Pèshorja plòteson ëndrrat, Bínjakët prèken tek fínancat Párálájmerohen kèto shenja

Shumë prèj jush po e kálojnë këtë fùndjàvë në dèt, në màl àpo në shumë vènde të ndrýshme për t’i dhènë vetes së më shumë qètèsi. Si po shkòn jetà juàj në përgjíthësi? Kánë káluàr mòmentet e vèshtírà.

Jetà është një rrùgëtim i gjátë me shumë sùrprízà, si të mirà, àshtu edhe të kèqíjà, por ne nuk jèmi kùrrë vetëm sepse kèmi një fát tònin të shkrùàr àty lárt në qíell. Dhe në këtë mënyrë, në çdo mòment të jetës tonë, ne përbállemi me lájme që ngà “ngrèjnè” peshë ngà qèjfi, àpo nà jápin shumë kèshíllà për tà bèrë më të mirë jetën.

Tàshmë është fùndí i kësàj jàve dhe për ju vjèn një páráshíkim shumë i vlèfshëm që do të ndríçojë dhe mrèkùllojë jetën e disà shenjàve që fùndjávën e shíjojnë plòt me fát. E thènë kështu më pòshtë do të lèxòni se kujt shènjë i vjèn një e mirë dhe kùjt i vjèn një kèshíllë e vlèfshme. Shènjàt që kánë mírèsínë e yjeve dhe të Unívèrsít dhe që do t’u ècë mirë fáre.

Gáfòrjà mbáhèt si shenjà më me fát e kësàj fùndjáve që në çdo sèkondë të jetës së tyre do të përbállen me një bùzèqeshjè dhe pránë do të kènë njerëz që u jápín lùmturi. Jàvà nís me një lájm fínáncíàr.

Edhe bínjàkët që njíhen si shpírtrá të lirë dhe shumë àvèntùresk, do të kènë një fùndjàvë ëndrrásh dhe do të márrín një gèzím në lídhje me shèndètin.

Peshòrjá është shenjë që kètë fùndjávë në shtëpi do t’i hýjë një njeri që i plòtèson ëndrrát dhe àtà që jánë bèqárë, mùnd të gjèjnë një njòhje që do t’u shtòjë emòcíone.

Për luànët në këtë fùndjàvë vjèn një telefònàtë òfèrte që mùnd t’i jápë një dorë të mirë për të lèhtèsuàr një pjesë të pròblèmeve që hásín.

KùJDES! Kèto shenjàt e tjerà që do të shíhni më pòshtë, dùhèt që të bèjnè kùjdes të màdh sepse për to vjèn párálájmèrim.

Ju dáshët, sà hèrë jèni lòdhùr dùke u pèrpjèkùr t`i jèpni një mèsàzh një persòni? Shùmicën e kohës njèrëzve u dùkeni të pà-sjèllshèm. Është mirë në fákt të jeni të gùxímshèm, màdje shumë të prèrè, por dùhèt të rùàní másèn për të mòs lèndùàr të tjerët.

Edhe ju vírgjèrèshà, kèni tèndèncën të minimizoni vlèrën tuàj, vèçánërisht në vèndín e pùnës. Dùhèt të jèni gáti për të mbròjtùr veten, pùnën tuàj dhe págèn tuàj. E díni cili do jètë gábími juàj? Të mòs hápní gojën dhe të thòni àtë që dùhèt thènë ngà fríká se bàrkà do të lèkùndèt. Nëse dòni më shùmë párá àpo një pòst më të mirë, ky është mòmènti që të hápní gojën. Nëse nuk e bèni táni, vèshtírë se do të keni rástín në një mòmènt të dýtë.

Kèshíllë edhe për ju àkrèpè se do jèni në një tránzícíon gjàtë kèsàj periudhe sepse nùk ju pèlqèn àsgjë që kèrcènòn kòntròllin tuàj. Pèrdòrni mènçùrinë tuàj. Mùnd të hýni në kònflíktè të pà-nèvòjshme, vetëm prèj kètij strèsí. Àskùsh nuk èshtë pèrfèkt, mádje às ju. Nè rást se do e mèsòni këtë, nuk dò të vùání më shùmë.

Leave a Reply