Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelPàrashíkimi i Fínancave per Shénjat/ Ja si do ti keni xhépat gjate...

Pàrashíkimi i Fínancave per Shénjat/ Ja si do ti keni xhépat gjate gjithe javës

Fínancat per Dashi Ju do të mèrrni párá që shkòjnë rregùllisht në buxhètin tuaj personal ose familjar: paga, pénsioni etj. Këtë javë do të keni prítshmëri të rèndësishme për zhvillimin e ngjárjeve të ndrýshme.

Fínanca per Demi, Gjatë javës,  10- 17 tetor, do të përjètoni tèlashe të bèzdísshme lídhùr me financat apo personat që keni besuar. Ndoshta do të keni nèvojë për udhëtime ose një tákim me kárákter financiar.

Fínanca per Binjakët Gjatë javës, 10-17 tetor, do të keni më shumë shpenzíme apo angazhime lídhùr me çështjet financiare. Do të jetë mirë që t’i planifíkoni këto gjëra me kùjdès për të shmángur strésín e mùndshëm.

Fínanca per Gaforrja Nëse kjo javë do të jetë një periudhë e suksesshme për ju, kjo do të váret nga planet tuaja páráprake dhe synimet që dëshíròni të përmbùshni.

Fínanca per Luani Këtë javë mùnd të prisni një ofertë që do t’ju sjellë një pùnë më të paguar, një márrëveshje ose biznes fitimprurës.

Fínanca per Vírgjërèsha, Gjatë kësáj periudhe do të keni mùndësi të árríni stabilitet financiar ose të sígùroni të ardhùra të mira. Múnd të lindin pròblème për ata prèj jush që do të përfshíhen në procese gjy qësore ose lígjore. Próblemet e kësáj natyre nuk dùhèt të përkèqësohen, sepse nuk do të kenë një zhvillim të favorshëm për ju.

Fínanca per Peshorja Do të ketë raste kur do të dëshíròni të izóloheni, të mbýlleni në shtëpinë tuaj dhe të mòs ndani pròblèmet apo shqètësimet tuaja me të tjerët.

Megjíthatë, në një moment të tillë do të shfaqet një person që do t’ju japë dorën, do t’ju japë këshillat e dùhura ose një lloj tjetër mbështètjeje. Nuk përjashtohèt fitimi i paprítur ose të ardhùra shtesë.

Fínanca per Akrepi Do ketë një vónesë ose komplíkim të përkohshëm në márrjen e páráve përmes një dokumenti etj. Meshkùjt do të jenë financiarisht të paqëndrueshëm, ndáj përgatituni mirë dhe bèni kùjdès nëse dëshíròni të mbròheni nga pròblèmet apo hùmbjet e padëshirùara.

Fínanca per Shigjetari, kjo javë do të rezùltojë në shpenzíme më të lárta ose të paprítura në lídhje me një fèmíjë ose një anëtar tjetër të familjes suaj, gjë që do të kríjojë tènsíon të padëshirùar në márrëdhënien tuaj.

Fínanca per Bricjapi Ndr yshime të rèndësishme këtë javë mùnd të ndòdhin në lídhje me çështjet tuaja, të cilat do të lídhen me një institucion gj yqësor, lígjór, tàtimor ose bankár.

Gjatë javës mùnd të ketë një hùmbje párásh që lídhèt me një premtim të rrémë, një ofertë. Kújdes se për çfarë jepni párá, që të mòs kríjoni pròblème të padëshirùara. Megjíthatë, kjo periudhë páráshíkon edhe sukses financiar, i cili ka të ngjárë të vijë si një lloj béfasie ose fitimi i paprítur.

Fínanca per Ujori Gjatë javës, nga 10 deri në 17 tetor, do të jeni të kënaqur me párátë e prítshme ose të paprítura. Burimi i tyre mùnd të jetë díkush nga rrethi juaj i të afërmve, partnerët e biznesit ose diçka që ende nuk shfaqet në jetën tuaj. Do të keni mùndësi të rregùlloni një dokument financiar në favorin tuaj.

Fínanca per Peshqít Shpènzímet tuaja këtë javë ndoshta do të jenë më të lárta se të ardhùrat tuaja, por ka një arsye specifíke dhe të rèndësishme për këtë.

Gjatë javës do të ketë një vónesë në párátë ku do të mbështèteni dhe kjo mùnd të jetë një arsye për të kèrkuar ndíhmë nga një prind, i afërm apo për të márrë një húa.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments