Thursday, June 1, 2023
HomeGenelPáráshíkímet i dálin saktë! Rènditja e fátit në Kòrrík, ja çfarë ju...

Páráshíkímet i dálin saktë! Rènditja e fátit në Kòrrík, ja çfarë ju prèt njerëz

Për ata që bèsòjnë në shènjat e zòdíakùt, Mèrí Shèhu bèri rèndítjen e shènjave më me fat për kètë muaj që hýn per 6 dite. Ajo i rèndíti shenjat nga ato me më pák fat deri tek më fátlùmja.

“Energjia e korríkut është shùmë pòzítive. Ky muaj fùtet me ndrýshímè të mëdha. Do të jètë një pèríudhë e mbárè ndrýshímèsh”, tha ajo. Më pòshtë të gjíthë sùrprízat e yjeve sipas shenjave dhe rèndítjes së tyre.

I dáshùr Brícjáp, muaji korrik nuk hápèt në mënýrën më të mirë për shènjën tuaj, i cili do të dùhèt të mèrrèt me një Afèrdítë në një pòzítë të pa-fávòrshme deri në ditën e 14 dhe një Mèrkùr po aq të pa-fávòrshèm deri në ditën 19. Sídoqòftë, më mirë, në gjýsmèn e dytë të mùajít, kur Afèrdíta do të ríkthèjë qètësínè në jetën tùaj në çift.

Të dáshùr Pèshq, muaj qe vjèn do të jètë një muaj me fát për shenjën tuaj, veçánèrisht në gjýsmën e tij të dytë, kur mùnd të mbèshtèteni në fávòr të Vènùsít. Plánèti i dashùrísë është gáti të ju jápë kènáqèsi të mëdha dùke fíllùar nga dita 14. Në pùnë, disa kònfírmíme të mira ose mùndèsi të rèja mùnd të arríjnè duke fíllùar nga dita 19.

E dáshùr Vírgjèrèshë, korriku fíllòn për shenjën tuaj me plánètin Mèrkùr në kùndèrshtím , por mòs u shqètèsòni: do të zgjásë vètëm deri në dítën 4, pastaj, pak nga pák, do të jèni në gjèndje të gjèni pák më shumë qètèsi. Pjesa e fùndít e muajit do të jètë vèndòsur më me fát se i pari: mùndèsi të reja mùnd të víjnè nga dita 19 e tùtjè.

I dáshùr Dèm, 2022 nuk ka fíllùar në mënýrën më të mirë për ju, por táni më në fùnd mùnd të hákmèrrèni mirë! Duke nísùr nga dita e 14-të, në fákt, plánèti Vènùs do të bráktísë shenjën e Dáshít për të hýrë në tuajin, i gátshèm t’ju jápë një pèriùdhë vèrtet fátlùme.

I dáshùr Dásh, korriku do të jètë një muaj i bùkùr për ju, me Díèllin që shkèlqèn në shenjën tùaj! Plánèti Vènùs do të jètë në báshkèpùnim deri në mès të muajit dhe fáti në fùshën e ndjènjáve do të gárántòhet. Marsi do t’jù jápë shumë më shùmë enèrgjí deri në fùnd të mùájit.

I dáshùr Lùan, mùaji juaj i korrikut do tè jètë shumë më i mírë në gjýsmën e tij të parë, kur të mùnd të mbèshtèteni në fávòr të Vènùsít, Marsit dhe Mèrkùrit. Plánèti i dashùrisë do të jètë në anën tuaj deri në dítën 14. Kíní kùjdès me Jùpítèrin në òpòzítë, kèrkòhet shumë kùjdès në bíznès!

E dáshùr Pèshòre, fátkèqësísht ky muaj qe po hýn nuk nís në mënýrën më të mirë për shènjën tuaj, dhe do të dùhèt të prísní deri në gjýsmën e dytë të mùajit që të mùnd të mèrrni frýmë të mirë të lèhtèsímit!

Deri në ditën e 14-të, në fákt, do të dùhet të mèrrèsh me kùndèrshtímin e Vènùsít. Është më mírë të prèsèsh deri në fùnd të muajit për të bèrë një pròpòzím ose për të ecùr përpárá për një pùnë të re.

I dáshùr Akrèp, pèrpíqùni të shfrýtèzòni pjesën më të mádhe të muajit për të zgjídhùr të gjítha çështjet e pa-zgjídhùra që prèkín jetën tùaj príváte dhe atë pròfèsíonále.

Duke nísùr nga dita 14, në fákt, Vènùsi do të hýjë në kùndèrshtim me shenjën tuaj. Për fát të mirë, duke fíllùar nga dita e 23-të, Mársí do të kùjdèsèt që t’ju jápë shumë më shumë enèrgjí!

I dáshùr Shígjètar, mùaji korrik do të jètë me fát për shenjën tuaj, si nga ána pròfèsíonále ashtu edhe emòcíonále. Mèrkùri, i pa-fávòrshèm deri në ditën 4, do të kthèhèt për t’ju bùzèqèshùr, gáti për t’ju dhènë mùndèsi të reja pùne.

I dáshùr Ujòr, në gjýsmën e párë të korrikut mùnd të mbèshtèteni në një Vènùs të bùkùr të fávòrshëm, i cili do ta ndíhmòjë çiftin tuaj të fòrcòhèn dhe të ndjèhen më báshkëpùnètorë dhe më afèr. Fátkèqèsisht, duke fílluar nga dita e 14-të, mùnd të líndín edhe disa kèqkùptíme. Në punë, nuk dùhèt të prísní dhe të vèpròni ditën e 19.

Të dáshùr Bínjákë, muaji i ardhshem do të jètë shumë me fát për shenjën tuaj! Duke fíllùar nga dita 4, plánèti Mèrkùr do të ndálòjë së pèngùari pròjèktet tuaja dhe do të kthèhèt për t’ju fávòrizùar në fùshën e punës. Mársi, në báshkèp3nim deri në dítèn 23, ju gáránton shumë fòrcè dhe enèrgjí!

E dáshùr Gáfòrre, muaji Korrík ka dísa ùlje dhe ngrítje për shènjën tuaj. Nga ána sèntímèntále, do të jèni në gjèndje të shíjòni fávòrin e Vènùsít vetëm në gjýsmën e dýtë të muajit. Dùhèt të prísní deri në fùnd të muajit pas-ardhes për të bèrè një pròpòzím ose për të páráqítur një pròjekt: dùke nísùr nga dita e 19-të.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments