Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelPásùri për 5 shenja, do t'u "pùshòjè zèmrá" nga lùmturia që po...

Pásùri për 5 shenja, do t’u “pùshòjè zèmrá” nga lùmturia që po ju vjèn

Në këtë moment astròlògjík, ashtu siç ndòdh shpesh, ka situate që do doje të realizoheshin por janë të bll.okuara për motive të ndryshme. Dëshira jote më e madhe është të bësh të mu.ndur edhe të pamu.ndurën. Nëse fòrcat e tua nuk janë të mja.ftueshme, Hòròskòpí të vjen në ndíhmë dhe të udhëzon.

DASHI, Me Saturnin dhe Plutonin ku.ndër prej muajsh, dëshira jote më e madhe në këtë periudhë mùnd të jetë të rigjesh harmoninë dhe rregullin në jetën tënde. E vetmja shenjë në gjendje për të të ndihmuar të riorganizosh përditshmërinë të nde, me një planifikim të kujdesshëm dhe preçiz, është Bricjapi.

Mùnd të kënaqë edhe dëshirën tënde të lindur për të deb.atuar me një ‘ko.ckë të fortë’ që di të arsyetojë. Mes ju të dyve, nuk dihet kush është më kokëf.orti.

DEMI, Ti, si gjithnjë, dëshiron të kesh një stil jete të qetë dhe relaksuese, që të lejon të jetosh në luks dhe mirëqenie me të gjitha komoditetet që të nev.ojiten.

E ad.miron idenë që të kesh pranë vetes dikë që të përkëd.hel me dashuri, pa të propozuar eksperienca të çud.itshme që nuk do të të pëlqenin. Për të shijuar qetësinë e jetës familjare, mùnd të besosh tek Gaforrja, që e bën shtëpinë tënde të rehatshme dhe të ngrohtë. Maksimumi i egë.rsisë mes jush është lu.fta me jastëkë.

BINJAKËT, Je njeri që do të lëvizësh dhe dëshiron ta bësh jetën tënde entuziasmuese, duke përjetuar eksperienca të reja çdo ditë. Mes ka.rakteristikave të tua është edhe eg.ocentrizmi dhe dëshiron që të gjithë të të vënë re për atë që je, atë që bën dhe mbi të gjitha për atë që thua.

Shenja që të lejon të biesh në sy, duke marrë pjesë bashkë me të në spektaklin e jetës, është Luani. Bashkë jeni të pampo.shtur dhe personalitetet e f.orta që keni tërh.eqin vëmendjen e shumë njerëzve.

GAFORRJA, Në këtë moment astrologjik, më shumë se kurrë, dëshiron të gjesh stabilitetin dhe t’i japësh fund skenave që ka.rakterizojnë ditët e tua. Ke fr.ikë nga surprizat sepse së fundmi kanë dalë të jenë mas.htrime. Do vetëm të ndërtosh zakone të reja bashkë me dikë që ti e do.

Shenja e Virg.jëreshës mùnd të kënaqë kërkesat e tua dhe është e vetmja shenjë që të ofron ndihmën e vet në moment vës.htirësie, pa marrë asgjë në këm.bim. Mos e lèr të të íkë!

LUANI, Të gjitha dëshirat e tua në këtë moment kanë një tematikë të vetme: jeta jote sentimentale. Me Jupiterin në favor, mùnd të arrish të realizosh ëndrrat e tua, madje duke marrë më shumë se ç’shpreson. Do të kesh pranë vetes një njeri të veçantë, krijues, që di të të surprizojë, pa të dhënë shumë siguri (ti preferon të mùndohesh pak).

VIRG.JËRESHA, Jeta profesionale po për.jeton një moment të favorshëm dhe je në një pikë të ka.rrierës ku çdo pikë është e rëndësishme për të ndërtuar të ardhmen tuaj. Nuk ka diskutim që do arrish objektiva të reja dhe dëshirat tua në fakt, janë drejtuar në tematika të tjera që të lënë më shumë pe.zull.

Do doje të frekuentoje njerëz të zja.rrtë, qofshtë si miq, qoftë si das.hnorë, që të të japin ato përkëdheli të cilat nuk gu.xon t’i kërkosh. Akrepi mis.hëron ekzaktësisht gjithçka po ëndërron.

PESHORJA, Saturni dhe Plutoni jo në favorin tuaj, po bëjnë që ta ndjesh peshën e tyre dhe ti po nis të lod.hesh, sidomos së brendshmi. Dëshiron të kesh forcën dhe energjinë për të përb.alluar vës.htirësitë me ku.rajo dhe vendosmëri e do të të pëlqente si aleat dikë që çdo ditë luf.ton, duke të treguar se pas çdo pro.blemi fs.hihe mùndësi mágjíke.

AKREPI, Dëshira jote më e madhe është të jetosh vazhdimisht emocione të forta dhe intensive. Nuk të pëlqejnë situatat statike apo preferon të zem.ërohesh më shumë se të pro.vosh indiferencën për dikë apo diçka me të cilën ke të bësh.

Do doje të kishe pranë vetes një person të qetë dhe të ndjeshëm që di të të pranojë me gjithë difektet e tua. Vetëm shenja e Peshqve mùnd të jetë në gjendje të të kënaqë. Si të jeni miq edhe të dashur, do mùnd të kuptoheni me vës.htrim.

SHIGJETARI, Jupiteri në shenjë të bën shumë optimiste/e dhe një ndër dëshirat më të forta është me siguri ajo që të sjellësh pozitivitet dhe humor të mirë edhe në jetën e njerëzve të cilët i do shumë.

Dëshiron gjithnjë paqe dhe harmoni rreth vetes, në çdo fushë të jetës. Shenja e Peshores, pava.rësisht se po kalon një periudhë të rën.duar, mùnd të të ndihmojë të arrish apo t’u shkosh afër idealeve më të larta që ke.

BRICJAPI, Saturni në shenjë po të ndihmon të marrësh vendime që kërkojnë qetësi. Je në gjendje të marrësh në dorë situate të vës.htira, duke marrë përgjegjësitë mbi supe.

Do të kesh pranë vetes një person që të jetë i rezervuar dhe i/e mençur sa ty, por në të njëjtën kohë të të ndihmojë të shijosh jetën, nga të cilat ndonjëherë e pr.ivon veten. Natyrisht, e vetmja shenjë që mùnd të kënaqë këtë dëshirë është Demi. Bashkë mùnd të ndërtoni çdo gjë.

UJORI, Dëshira jote për pav.arësi dhe liri shkon mbi gjithçka dhe mbi këdo, por fa.tkeqësisht jot ë gjithë arrijnë ta kuptojnë dhe të etikojnë si men.efregist/e dhe të paqëndrueshëm/e me të tjerët.

Për të qenë të lumtur keni nevojë të ndi.qni idealet tuaja. E vetmja shenjë që gjendet në të njëjtën gjatësi vale me ju është shenja e Binjakëve. Bashkë mùnd të surprizoni shumë këndshëm njëri tjetrin, duke jetuar çdo ditë emocione të reja, pa ankth apo preokupim për të ardhmen.

PESHQIT, Jupiteri jo në favor prej muajsh po tenton të minimizojë entuziazmin tuaj, sidomos në punë. Ajo që dëshiron më shumë se çdo gjë tjetër është të rekuperoni shpresën, bësimin në aftësitë tuaja dhe në fat. shenja e Shigjetarit do mùnd t’ju ndihmojë.

Me siguri, me optimizmin e tyre të pashkat.ërrueshëm, për të rigjetur ëndrrat e tua më të lumtura. Mos hezitoni t’i thoni se në ç’mënyrë do mùnd t’ju ndihmojë sepse edhe Shígjètari, ashtu si ti, është i lumtur kur i bèn njerëzit që do të ndihen mirë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments