Saturday, December 2, 2023
HomeGenelPèshqít 4 yjè, Bínjakèt 1 yll, Ja rèndítja è shènjavè pèr javèn...

Pèshqít 4 yjè, Bínjakèt 1 yll, Ja rèndítja è shènjavè pèr javèn è parè te ketij muaji

Që nga dáta e sotme, jo vètëm Díèlli èshtë një èlèmènt i lèvízur drèjt Dèmít, por edhe Mèrkùri është spòstùar dhe ka hèdhùr fòrcèn e tij në të njèjtën shènjë. Aty do të qèndròjë deri më dátën 9 shtator të këtij viti.

Mèrkùri është një plánet që ju fávòirzon shumë dhe ju flèt për ide dhe për fòrcè íntèlektùalè, dùke e spòstùar enèrgjínë e ideve nga shpèjtèsía dhe ímpùlsívíteti i Dáshít.

Kjo ndòdh drèjt një mènýre të mèndùari më rèflèktùèse, ndònjèhèrë të ngádáltë për disa, por shùmë sòlíde dhe kònkrète. Dhe në kètè shenjë Dèm, ky plánet i fòrtè dhe i bèfásíshëm si Mèrkùri nuk do të kètë të bèjè vètëm me Díèllin.

- Advertisement -

Së shpèjti do t’i báshkòhèt edhe Uránít e më pás Vènùsít, duke ju mbùshùr jetën me gjèra të mira, duke ju dhùrùar ide spèciále, gjëra të bùkùra, dùke i bèrè fjalët më të èmbla dhe òrigjínále.

Prèmtíme të mëdha ka në hòrizònt për Dèmín, Vírgjèrèshën, Bricjapin dhe Pèshqít, pra pèr këto shènjat që do të pèrfítòjnë më shùmë nga këto enèrgjí të mëdha dhe plòr me shèrím.

Por nuk máròn me kaq. Në listë është edhe Gáfòrrja që mùnd të kètë ide dhe pròjèkte të bùkùra të mbájtùra pèng nga Mársi që pas dátës 23, do të jètë píkèrisht në shènjën e vet. Për ju një shtýsè dhe fávòrizím i madh sepse tashmë dùhèt të bèhèni gáti sepse do tè hídhní njè háp drejt punès qè ndèrròni.

- Advertisement -

Shumë ùríme për ju, sepse përfítíme në hòrizònt dùkèn edhe për shenjën e Pèshòres që bèn më në fùnd páqe me márrëdhèniet dhe dashùrítë. Nëse do të flásím për Akrepin gjíthçka do të pèrkthèhèt në sfídá të reja, ku dùhèt të trègòjë një gjèndje të përmírèsuár shpírtëròre.

Janë edhe shenjat e tjera si Dáshi, Luani dhe Shígjetari i ùlín pak fùqítë, por edhe pásíonín për ide dhe sítùata të cáktùara, duke mòs qènë aq të áftë për të pèrbálluar çdo gjë.

Víjojmë edhe me Binjakët që bèhèt gjíthçka më pak e rèndèsishme, por për ta, ky muaj që hýn, pra maji do të jètë me të vèrtetë një mùaj sùpèr.

Dhe në fùnd, Ujori, bèhet një shenjë më rèflèktùèse dhe më i ndjèshëm ndáj gjèrave të shtèpísë, gjíthçkaje që ka afèr dhe që ka nèvòjë për ngròhtèsi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments