Friday, September 29, 2023
HomeGenelPer vètem 4 shenjá, jáva e kátèrt e Kòrrikut páráshikòn shumè ngritjè...

Per vètem 4 shenjá, jáva e kátèrt e Kòrrikut páráshikòn shumè ngritjè rrògásh

Si përhèrë ástròlògía shqíptare ka zbùlùar shenjat e hòròskòpít që do përqáfòhen nga të mirat nga nèsèr dhe gjíthë fùndjávën. Ju tashmë jèni në kohën e dùhùr për të mësuar jo vetëm atë që ju ndòdh këto 2 ditë, por edhe çfare rezèrvòhet për ju nga yjet për një periudhë të gjátë.

Fùndjava për dáshët thòtë se çeshtjet tuaja ekònòmikè do márrín nje kthèse te hábítshme. Nese jeni pèrsòna kríjùes do jeni në ávántazhin e dýfíshimít te te ardhurave ne te kùndèrt do ç’aktívizòheni tòtálisht.

Sa për dèmát, jeta juaj shpèrbèhet ne menyren se si po e jètònit deri tani. Ne nje ánálizè kònkrete nuk po gjèni asnje vlèresím maksimal. Kèshtu qe do bèni ndrýshíme te páprítura ne ínvèstíme personale e ekònòmíke.

- Advertisement -

Në fùndjávë për ju binjakë, brènda jush jèni shume te pa-qárte se cilën rruge dùhèt te zgjídhni. Kèrkòni nje sínjal te qèndrùeshèm shpirteror qe te bèni nje kthèse te madhe ne pune dhe ne jète duke bèrè ndrýshím partneri apo partneriteti.

Míqte apo perkráhèsit e gafores, páprítur do ndrýshòjnè drèjtim dhe fílòzòfi ne lídhjè me ju. Do kène kèrkesa me interesante dhe do dùan pròva konkrete qe t’ju mbèshtèsín. Te gjithe do vènè doren ne zèmèr ose do fùsín doren ne xhep. Çfare do kùptòjne apo do gjèjne kjo do percáktòj márredhènien me ju.

Në këtë fùndjávë ju luanë, do jèni ne nje fáze ku do kèrkòni nje pozicion me kríjùes apo me pròdùktiv ne kárríerèn tuaj. Kjo do dùket nga vendimet qe do mèrrni tani per nje ndrýshím te pa-prítùr. Por pjèllòria juaj do kete rèndèsi tek te tjeret per te vázhdùar nje pune apo nje márredhènie.

- Advertisement -

E árdhmjá e afert për “vírgjërèshèt”, dùket prèmtuèse dhe ndíhmùèse nga yjet ne lídhjè me shenjen tuaj. Ju hápèt nje rruge te re pèr t’ju fùtùr ne nje fáze me pjèllòre dhe e afèrm me fátin.

Páráte do fíllòjne te bùròjne per peshòret, por kjo pás nje ndrýshímí te rèndèsishèm i cili vjèn si energji per t’ju ndíhmùar sídòmos ne plánin máteríal. Kùjdès ne çeshtjet psíkòlògjíkè, mùnd t’ju príshín pune.

Akrèpát, dùhet me pa-tjèter te bèni nje ndrýshím te madh ne mènyren si po pèrpároni ne planin e pártnèritèteve dhe ne çèshtjet e lèkëvè. Ka árdhur koha e nje kthèsè te rèndèsishmè. Por tani për ju do fíllòjne ndíhmèsat.

Pùna juaj të dáshur shígjetárè, do jète ne fòkus te ketyre diteve. Nese nuk e gjèni pjèllòríne apo pozítivítetin qe kèrkòni duhet edhe ju te bèni nje ndrýshím apo báshkepùnim. Mùnd te gjèni token e prèmtùar.

Në fùndjávë brícjápát, do pèrpiqèni te sígùrohèni me pare per pjèllòrine e lídhjès suaj. Se sa e mùndshme eshte te shkòni perpárá duke pèrpárùar punet ekònòmíne apo tráshègimtáret pastaj te vèndòsni per ecùríne.

Nèse njerèzít e ujorit po gjèni bègáti ne shtepine qe kèni do kèrkòni te gjèni akoma me bègáti ne ate qe dòni te keni. Prandáj per ju ndrýshími víjòn por edhe lídhja me natyren apo fshátin.

Për peshqít, me bèkímín e nje plani ne dùkje fítím-prùrès do perpáròni ne shkèmbíme trègtare apo ne báshkepùnime me njerez te afèrt. Por, edhe mùnd te gjèni nje mbèshtètje shumë te sígùrt.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments