Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelPèshòrja e pára, Ujori i fùndit/ Hòròskòpi párálájmèròn keto 6 shènja per...

Pèshòrja e pára, Ujori i fùndit/ Hòròskòpi párálájmèròn keto 6 shènja per muájin Kòrrik

Me hènèn e madhe ne peshk dhe lídhjá jugore e Henes do jète afèr me shumë njerëz që atyre u sjèll páqe dhe shumë dashùri. Për të gjíthë ju vjèn nje mòmènt místèri dhe jòshjè. Ky mòment mùnd te sjèll fítòren ose hùmbjèn.

Ajo në të gjíthë atë ç’a dèklárùar gjátë páráshíkimit, thotë se për dísa shenja, yjèt dèrgòjnë këshilla që dùhet t’i vènè veshin. Disa kèshilla pèr dísa nga shenjat. Kështu, gaforja, dùhèt të ndjèkë një pásíon që këtë vit mùnd ta çojë drèjt një martese të madhe.

Akrèpát dùhèt të lënë pás të shkùarën e èrrët sepse një e ardhme plòt me të mira i prèt. Edhe dashèt me demat dùhèt që të bèjnë çdo dòkùment gáti se të mira fínáncíare ju víjnë dhe pushimet këtë vit i bèni jashtë.

- Advertisement -

Tashmë, në këtë artíkull të dètajuar do të gjèni të plòtë se çfarë yjet thònë për shenjën tuaj dhe fátin tuaj. Me pák fjálë, për shenjan e dashít, tani nís nje ndíkím i mire shpírteròr per t’u çlírùar nga fòbíte dhe pèngèsát. Do mèrrni lajme te mira per çèshtje shèndètesòre.

Lùmtùri për demat pasi do kèni qèllime te rèja dhe njòhje te reja te cílat do ju hápín syte dhe nuk do ndjèhèni se kèni mbètur vetem apo pa qèllimè.

Do ju víjë një lajm i mire pùne binjakë, dhe mùnd tè nísni nje vèprimtári te re. Ka gjásanje njòhje e mire ne plánín personal. Kjo do tju rr.ise me shume si ne pune dhe ka.rriere dhe nga sot e tutje ne jeten tuaj vetem perf.itime do te keni.

- Advertisement -

Për ty mòj gafore, në kete pèriùdhe mùnd te bèni nje nísje te re dhe te rikùjtoni njerzít te cilet e kíshín bázen shpírteròre per te qène pjese e jetes suaj.

Për luanët, nje pùne e re dhe nje shpènzím qe lídhèt me të dùket síkùr do ju márre me shume pjèsen e díteve dhe do ndjèhèni me mire se gjèrát sikùr po lèvizín.

Të mira, ju vírgjèrèsha, do të jèni pèrbáll pròpòzímeve te reja por pak te páqárta ne baze te áftèsive tuaja lògjíke. Por dùhet te pèrdòrni ínstíktet per te kùptùar te tjeret.

Për ju të líndùr me shenjën peshore, nùk mjáftòn nje pune por dùhet edhe nje ndrýshím pasi keni mbètùr ne ujra te qèta dhe te pa-pástra. Nje rífrèskim i ambíentit do ju bènte akoma më mire.

Hjëna është me akrepin sepse atij i nís nje “jetë” e re ne botën tuaj sèntímèntále dhe romantike. Kèrkòni qe gjèrát te bèhèn sic doni ju pási nuk ju tákòn ròli i víktímès por as i tùtòrít.

Sa mirë kjo kohë për shígjètárèt, ku ju do fíllòni te ndjèhèni mire me dèshirèn per ndrýshím udhetim dhe shume kòntákte te reja sídòmòs ne ambíentèt ku jètoni.

Shok dhe shoqe të bricjapit, do mèrrni nje lajm te mire gjatë këtij muaji dhe dò ndjèhèni qe pèngèsat po fíllòjne te íkín pak e nga pak, dhe te dálè zgjídhja e nje pròblèmi.

Këshillë e madhe për ujorët pasi ne shumë gjása ju dùhet të tèntòni te pèrmíresòni èkònomíne tuaj duke kèrkùar dhe qène me te vèmèndèshem per te márre ate qe ju tákòn dhe qe dùhet ta kèni.

Hena e re ne shènjen tuaj të dáshùr peshq, mùnd te sjèll ne qènder te vèmendjès vlerat tùaja dhe t’ju hápè syte pèrbáll nje rruge te bùkùr, por disi máshtrùèse qe ishít duke u fùtùr nen ndíkímín e rrèthánave.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments