Luani, Jeni shenja më e vendosur. I trajtoni çështjet me “antip.lumb”. Vendosmëria juaj për të fituar njerëz është e qëndrueshme deri në fund. Jeni natyrë ambicioze.

Si do të jetë fati juaj, Ndryshimet më dra.matike keto kohe do t’i keni në fushën e miqësisë. Do të krijoni marrëdhënie të rëndësishme. Do të jetë një periudhë e frytshme dhe realiteti juaj i përditshëm do të ndrys.hojë. Gushti do të jetë vendimtar dhe shumë “ndjenja” do të futen në lojë.

Virg.jëresha, Ata që i përkasin shenjës së Virg.jëreshës ne kete periudhe do të përp.iqen të bëjnë gjithçka për të gjithë. Përp.jekjet për të realizuar diçka për jetën e tyre, do të jenë plotësisht të fokus i tyre, gjë që do të jetë jashtëzakonisht e vë.shtirë, duke pasur parasysh interesat e ndryshme dhe pro.blemet konstante që lindin.

Yjet këshillojnë që për kete periudhe Virg.jëresha të mos nx.itojë, sepse duke dashur të dës.hmojnë veten, qëndrueshmëria e tyre do të çojë në ga.bime dhe rrë.mujë. Është e rëndësishme që të vlerësoni shanset tuaja dhe të vendosni vazhdimisht një qëllim, sepse vetëm kështu mund të arrini suksesin në fund të vitit.

Peshorja,  Një ekuilibër në emocione të bëjnë një person të ngrohtë dhe mjaft të shoqërueshëm. Ju shm.angni konf.liktet përmes elegancës dhe harmonisë që janë të pranishme gjithmonë në jetën tuaj.

Mos u habitni që të gjeni veten duke he.tuar disa kurse të reja, klasa dhe shtesa arsimore që ndihmojnë t’ju vënë në një pozicion më të mirë për të suksesin e ëndërruar. Gjate kesaj periudhe udhëtimi dhe mundësitë ekz.otike do të dalin në pah. Shikoni përpara si një shans për të vënë shumë nga informacionet që keni mësuar gjatë disa viteve të fu.ndit.

Akrepi, Ju e dini më mirë se kushdo tjetër se si të zgjidhni më mirë konf.liktet më de.likate falë magnetizmit tuaj natyror dhe fuqive të jashtëzakonshme të joshjes.

Si do të jetë fati juaj, Disiplina dhe vetëkontrolli janë kërkesa tuaja përgjatë kesaj periudhe. Dini se cila rrugë për të shkuar është e lehtë thjesht luani nga rre.gullat. Tre eklipset hënore shtojnë mu.ndësitë në jetën tuaj. E para, sjell mu.ndësi dhe ngjarje emocionale në pjesën e sentimentale.

E ardhmja ju çon në udhëtime, dhe mund të sjellë një mun.dësi të re dhe ekz.otike të lezetshme. Eklipsi i fu.ndit hënor ndodh në shenjën tuaj dhe bën të mundur krijimin e marrëdhënieve të reja të mrekullueshme.

Shigjetari, Drej.tësia është preokupimi kryesor në jetën tuaj, do të jetë plot energji Si do të jetë fati juaj,  Aspektet më energjitike të gushtit do të jenë në fushën e marrëdhënieve. Në kete periudhe do të merrni më shumë përgjegjësi në punë.

Duhet të jeni të gatshëm për të ndj.ekur ato qëllime që keni punuar për shumë kohë dhe që mund të finalizohen në fund të vitit. Duhet të jeni të përgatitur për një vit tejet din.amik.

Bricjapi, Mbu.loheni nga emocionet duke veshur veten me një perde akulli. Brenda keni një vendosmëri solide që ju lej.on të arrini majat më të larta. Ndërtoni fatin tuaj pa marrë parasysh sa kohë duhet për të arritur qëllimet tuaja. Besimet ndaj parimeve tuaja.

Miqësia që keni me të tjerët është e sinqertë, dashuria është intensive dhe e thellë. Si do të jetë fati juaj, Në muajin qe vjen duhet të fokusoheni në detaje. Duhet ti kushtoni rëndësi edhe vetes sepse keni pro.bleme me kèq-ushq.yerjen. Të kujdesurit për veten është po aq e rëndësishme sa detyrimet dhe përgjegjësitë e tjera në jetën tuaj.

Ujori, Jeni të hapur ndaj ideve të reja, orgjinalë dhe shumë të gux.imshëm. Jeni të ëmbël kur duhet por dini të jeni edhe kokëfortë kur situata e kërkon atë.

Si do të jetë fati juaj, Gushti do të jetë me dallime të konsiderueshme nga muajt e tjere. Idealet romantike do zënë pjesën më të rëndësishem të jetës suaj gjatë kesaj periudhe. Do të përj.etoni kthesa të mëdha dhe do të përj.etoni ngjarje mahnitëse.

Çështjet e dashurisë dhe punët e mendjes, gjëra të reja për t’u bashkuar dhe misioni i ri që të bie në dashuri me të mund të pr.itet në shkallë të ndryshme në një kohë apo në një tjetër.

Peshqit, Jeni shumë të ndjeshëm dhe me shumë intuitë. Ju keni një shq.isë të gjashtë që udhëzon të gjitha veprimet tuaja dhe secilën prej vendimeve tuaja.

Mendja juaj e jashtëzakonshme shpesh ju vë në situata që shumica e njerëzve nuk përj.etojnë kurrë. Të pa-vetëdijshëm për të ndjekur një rrugë të caktuar, krijoni një personalitet për veten tuaj, i cili shpesh mund t’ju çojë në iz.olim.

Si do të jetë fati juaj, Do të keni një punë të vës.htirë por me shumë shpër.blime. Gjatë kesaj periudhe do të keni në fokus ndrys.hime të reja, do të zgjidhni vend të ri për të jetuar, shtëpi të re.

Do të plotësoheni nga ana profesionale dhe do të arrini disa nga sy.nimet tuaja. Vijimesia e muajve premton aventura të reja. Do të ndërtoni diçka të sigurt dhe të qëndrueshme dhe do ju vijnë mu.ndësi surprizuese.

Leave a Reply