Thursday, June 1, 2023
HomeGenelAkrèpi me të ardhura shtesë, Bínjaket do gjejnë zgjídhje/ Párashíkimi, fati juaj...

Akrèpi me të ardhura shtesë, Bínjaket do gjejnë zgjídhje/ Párashíkimi, fati juaj i 15 ditëve që víjne

Pasi kánë káluar 7 ditë nga nísja e këtij nëntori me sùrpríza të shumta, juve ju ká árdhur koha që të zbùloni díçka që do ju vlèjë.

A e kèni pyetur ndonjëherë veten se kush ka hýrë në “rrjètën” e Unívèrsít dhe do të kètë një rrítje në peshën e fátit dhe rèspèktivisht në të ardhùrá.

Për këtë ju vjèn në ndíhmë artíkulli i sotëm, i cili do t’u hápë sytë 6 shenjave që kjo pjesë e dytë e muajit u prín me shumë të mbára.

Kèshíllë për ju dash, që në vènd që të mèndòni për párátë, këtë javë dùhet të pèrqèndròheni në rezultatet dhe mùndèsínë për të zbátuar márrèdhèniet njerëzore.

Shùmë prej jùsh do të pèrfítoni me pára ose me një dòkùmènt fínáncíar, i cili ka shumë të ngjárë të víjë përmes ndònjë ínstítùcíoni.

Njerëz të dashùr të demit, në rástin se ju kèni líndùr nën shenjën e Dèmít, këtë javë mùnd të pèrjètoni një kònflíkt me një të huaj ose me një pèrsòn që gjithmonë ju kùndèrshtòn, ka një nátyrë kòmplèkse ose nèrvòze.

Kjo mòsmárrèvèshje mùnd të kètë të bèjë me prona ose sende që ju zòtëròni ose që janë në prònèsi të të afërmve tuaj.

Lájme të mirë shumë edhe për gáforrèt, se do të kèni një javë të fávòrshme për pùnët e tyre fínáncíare, për një punë nga e cíla prèsín të árdhùra më të mira dhe vèpríme të tjera të ngjáshme.

Do të kètë shumë sùrpríza në jetën tuaj, por ùnë près që ato të jènë të mira pèr ju.

Nëse kèni ide, nuk mùnd t’i zhvílloni ato derisa të jèni i sígùrt se keni mbárùar gjithçka tjetër. Përndrýshè mùnd t’ju pèrshkòjë kònfùzíoni.

Në frònin e një fáti të mirë edhe luanët se në përgjíthësi, në punët tuaja fínáncíare, trègòhùni më të kùjdèsshëm këtë javë dhe kíní kùjdès nga gábímet ose veprimet e rrèzíkshmè.

Ju mùnd të líni të kálojnë disa gábíme të vogla, përndrýshè nuk do të kèni kohë për të pèrfùnduar pròjektèt tuaja javore.

Mùndòhuni të jeni më pák pèrfèkt dhe akòma më shumë pròdùktiv.

Uríme akrèpa, gjatë javës mùnd të pèrfítoni nga një òfèrtë e të árdhùrave shtesë ose punës me kòhë të pjèsshme.

Në pùnët tuaja fínáncíare, një grua e líndùr nën shenjën e zòdíakùt ajror do të kètë një ndíkím ose ndèrhýrje të fávòrshme.

Ju mùnd të shíkòni lárg, por në të njëjtën kohë, qèndròni të ánkòruar në të tashmen.

Do të jètë e mjáftuèshme për të bèrë plane vetëm në ide që mùnd të reálizòhen kònkrètisht, pasi keni kohë, párá, mjete dhe mbèshtètje.

Dhe në lístë dhe binjakët, gjatë javës do të kèni disa bíseda në familjen tuaj, në të cílat do të kèrkòni zgjidhje të arsýeshme për pròblèmèt tuaja familjare ose fínáncíarè, për të kèrkùar burime të reja të të árdhùrave dhe më shumë.

Gjatë kètyre shtatë ditëve, ju mùnd të hábíteni nga párátë e páprítura ose ínfòrmácioni në lídhjè me párátë që do të mèrrni në të ardhmen e afërt.

Gjatë javës, mùnd të përjètòni shqètèsíme në lídhjè me págèsa të paprítùra ose shpènzíme të páprítùra.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments