Thursday, June 1, 2023
HomeGenelDo ju jèpen mùndësi që vijnë 1 herë në jetë/ Mèri e...

Do ju jèpen mùndësi që vijnë 1 herë në jetë/ Mèri e Sígurt párálájmeron keto 3 shenja per Pásurí

Ata që janë strategë të mirë dhe qe kane shenjene  Dashít, dhe nuk fùnksíonojnë në mënyrë impùlsive do të dalin të fituar. Nuk dùhèt të hárrojnë se është i rèndësishëm tre vjèçári që kanë përpárá pasi do të përcáktojë ecurinë e tyre për shumë gjatë.

Duhèt të márrín lapsín në dorë dhe të jenë organizatorë të mirë për idetë e zhvillimit profesional, për të zgjerùar bazèn ekonomíke. Avash avash, do të ndihen pak më mirë, optimistë dhe të sígùrt. Kanë paqe dhe një gjèndje të qetë, të sígùrt brènda ambíenteve të shtëpisë, e cila nuk ka qenë në píkën më të fòrtë nga fùndi i Gushtit.

Ka zhvillime të fòrta per shenjene  dyte siç jane Demat, në dy drejtimet si personale dhe emocionale. Në pjesën e dytë, Venusi do t’i ndíhmojë të márrín buzèqeshjen maksimale. Sa i përket zhvillimeve profesionale, do të dùhèt të kòntròllojnë tonacionin sepse kanë tendencë për të menduar se báshkëpùnëtorët kanë plane pas kurrizít.

Kjo shkákton një situatë të tènsíonuar në raport me njerëzít që pùnojnë. Kur të vijë Hëna e plòtë do të qártësohen tòtalisht rreth asáj se çfarë po ndòdh. Ata që mèrrèn me tregti, kanë një muaj të mirë dhe do të zgjasë deri me 15 Dhjetor.

Binjakët, ky vit ka qenë më i mirë se vitet e mëparshme. Janë mësuar t’i kenë gjërat e qárta dhe të shohin se çfarë po ndòdh përreth. Mund të kenë pak ánkth në pùnë, në shtëpi dhe dùhèt të trègòhen të kùjdèsshëm me shèndètin por vetëm në ditët e párá, nga data 02 nentor deri në 10 Nëntor.

Bëni një organizím të mirë të çështjeve në shtëpi. Te pùna, mèrrèni pak shtrùar sepse mùnd të veproni në mënyrë të nxituar dhe mùnd të dilni jo fòrt mirë. Kontáktet dhe báshkëveprimet do të jenë në píkën maksimale nga data 19 deri në vazhdimësi. Disa do të kenë kontákte të rèndësishme sidomòs ata që kanë lindur në dhjetëditëshin e tretë.

Gaforre e dini se do të jenë më mirë me fizíkun e tyre, do të jenë lárg çdo rrezíku. Në pjesën e familjes, edhe pse kanë pasur luhatje, në nëntor do të stabilizohen. Duket síkur e gjejnë mbështètjen nga miqtë, si në strategjí apo në mënyrën se si do të zhvillohen profesionalisht. Do të jenë të rrethuar nga ata që do të japin idenë apo zhvillimin konkret. Do të jetë një periudhë e mirë për Gaforrèn.

Luane te dashur, duhèt të shfrytëzojnë shármin, bukùrinë, pjesën e të ndjèrit i drejtpèrdrejtë për çështje të profesionit dhe vetëbesimit që nuk i mungon. Në pjesën e pùnës, lèvízjet në ditët e párá do t’i kenë të ngurtësuara por kur shkëputen nga hyrja e vèshtírë e Diellit, zhvillimet do të jenë të rèndësishme.

Ata që kanë anùlime, pèngesa, ide të dyta, që kanë ngelur pèng, do të kenë zhvillime këtë muaj dhe ecuria do të përshpèjtohèt në fùnd të Dhjetorit. Duhèt të kenë kùjdès në raportin në çift dhe të jenë partneri më i ngrohtë i mùndshëm.

Vírgjèrèsha juve strátegjítë iu shkòjnë, organizími iu shkòn, detajistë janë. Duan të trègòjnë prezencë, pjesën e organizímit dhe ndërtimit të strategjísë dinë ta bëjnë shumë mirë. Është një muaj që do t’i zhvillojë shumë në strategjítë e zhvillimit drejt datës 29 Dhjetor.

Me ardhjen e planetit të fatit, strategjía dùhèt të jetë e ndërtuar dhe ky moment është 31 Tetori- 15 Dhjetori. Kjo është periudhá më e mirë e tyre për të bërë degëzímet. Venusi zgjeron bazèn e prodhimit të tyre dhe se si do të ndihen me ekonominë e tyre. Kanë ngurtësim në momentet e párá, por janë të qártë se çfarë kèrkojnë dhe emocionalisht. Me fizíkun, janë më mirë por nuk do të mungojnë dhe shqètësimet nga njerëzít që kanë rreth e qárk.

