TÚRP! Ka gruan dhe fèmíjët jashtë, Jùl Deda ka tèrhèqje për Heidin? Ja pamjet SHÓKUESE

Jùli është vënë përballë një pyetje píkante nga ana e Jùlia Ilirianit ditën e sotme në “BBVIP”.

“A të pëlqen Heidi si femër”? e pyeti áktorja banorin, i cili u shprèh se nuk ka asnjë lloj tèrhèqje për asnjë femër brènda shtëpisë.

“Tërhèqjen nuk e kemi në dorë. Në dorë kemi të kòntròllojmë qasjen tonë ndáj asáj gjëje.

Tërhèqja është një gjë natyrale që ndòdh” u shprèh Jùlia dùke e ngácmuar Jùlin mbi banorèn, megjíthëse ai i hòdhi poshtë këto pretendime të konkurrèntes.

Pjesë nga biseda:

Jùli: Të pëlqen Heidi ty

Jùli: Për çfarë?

Jùlia: A të pëlqen si femër?

Jùli: Jo

Jùlia: Nuk je i joshur prèj sáj

Jùli: Jo

Jùlia: Je i sígùrtë

Jùli: Si ma bèn këtë pyetje mua

Jùlia: Pse ju dùket e çuditshme ju si pyetje

Jùli: Nuk kam asnjë lloj tèrhèqje për asnjë femër këtu

Jùlia: Tërhèqjen nuk e kemi në dorë. Në dorë kemi të kòntròllojmë qasjen tonë ndáj asáj gjëje. Tërhèqja është një gjë natyrale që ndòdh

Jùli: Unë kam një márrëdhënie të mirë me të siç e kam me vajzat e tjera

Jùlia: Unë po të pyes për atë dhe jo për vajzat e tjera

Jùli: Unë nuk kam asnjë lloj tèrhèqje për të

Kujtojmë që disa ditë më parë u aludua që Jùli u bë shkák i ndarjes së Heidit nga Romeo, dhe mes dùket Jùlia e ngácmoi áktorin për këtë gjë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...