TRÓNDITESE sot ne BBV/ Meri dhe Elvisi çménden, Astróloges i bíe peshqíri

Meri dhe Elvisi e kanë nisur ditën me energjí.

Të dy janë parë dùke kërcyer nën ritmet e muzíkës së vèndòsur nga Vëllai i madh.

Madje gjatë kërcimit, nuk kanë munguar puthjet e përqafimet dùke u shfaqur shumë të afërt.

Në një moment Merit i ka rënë peshqíri me të cilin ishte mbùluar dhe ka shkáktuar të qeshura.

 

Leave a Reply