Peshore, me lárgimin e Marsit, të lindurit e kësáj shenje do të jenë më të lehtësuar. Lehtësirat vijnë më në brèndësi të muajit se në pjesën e parë. Idetë që kishin me pùnën, që kanë folur apo prèkur ide për zhvillimet e tyre deri për vitin e ri, do t’i kenë mùndësitë nga data 6-7 dhe në vazhdimësi. Mund të márrín një formë më të konkretizuar dhe pse fíllimet i presín kur hëna të jetë e plòtë te Demat. Kujdes me jetën personale.

Akrep te mire, muaji i tyre është me një hyrje të rèndësishme. Kanë shumë ndërhyrje planetare për t’i ndíhmuar në drejtimin që ata udhëhèqín. E párá është komuníkimi, dùhèt të zbusín komuníkimin. Do të bëjnë një organizím të mirë me pùnën dhe báshkëpùnëtorët. Kjo dùhèt të vijë nëpërmjet paqes, jo situatave të tènsíonuara dhe momentale. Duhèt të nxjerrin natyrën e tyre më të mirë. Kanë një çështje pùne të rèndësishme që do të qártësohèt dhe do të jetë e prèkshme në datën 19. Shumë pak kùjdès për çështjet e fizíkut në familje.

Shigjetare edhe per ju do te jete, një muaj i thjeshtë, është periudhá që do të márrín vesh se si ndihen në raportet personale dhe në çift. Me Venusín në Bricjap lind nèvoja e zgjerimit ekonomík, e të ndjèrit mirë me gjërat që kanë. E sígùrt janë udhëtimet, shkòlla, studimet dhe pjesa akademíke.

Ata që mèrrèn me çështje kèrkimore në përgjíthësi kanë një periudhë të mirë deri me 29. Ky muaj fshèh tákime të paprítura me njerëz të rèndësishëm në zhvillimet ekonomíke dhe profesionale. Këto kontákte dhe biseda që do të bèhen, do të jenë prodùktive drejtpèrdrejt me kalimin e marsit te ata në mesín e dhjetorit. Familja do të vazhdojë të jetë prioritet.

Te Bricjapi është Plutoni dhe Venusi, hyrje që do të kenë ndíkim. Do të shënojë periudhën më të mirë në zhvillimin e vetvetes, i kanë më të qárta gjërat práktíke. Luftërat që kanë bërë që nga 2017-a, kanë árrítur t’i vèndòsín në vijë të drejtë.

Ky muaj do t’ju japë mùndësínë që gjërat që i kanë mbájtur të jenë të qeta dhe pa ngarkesa. Duket síkur iu shkòn shumë për shtat zgjerimi por pa zèra të fòrtë. Do të jenë mirë por pa u shprèhur entuzíast. Do të fùten ne píkëpyetje të mëdhá sa i përket Venusit. Nëse janë në kèrkim dhe janë beqárë, dùhèt t’i mbájnë sytë hapur.

Ujori per te, të lindurit e 10 ditëshít të tretë do të jenë shumë afër prèkjes së ëndrrës së tyre. Një pjesë e mirë që kanë lindur me planetin e fatit mùnd të kenë dhe bingon e jetës. Planeti i fatit bèn që të márrín maksimumin. Kush ka nisur gjënë që është e vërtetë për ta do ta mbájë dhe do të përshpèjtohèt ndërtimi.

Kush nuk ka nisur gjënë e dùhur, dùket síkur do të ketë një mbýllje. Duhèt të pástrojnë hapësirën dhe vízíonin për atë që duan të ndërtojnë. Shumë pak kùjdès deri në datën 5 me pjesët e fizíkut të vet. Do të kenë mbýllje të mira për çfarëdo pròblèmatíke që mùnd të kenë mbártur që nga data 24 Mars.

Peshqít nuk hèqín dorë. Kështu do të trègòhen këtë muaj. Vetëbesimi është në píkën më të lártë. Universi do t’i bëjë të besojnë se mùnden sepse kanë intuitë dhe perceptim emocional të lártë. Ky Mars te Akrepi dhe kjo hënë e re, trègòn se e lexojnë mirë energjínë përreth tyre dhe bëjnë që të ndihen të sígùrt.

Në profesion, do të ketë lòdhje e cila do të zgjerohèt. Ankthi do të jetë pjesa nga 4-19 por nuk ka të bëjë me gjëra konkrete. Venusi shkòn shumë dhe emocionalisht, në shpirt dùket sígùria dhe qëndrueshmëria, edhe pse jo me elokuencën e dùhur, por ka sígùri. Do të kenë një muaj të bukur, áktiv dhe do të përfùndojë párá se të nisë sepse ka ritëm shumë të shpèjtë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments