DEL NAMI! Jùl Deda ka kete MIK…PLÁS Skándali i rradhes per Big Brotherin

Një dekláratë ka konfuzuar banorët e ‘Big Brother VIP Albania’.

Modèlja Françeska Murati ka treguar se Jùlian Deda është shòk me babain e Heidi Baçit jashtë shtëpisë, sepse te dy janë shkòdran. Gjatë një bisede me áktorin, konkurrèntja i tha këtij të fùndít se párá që të hynte në “BBV”, babai i banores dhe Jùli janë tákuar, ndërsa áktori i ka dhënë fjalën Gentit që do të kùjdèset për Heidin.

Sipas Françeskës kjo është arsyeja që Jùli e ka mbròjtur Heidin që ditën e parë.

BISEDA:

Françeska: Ti e ke shòk babain e Heidit!

Jùli: Jo nuk e njoh fare! Po mir e kam shòk, çfarë pròblèmi ka?

Françeska: Prandáj e mbròn ti Heidin se i ke dhënë fjalën babait të sáj párá se të fùtesh në këtë shtëpi që ti do të kùjdèsesh për Heidin

Jùli: A e thua seriozísht këtë apo po tallesh?

Françeska: Po seriozísht.

Jùli: Uaaa

Françeska: Jo me mua Jùli se unë i zbùloj të gjítha gjërat. Ti e ke shòk babain e Heidit. Te dy jeni shkòdran dhe ti kur e more vesh që Heidi do u fùste në “Big Brother” keni kontáktuar me njëri-tjetrin

Jùli: Me kë moj?!

Françeska: Ai të ka thënë ty kùjdès vajzèn dhe ti ke thënë patjetër. Prandáj ti e mbán afër atë vajzè që ditën e parë

Jùli: Me kë kam kontáktuar?

Franceska: Jùli të kam zbùluar

Heidi: Është akoma ajo teoria që Jùli njeh babain tim?

Françeska: Po, pranoje Heidi

Heidi: Tani Jùl ta themi se…

Jùli: Jo prit edhe pak ta zbùlojë

Heidi: Po njihemi

Françeska: A e sheh se ju zbùlova

Jùli: Po pse Bac, ta kishe thënë të shtunën

Heidi: Ti ke ngrënë dreka e darka te shtëpia ime në Itali

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...