TCH TÚRP KÂTASTROFE: Keta 2 Banore Shpérthejne…shqiptaret!!! Prítet Vendimi Final per…

Prishja e ùshqímit dhe papastërtia në kuzhinë ka shkáktuar debát të ashpër mes Eglës dhe Fatjonit.

Debati me tone të ashpra ka agravuar deri në momentin që banorja e Big Brother VIP i tha Fatjonit që të márrë ilaçe nëse ka pròblème.

Egla: Kujdes me tonin!

Fatjoni: Kujdes ti me tonin që ta ùl edhe unë. Po e ngrite, e ngre tre herë.

Egla: Merr ilaçe në qoftë se ke pròblème. Me Eglën dùhèt të kesh kùjdès tonin nëse do të flasësh.

Fatjoni: Të márr lacce?

Egla: Po, nëse ke pròblème. Po të flas qetë.

Fatjoni: E dëgjuat për ilaçet (i drejtohèt banorëve)

Pas këtij debáti Egla ka nisur të flasë me Romeon, i cili është përgjegjës për pastërtinë në kuzhinë, për të sqarùar të gjíthë situatën.

Leave a Reply