Ndodhí hátaja, Vellai i Madh: “Zhdúkuni jeni te tmérrshem…” vjen dénimi rénde

Romeo Veshaj është debátuar me Jùl Dedèn mbrëmjen e sotme në shtëpinë e Big Brother Vip 3,

pasi sipas tij, ky i fùndít po ndërhyn në situatën që ka me Heidin.

Jùli argumenton se për sa kohë janë në Big Brother kanë të drejtë të ndërhyjnë në çdo situatë,

por Romeo thotë se këtë e bèn për t’i lènduar.

Jùli : Jam në shtëpi dhe márr pjesë ku të dua dhe si të dua. Tani nëse nuk e kuptoni këtë …

Romeo: Ju mùnd të lèndoni familjen time, definitivisht jo

Jùli: Unë nuk e lèndoj familjen dhe kam kèrkuar fálje për këtë

Jùli: Të kam kèrkuar fálje apo jo?

Jùli : Pershendetje burre edhe njehere, sa kohe me ka dhene te

drejten Big Brother te jetoj ne kete shtepi me ty… do te shpjegoj pse mèrrem me ty dhe me ty, a je apo jo.

Jùli: Ti je i kòtë pa të, është e vërteta. Këtu ne të gjíthë pèrdorim njëri-tjetrin.

Romeo: Nuk më pëlqen. Ju jeni një pèrdorues i kèq. Ju nuk respektoni askënd

Jùli : Sa kohe keni qene báshke kam heshtur, sa keni qene te ndara, do flas qe jeni vetem

Romeo: Nëse do të isha në të njëjtën situatë, nuk do të bëja të njëjtën gjë

Jùli: Do të shtirem, do të flas se kë të dua, si të dua dhe si më shkòn më shumë. Unë i di të drejtat e mia.

Jùli: Publíku do të gjýkojë. Keni tre javë kohë për të zgjídhùr pròblèmin tuaj. Ti që e tùrpëron, fùti këmbët në këpucë

Romeo: Kush je ti që më análizon mua? Ju jeni një njeri i pòshtèr. Pse po më dëshpëroni?

Jùli: Nuk po e shtrembëroj, po them të vërtetën. Problemi juaj u zgjídh sot. Ai ju mbròjti párá meje. Largohu, Romeo.

Romeo: Pse ndërhyn, plak, më vrít

Jùli: Të vrèt se është e vërtetë

Romeo: Ti je i lig. Pse silleni si një grua e kèqe? Une them me vrít ti..

Romeo: Si e kujtuat lojën, sígùrisht që do ta bëjmë. Do ta them troç. Nëse do të ndiqni një lídhje pa e márrë askush, dilni jashtë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...