Friday, September 29, 2023
HomeGenelPerballje e fríkshme! Sherri i fùndít i Luizít me áktorin e njohur,...

Perballje e fríkshme! Sherri i fùndít i Luizít me áktorin e njohur, po xhiron rrjètin

Edhe pas daljes nga shtëpia e famshme, dùket se banorët kanë të njëjtat qëndrime krah njëri-tjeri, për mòs të thënë se janë dyfishuar ínátet dhe debátet.Në Post Big Brother kanë nisur sërish përplasjet dhe mes Amòsit dhe Luizít.

Ky i fùndít ka kujtuar momentin që Amòs ka quajtur Kiarën putanë, një fragment që u diskutua ndjèshëm edhe jashtë.

- Advertisement -

Amòs: Të shèsësh moral kur nuk ke rënë njeri pa òfènduar, pa tall brènda asáj shtëpie.Unë i kam kèrkuar fálje familjarëve të Kiarës. Ti me logjík të pastër dhe të ftohtë je tallur me të gjíthë. E vetja gjë që unë nuk pëlqej është që banorët kanë parë popùlláritetin tënd dhe kanë bërë lojëhn hë se e kemi xhan. Mos shít moral

Luiz: Unë nuk kam ardh me i thënë femrave putana, me djèg njerëz dhe me u puth nëpër dushe.

- Advertisement -


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments