Pak para PRIME del Lajmi Tróndites: IKIN DY BANORE

Ndërsa po i afrohemi gjíthnjë e më shumë finales së 25-majit, surprizat dhe të papriturat nuk mungojnë në BBV.

Një nominim është áktiv tashmë me zgjèdhje të Françeskës me hapjen e ‘Kutisë së Pandorës’ në ‘Prime’-n e shkùar,

ku nxorri në nominim veten, Rozèn, Erjolën báshkë me Heidin e cila tashmë është përherë në nominim deri në fùnd të rrugëtimt të sáj.

Mirëpo, ky nuk do të jetë i vetmi eleminim mbrëmjen e sotme, pasi është bërë me dije se sonte do të ketë një eleminim të dyfishtë.

Nuk dihèt nëse do të jetë një televotim për gjíthë banorët, do të ketë nominim të papritur apo ka lídhje me avantazhèt dhe disavantazhèt në lojën me kokrrat e kafes “Lori Caffé”, lojë të cilën e fitoi grupi Jùli-Romeo-Meriton, të cilët përfitojnë një avantazh në lojë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...