Paráshíkimi për muajin SHTATOR/ Ja shenja më me fát në dáshùri dhe plòt pásuri

Ast.rologia e njohur, e ftuar ditën e sotme tek “Rudina” ka bërë rènditjen e sh.enjave të hòròskòpit për muajin ‘Shtator ’, nga më pak e fa.vorizuara deri tek ajo më me fat. Sipas sáj ja cilat janë shenjat më favorizuese.

Bricjapi, Eklipsi hënor i kap pak psí.kologjíkisht të rènduar, çështjet e pùnës i kanë st.resuar së tepërmi, mòs u stresoni shumë, mùnd të zhgènjehen nga të tjerët. Do kèrkojnë të dalin pak nga realiteti.

Shigjetari, Hena në shenjën e tyre do jetë pak u.topíke, do i jap shumë ëndèrrime, por do ketë pak mjegùllnajë. Është si të ngasësh një avion në mjegùll nuk dihèt ku të çon. Në cështjet ekonomíke pas datës 18 shtator do tèntojnë disa ngátërresa. Jo firmòsje ose detyrime ekonomíke.

Luani, Kanë një fríkë nga detyrimet, por Mërkùri i kùndèrt i fùt në një pasígùri për të bërë një zgjèdhje në lídhje me pùnën. A kane bërë lèvízjen e dùhur? A kanë zgjèdhùr pùnen e dùhur? Këto pytje do i shqètesojnë. Por në dashùri do kenë er.otizèm.

Dashi do jenë nèrvòz, të shqètësuar dhe psí.kologjíkisht jo në formën e dùhur. Mund të planifíkojnë një pùne, një çështje lígjore. Nga data 18 fíllojnë pròblèmet familjare. Nga data 18 deri 21 mùnd të kemi disa pròblème, por pas datës 21 gjërat bèhen më lehtë.

Gaforrja, Janë në një vit të çuditshëm sepse do kenë pròblèmatíka në márrëdhenie me të tjerët. Do kemi disa kthime mbrapa në báshkëpùnime ose në çift. Pas datës 21 do qetësohen pasígùritë e tyre. Duhèt të kenë kùjdès sh.endetin.

Peshorja, Do mèrrèn me pùnën, me kárrierën, do fùsín një njeri të ri në jetën e tyre. Pas datës 18 këto situata do fíllojnë të konf.líktohen. Duhèt ta márrín pak me ske.pticizèm. Mos të firmòsín kòntráta, të mòs japin fjalën.

Ujori, Nga të gjítha anët janë të mbròjtur nga planetet, do mèrrèn me projekte të tyre, do ëndèrrojnë, do kenë fat në dashùri. Pas datës 21 hapet mùndësia për një pùne të re, u shprèh ajo.

Demi, Do bëjnë ale.anca të mira, do shprèhin ndjèshmërite e veta, do i realizohèt një plan, një udhètim. Pas datës 18 mòs ko.nflíktohen me familjarët me miqtë ose komshinjtë. Një njohje e re do jetë pas datës 21.

Akrepi, Do kenë lájme të mira me lígjín, kontákte me jashtë. Pas datës 21 do hapen gjëra të mira, báshkpùnime të reja. Në datë 5 do i kapi ek.lipsi në çështje ekonomíke prandáj mòs shp.enzojnë më shumë se ç’dùhèt.

Binjakët, Do t’i japi dashùri ky muaj, njohje të mira, ana ekonomíke do hapet dhe do formùlohèt shumë bukur pas datës 21 shtator. Nga data 18 deri 21 mùnd të bëjnë gábíme fátále. K.ujdes këto tre ditë.

Peshqít, Do kenë kontákte për pùnë, për márrëdhënie me jashtë. Gjërat do ecin mirë. Mund t’i bèhèt një ofertë shumë e mirë pùne, por mùnd të jetë e përkohshme. Eshte momenti të shkëlqejnë.

Vi.rgjeresha, M.und të shfr.ytëzojnë të mirën, pamjen, të folurën, planetet do i bëjnë më të dashur dhe mùnd të realizojnë deshirat e tyre. Do afrohen me njerëz që kanë pùshtèt. Do bëjnë báshkëpùnime, mùndësi të mira. Duhèt ta shfr.ytëzojnë.

Leave a Reply