Per Mèrin, 10 kòrriku uá bèn jèten bíngò kètýre shènjáve, ua ndrýshòn jèten fáre – MediaNews
Genel

Per Mèrin, 10 kòrriku uá bèn jèten bíngò kètýre shènjáve, ua ndrýshòn jèten fáre

Shumë prej nèsh bèsòjnë se në jetë do të kènë vetëm fat të mirë dhe shumica lèxòjnë páráshíkimin e yjeve për të márrë një ide më të qártë të asaj që dashùria, márrëdhèniet apo shèndèti ka rezèrvùar për të ardhmen tonë. Por për të páráshíkuar atë që vjèn në jetën tonë, ne dùhet që t’i hèdhím një sy shenjës tonë.

Yjet trègòjnë për bòllèk në 2022, veçánërísht për këto shènja të zòdíakùt. Këtu ju trègòjmë se cilat janë dhe arsyet pse kánë ká shumë mbèshtètje prej Universit:

Një shenjë si dáshí dhe akrèpát është e pa-mùndùr që të jetë jáshtë listës së fatlùmève. Dy vítet e ardhshme do të jenë të shkèlqýera për bíznèsín dhe për t’i trègùar botës punën tuaj.

Ju do të pèrqèndròheni në atë që jeni në të vèrtètë, jo në atë që mèndòjnë të tjerët për ju. Nëse nuk e kèni arrítur ènde këtë pikë, do të bèni gjíthçka që dùhet për ta kòrrígjùar atë në 2022.

Sa më shumë të íkín ditët, aq më shumë vjèn mírèsi për këta të shígjetárit që në fùnd të korrikut do të kènë shumë qètèsi ndërsa nga data 13 dhe 18 e ketij muaji do të kenë períudhën më të mirë për t’u plòtèsùar ëndrrat.

Edhe miqtë dhe të líndùrit nën shenjën e peshòrès do të lèhtèsohen nga ajo lístë e gjatë e dètýrimeve fínáncíare sepse ky muaj do t’i fshíjë bòrxhet dhe periudha e veres i gjèn buzagáz. Në datën 9 korrik do të ndjèjnë aròmën më të madhe të fatit të mbárë sepse do të kènë ditën e tyre.

Shenja e ujit, këta të peshqvè do të mbájnë në duar në fíllim të muajit, atë lètrën që vèrtèton dhe u òfròn ngrítjèn në detýrë në punë dhe kështu do të dùhet të qèrásín miqtë dhe të afèrmít sepse ia dòlën mbánë. Një ditë e mrèkùllueshme për ta do të jetë 25 e ketij muaji.

Shumë dáta për t’u mbátur mènd do të jenë në korrik për gáfòret të cilët në daten 9 do të kènë mùndèsí të dègjòjnë një lájm që u jèp shprèsë për të èmígrùár jashtë. Për bèqárët e kësaj shenje 14 korriku do të sjèllë një válë të madhe dashùrie dhe shumica do të gjèjnë atë gjýsmën e tyre.

Nëse do të trègòheni më të vèmèndshëm, ju të Brícjápit do të pèrjètoni románcën e vitit pas 10 ditësh, thjèsht shíkòni të gjítha shenjat sepse ju po trègòhen i të hállákátur. Kùjdes këto ditë në fámílje, fùsní më shumë dashùri sepse gjèrat po ftòhen.

Me emrin e saj të ëmbël, vírgjèrèsha do ta mbýllë kete muaj me një pozítivítet dhe muaji qe vjen nís me një lájm aq të madh në fùshën e pròspèritetit sa që do ta ndíèjnë veten síkùr kanë kápùr lòtárínè e jetës.

Ky është viti i ujòrèvè dhe s’ka si të mùngònin nga lista e shenjave që u hýn mírèsi në jetë. Shumë shpèjt dhe nga 14 skorriku, kjo shenjë mùnd të hýjë në një lídhje ròmántíke me një dásh. Fínáncat márrín një ecùri pozítíve vetëm nga fíllimi i shtatorit.

Kùjdès në kete muaj ju të dèmáve sepse nga dáta 28 mùnd të pèrjètoni një lòdhje të madhe fízíke dhe kjo mùnd t’ju dòbèsòjë shèndètin ndáj dhe në atë dítë rùáni sa më shumë qètèsínë. Në fámílje nga 10 dhe deri në 20 korrik do t’ju hýjnë vetëm persòna që ju sjèllín energjí të mirë, ndërsa párátë do t’ju shtòhèn nga 21 e muajit qe jemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button