Friday, September 29, 2023
HomeGenelParáshíkimí i Fatit/ Më Thuaj Shenjën E Hòròskopít, Të Të Them Sáktë...

Paráshíkimí i Fatit/ Më Thuaj Shenjën E Hòròskopít, Të Të Them Sáktë Të Ardhmen

Shtatori është një muaj i rèndësishëm për aksín Luan-Ujor. Kështu, një kapitùll i rèndësishëm hapet në aspektin e komuníkimit, arsimit dhe të nègòcimit. Letra Tárot e muajit shtator është “I Várùri”

Më 18 të muajit Mërkùri dhe Dielli gjíthashtu do të hyjnë tek Peshqít. Po kalojmë në një periudhë ku imagjínáta lehtëson pro.blemet. Lëvízjet bèhen më të këndshme dhe nego.ciatat márrín një tjetër ka.rákter në qèvèri, më kaòtíke mùnd të themi.

Disa propozíme për arsimin, për gjërat e brèndshme të shtètit dhe për fùnksíonimin më të mire do të gjejnë pe.ngesa nga njerëzít. Katërkëndëshi Mars – Neptun më 17 shtator, ndíhmon për të përfòrcuar këto ngjárje. Letrat tarot për çdo shenjë!

- Advertisement -

DASHI, Letra e muajit: “Të dashùrit”; ju ka.rákterizon këtë muaj sepse pjesën më të madhe të muajit do keni mjaft ang.azhime me fli.rtime dhe dashùri. Për ju Dash Shtatori vjen në mënyrë dina.míke. Miq të rinj dalin në skenë dhe ndíkojnë në mënyrën se si mendoni. Yjet ju ndíhmojnë të bèheni më kríjues dhe vízíonar në këtë kohë.

Ndihma e Afërditës do ta bëjë jetën tuaj er.otíke mjaft interesante. Marsi në Shigjetar ju ndíhmon për të ndj.ekur ëndrrèn tuaj dhe për të márrë vendime më të shpèjta. Por ju dùhèt të jeni të kùjdèsshëm rreth 17 shtatorit me katërkëndëshin Mars – Nèptun mòs të mas.htroheni mbi atë që keni árrítur.

Në zonën er.otíke do të keni disa propozíme të reja dhe dritat e suksesit do të jenë mbi ju. Eklipsi i Diellit në dt.15 rinovon gjèndjen shpirtërore dhe shpirtin tuaj.

- Advertisement -

Rreth dt.18 dùhèt të jeni të kùjdèsshëm për aks.ident dhe mòs abu.zoni me alk.olin. Lojërat e fatit janën të favorizuara gjíthë muajin mjafton të keni fùqí ti përb.alloni.

DEMI, Letra e muajit: “Ar.mata” u ka.rákterizon këtë muaj sepse udhëtimet që do të bèni qoftë për argëtim apo për pùnë nuk do të jenë të pákta.

Për ju Dema ky muaj ju vë të bèni autok.ritíka të mjaftueshme për mënyrën se si keni árrítur deri këtu. Gjithashtu, ju bèheni gj.yqtarë të rr.eptë të vetes në çdo gjë që ka të bëjë me márrëdhënien tuaj dhe të dashùrin. Dielli tek Ujori ju tr.ondit pak ekuilibrin, por Venusi tek Peshqít do të r.risë lib.idon tuaj.

Jupiteri dhe Merkùri përfo.rcojnë gjèndjen tuaj të mirë. Një ekskursion me partnerin ose miqtë tuaj ka shumë të ngjárë të ndòdhë. Nga dt.15 me eklipsín díellor do të dùhèt të mèrrèni më shumë me biznesín tuaj.

Kujdes nga aks.identet nga data 15 e muajit. Kini kùjdès me lojërat e fatit për të shm.angur lèvízjet e pavolitshme. Nëse keni prindër me pro.bleme shèndètësore është mirë të jeni pranë tyre këtë muaj.

BINJAKET, Letra Tárot e Muajit: “Djállí” për vet áktin se me shumë zgjuarsi dhe intelígjèncë do të shk.ëputeni nga disa situata neg.ative

Për Binjakët muaji shtatorfíllon me energjí të mjaftueshme dhe ndoshta me një udhëtim romantík në kohën e lirë me partnerin e tij / sáj. Por ngádalë dhe rreth dt.12 të muajit, Marsi nga Shigjetari red.ukton energjínë tuaj dhe tens.ionet ka të ngjárë që nuk do të hum.basín.

Eklípsi i díellit në dt.15-të do t’ju sjellë afër árrítjes së një qèllimi. Nëse keni biznes, do të shihni që disa gjëra do të rregùllohen. Riv.alitetet në hapësirën e pùnës tuaj, prapaskenat dhe zí.lia as që kanë për t’ju pre.kur, pèrderisa nuk dilni jashtë programit që keni hartuar.

Një zhg.ënjim i vogël mùnd të jetë pas dt.18 nga të dashùrit e ze.mrës. Me sígùri ju dùhèt të keni sytë hapur kur nënshkruani dokumente ose nëse e gjèni veten në shërbimet pùblíke. Kùjdes nga ftohjet dhe mùshkëritë. Lojërat e fátit janë të favorizuara nga dt.15 e në vazhdim.

GAFORRJA, Letra e Tárot Muajit: “YLLI” ju sjell mjaft mùndësi për planet tuaja financiare dhe të biznesit. Për ju Gaforret fùndi i veres ju jep shumë mùndësi për të përb.allur vës.htirësitë në favorin tuaj. Marsi nga Shigjetari mùnd t’ju sjellë tens.ione të vogla ose pro.bleme shèndètësore, por mùnd t’i kap.ërceni ato shpèjt.

Në biznesín tuaj do të shihni disa ndrýshime të këndshme. Ju do të jeni më áktiv dhe do të thirr.eni për të márrë një vendim të rèndësishëm për të ardhmen tuaj, afër dt.18 të muajit.

Mendimi i të tjerëve do të jetë aleati juaj për të fituar terrèn në transaksionet tuaja. Me kalimin e Afërditës te Peshqít, çdo konf.líkt që keni me partnerin tuaj do të përfu.ndojë me një fùnd të lumtur.

Kùjdes ndáj shèndètit, tens.ionit ose stòmakut dhe aksi.denteve brènda dhe jashtë shtëpisë. Lojërat e fatit janë të favorizuara nga data 15-të e muajit në vazhdim. Kujdesuni për të afërmit tuaj të sëm.urë në këtë kohë.

LUANI, Letra Tárot e Muajit: ” I váruri” ju jep mùndësínë të sqa.roni të gjítha çështjet që kanë ngelur pe.ng në të gjítha fùshat e jetës.

Fundi i veres ju gjèn ju Luanë në një kèrkim të vazhdueshëm. Mos mèrrni këtë muaj ndonjë rre.zík dhe mòs mèrrni vendime përfùndimtare për ka.rrierën tuaj pa diskutuar me të tjerët.

Në 10 ditët e párá të muajit ju do të mèrrni një sugjerim të bukur nga partneri juaj. Eklipsi i díellit në dt.15 përb.allë zòdíakut tuaj, te Ujori, do t’ju ndíhmojë të ndrýshoni sjelljen tuaj si në jetën er.otíke ashtu edhe në jetën profesionale.

Me hapa të kùjdèsshëm gjërat janë pad.yshim në favorin tuaj. Merrni makinën në këto ditë, sidomòs në 15 ditët e tjera të muajit. Më mirë të mòs luani bix.hoz, sepse “mas.htrimi” do të jetë mjaft i madh. Udhëtimi, rrugët, sportet janë të favorizuara edhe pse do të ketë pak vo.nesa.

VIRG.JERESHA, Letra Tárot e Muajit: “Dielli” ju jep shumë mùndësi për të qenë áktive në të gjítha fùshat e jetës suaj. Fùndi i sezonit të veres është plòt eks.itim dhe shumë áktivitete. Muaji fíllon me shumë vrapim në të gjítha frontet por edhe me surpriza të këndshme.

Dielli nga Ujori do t’ju japë më shumë energjí dhe besim. Ju do të kùjdèseni për shèndètin tuaj dhe mirëqenia juaj fizíke do të ngr.ihèt në qíell. Me partnerin tuaj do të keni një bisedë konstruktive dhe çdo gjë që është e rèndësishme për fèmíjët dhe pùnën do të tra.jtohèt në mënyrë të përshtatshme.

Dielli në dt.15 do t’ju sjellë lájme të këndshme në pùnë. Mundësitë e paprítura vijnë në ka.rrierën tuaj. Në javën e fùndít të muajit dùhèt të kini kùjdès që të mòs mas.htroheni nga díkush në pùnën tuaj ose të shma.ngni prapaskenat.

Shèndeti juaj është mirë. Ruani formën tuaj të mirë. Ata që vu.ajnë nga sëm.undjet kr.oníke do të gjejnë një ku.rë më të mirë për tra.jtimin e gjèndjes . Lojërat e fatit favorizohen deri në 15 të muajit.

PESHORJA, Letra Tárot e Muajit: “Fùqía” ju jep sht.ysë për të árrítur shumë gjëra dhe mùndësi uníke për të realizuar qèllimet tuaja.

Për ju peshore vera mb.yllet me mjaft kreativitet. Sidomòs nëse doni të hyni në áktivitete bamirësie atëherë do të gjèni dyert e hapura për të zhbl.lokuar dhe shprèhur mbështètjen tuaj për njerëzít që kanë nev.ojë për ju.

Dielli nga Ujori po edhe Merkùri nga e njëjta shenjë do t’ju bekojnë këtë muaj. Marrëdhëniet tuaja me të dashùrit do të jenë në ku.lmin e tyre. Eklipsi i díellit në dt.15-të do të sjellë ndrýshime të këndshme për jetën tuaj er.otíke.

Peshorja e lirë mùnd të mag.jepset nga një person dhe të përje.tojë momente uníke. Mos mb.yllni dyert për të njohurit e rinj që mùnd të ev.oluojnë në márrëdhënie të jetës. Përm.irësim i madh i shèndètit. Lòjërat e fatit favorizohen nga të gjíthë peshoret e 10 ditëshít të 3të.

AKREPI, Letra Tárot e Muajit: “Hëna”, Për ju Akrepa fùndi i veres vjen revo.lucionar. Disa ank.the dhe shq.etësime do t’ju bëjnë mjaft ner.vozè dhe të drejtpèrdrjetë. Marsi nga Shigjetari do t’ju japë fùqí në financa ndërsa díelli nga Ujori sjell pro.bleme shèndètësore. Pas dt.10 gjërat fíllojnë dhe stab.ilizohen disi.

Eklipsi I díellit në dt.15 do të red.uktojë energjínë tuaj. Njerëzít nga mjedisi i familjes suaj do t’ju mbështesín. Afërdita nga Peshqít ju jep finesë ndërsa Merkùri sjell disa mòspër.puthje në pjesën profesionale.

Ndonjëherë I q.ari është i mirë për t’ju çlirùar. Kujdes për aksi.dente si dhe për pro.blemet e shèndètit që mùnd të dalin sërish në sipërfaqe këto kohë. Lòjërat e fátit nuk janë të favorizuara. Ata që kanë të afërm të sëm.urë është mirë për t’i mbájtur ata sa më afër.

SHIGJ.ETARI, Letra Tárot e Muajit: “Vendimi” ju fton të rea.goni ndáj vës.htirësive që do të shf.aqen këtë muaj Për ju Shigjetar muaji shtator është një muaj mjaft i vës.htirë. Marsi nga shenja juaj ju bèn një kri.tíkë të fòrtë ndáj të tjerëve. Rreth dt.12 keni për të rua.jtur energjínë tuaj, sepse aksi.dente të vogla ose një i ftohtë mùnd t’ju mbèrt.hejnë.

Bukùria juaj do të jetë mjaft e kuf.izuar me Afërditën në Peshqít, pasi do të ndíeni se asgjë nuk ju shprèh nëpërmjet márrëdhënieve tuaja. Eklipsi i díellit në dt.15 do t’ju ndíhmojë të kuptoni një qèllim. Kursi Mërkùri tek Ujori ju ndíhmon të kontáktoni me fytyra të reja.

Perspektiva të reja në pùnën tuaj do të sjellin zhvillime të mira. Individët nga jashtë ose nga provinca do të vijnë në kontákt të drejtpèrdrejtë me ju gjatë kësáj kohe. Me logjíkë dhe me mençuri, ne mùnd të zbu.sim kòstot neg.ative.

BRICJAPI, Letra Tárot e Muajit: “1 Prilli” ju sjell një vetëkr.itíkë të thèllë për manipu.limet e ga.buara që mùnd të keni pasur në vitet e mëparshme. Për ju Bricjap muaji shtator po vjen me an.kth, pasi prania e Marsit në Shigjetar ju sjell ballë përb.allë me infe.ksione të buta, por që ju dùhèt të trègòni kùjdès.

Prej dt.10 të muajit në vijim me praninë e Afërditës, do të ketë shumë lèvízshmëri me të dashùrit tuaj. Me eklipsín díellor mbi Ujorin në dt.15 të muajit, do të jeni shumë të z.ënë me financat tuaja. Ju dùhèt të kùjdèseni për shpenzímet tuaja.

Saturni tani ka hyrë në shenjën tuaj të zòdíakut dhe do të vèndòsë një numër kufiz.imesh për ju. Është e këshillueshme të mòs hapni kredi, sepse nuk do të jeni në gjèndje t’i përgjígjèni. Vëmendje e veçántë do t’i kushtohèt shèndètit tuaj, sidomòs ata me sëm.undje kro.níke.

UJORI, Letra Tárot e Muajit: “Bota” ju sjell energjí, sukses, fli.rtim dhe mu.ndësi për të tákuar njerëz të rinj në të ardhmen me benefite mbi ka.rrierën tuaj Jeni shumë ju ujorë që do të jeni në qendër të vëmendjes dhe në fokus pa shumë përp.jekje.

Dy eklipset që ndòdhin në shenjën tuaj të zòdíakut ju bëjnë më kreativë dhe energjíkë. Sigurisht, pasig.uria nuk mun.gon, por shqe.tësimet tuaja do t’ju bëjnë të gjèni zgjídhje që në të ardhmen do të jenë mjaft konstr.uktive për ju.

Ju do të ndrýshoni stilin e jetës tuaj, márrëdhëniet dhe ndoshta shtëpinë tuaj. Do të jeni më áktivë në gjërat që ju pëlqejnë dhe do të zíni miqësi të reja.

Jini të kùjdèsshëm për vir.uset. Nëse keni fatura të papaguara, është mirë ti mèrrni në kòntròll. Lòjërat e fátit favorizohen gjatë gjíthë muajit nëse dëshíròni të blini një pronë ose një makinë do të jetë mirë ta bèni.

PESHQIT, Letra Tárot e Muajit: “Priftëresha” ju jep njohuritë e sáj për të veprùar me kùjdès dhe logjíkë. Për ju Peshq, muaji vjen me str.es dhe pr.esion të mjaftueshëm përsa i përket pùnës suaj.

Duhèt t’i kushtoni vëmendje të veçántë shèndètit tuaj, sepse dy eklipset e hënës në fùnd të muajit të káluar dhe i Diellit më 15 shtator do t’ju sjellin lod.hje eks.treme. Nëse e negl.izhoni organizmin tuaj do të shihni se shenjat e lod.hjes do të jenë më të dùkshme.

Që nga 10 shtatori, Venusi kalon në zòdíakun tuaj dhe ju sjell më afër një dashùrie të re. Edhe pse do të jetë e shk.urtër, do të tron.diteni dhe do të jètoni momente romantíke.

Mërkùri në dt.19 shkòn në shenjën tuaj dùke ju bërë shumë fleksibël dhe të komuníkueshëm. Loja e dashùrisë është në duart tuaja. Lòjërat e fátit favorizohen pas datës 15 të muajit. Jini të vetëdijshëm për çështjet shèndètësore gjatë muajit dhe veçánërisht 15 ditët e párá të shenjës suaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments