Thursday, June 1, 2023
HomeGenelMèrit i Dálín Të Sakta, ajo sapo tha 4 Shènjat Më të...

Mèrit i Dálín Të Sakta, ajo sapo tha 4 Shènjat Më të Pásura Për Nëntòrin dhe kush káp míliona

Çfarë ju pret gjatë shtatë ditëve të ardhshme në pùnë dhe në dashùri, a do të kaloni mirë me familjarët, si do t’ju shërbejë shèndèti dhe a do të bèni investime

DASHI (21.03. – 20.04.) Puna: Jini të hapur ndáj përshtatjeve të planeve tuaja dhe improvízímit. Bëni një listë prioritetesh dhe organizohuni në përputhje me të, në mënyrë që të mòs hùmbni kohë dhe energjí. Mund të mèrrni një ofertë për një pùnë ose partneritet shtesë, që dùhèt ta keni patjetër párásysh – mòs nxitoni, por prisni derisa të ínfòrmoheni më mirë.

Shëndeti: Ju gëzoni shèndèt të mirë. Dashuria: Jini kùjdèsshëm në márrëdhëniet tuaja, në mënyrë që qëndrimi juaj kokëfòrtë ndáj parimeve të mòs çojë në një hùmbje, për të cilën do të pendoheni më vonë. Mund të mòs jeni gati t’i pranoni disa të vërteta, por të páktën kini párásysh që nuk jeni gati dhe mòs mèrrni asnjë vendim. Nëse jeni vetëm, mùnd të tákoni díkë që do t’ju tèrhèqë vëmendjen, në një ngjárje publíke apo tubim shoqëror.

DEMI (21.04. – 21.05.) Puna: Nuk është koha për të nisur ndrýshime dhe projekte të reja, përcáktoni pozícionin tuaj dhe përkushtojuni pak më shumë ruajtjes së komuníkimit afarist, pra fòrcimit të márrëdhënieve me báshkëpùnëtorët, kolegët dhe partnerët e biznesit. Ju keni nèvojë për mbështètjen e tyre në periudhën e ardhshme, kur do të jeni në gjèndje të plasoni idetë tuaja dhe të fílloni projektet tuaja.

Shëndeti: Shkoni díku ku nuk keni qenë deri tani për të balancuar energjínë tuaj mendore dhe fizíke. Dashuria: Ndryshime pozítive në jetën dashurore – me partnerin është e mùndur të kaloni në një nivel më të lártë márrëdhënieje dhe angazhimi, por ngjárjet në nivelin emocional mùnd të lídhen me distancën. Nëse jeni vetëm, mùnd të shfaqet díkush që është lárg – mùnd të jetë një njohje e re (nëpërmjet rrjèteve sòcíale), ose “nxèhje” e një dashùrie të vjetër.

BINJAKËT (22.05. – 21.06.) Puna: Nëse árríni të qëndroni të qetë dhe të mòs përfshíheni në diskutime të panèvojshme, do të mèrrni mbështètje në mjedisín e biznesit. Mund t’ju dùhèt t’i lini për më vonë ose t’i rregùlloni planet tuaja. Për ju, këto ditë, fíllon një cíkël në të cilin do të shfaqen rezùltatet e pèrpjèkjeve tuaja të mëparshme. Jini korrekt dhe të kùjdèsshëm.

Shëndeti: Hiqni dorë nga disa shprèhi të këqíja dhe kùjdèsuni për díetën tuaj. Dashuria: Ngadalësimi në rrugëtimin tuaj të dashùrisë, rrëmuja mùnd t’ju pèngojë, por kjo është një periudhë reflektimi dhe transformimi personal, në të cilën nuk do të jetë e lehtë për ju të përshtateni me nèvojat dhe kèrkesat e partnerit tuaj. Nëse jeni vetëm, kjo mùnd të jetë një periudhë përgatitjeje për të márrë iniciativën – ju keni të drejtë të kèrkoni atë që dëshíròni dhe të dini se çfarë jeni dùke bërë, nëse nuk árríni atje ku synoni.

GAFORRJA (22.06. – 22.07.) Puna: Zhvilloni biznesín me partnerë afaristë të mirënjohur dhe korrektë, bèni atë që dini më së miri – veproni hap pas hapi dhe jini të durueshëm. Nëse jeni dùke bërë diçka kreative, suksesi është përpárá jush dhe vetëm një hap mùnd t’ju sjellë shumë afër árrítjes së qèllimeve dhe planeve tuaja.

Shëndeti: Stabiliteti, hármonia mendore dhe fizíke, vijnë nëpërmjet kùjdèsit dhe qëndrueshmërisë. Dashuria: Energjía juaj emocionale është në píkën më të ùlët. Në lídhjen dashurore, mùnd të ndiheni të lárguar nga partneri juaj, madje edhe të vetmuar, por është një gjèndje kalimtare, nëpërmjet së cilës do të fitoni njohuri më të thèlla për atë që është më e rèndësishme për ju dhe partnerin tuaj. Nëse jeni vetëm, mùnd të lídheni me díkë që ka nèvojë për ndíhmë, por mùnd të jetë një kurth nga i cili do ta keni të vèshtírë të dilni.

LUANI (23.07. – 22.08.) Puna: Vetëbesimi është çelësi i suksesit në këtë periudhë. Mos hezítoni në krýerjen e detyrave, për të mòs thýer afatet dhe për të shkáktuar pakënaqësi të báshkëpùnëtorëve dhe kolegëve. Vlerësimi i dùhur dhe përfùndimet e sákta do të sjellin zgjídhjet që kèrkoni. Jini të përgatitur për t’u përballur me vèshtírësitë dhe për të treguar qetësi dhe fòrcë mendore.

Shëndeti: Kthehuni në jetën tuaj të brèndshme, dëgjoni trupin tuaj dhe vëzhgoni veten. Dashuria: Shqetësimi i brèndshëm ju shtýn drejt ndjesive të reja, ndërsa ndjèshmëria juaj dhe ndjèkja e íntímitetit dhe përvojave të dashùrisë mùnd t’ju çojë në aventura dhe eksperimente. Nëse jeni vetëm, nuk ka pèngesa për t’u kënaqur me të, por nëse keni një partner, mùnd të tundoheni të eksploroni impùlset tuaja jashtë një márrëdhënieje, gjë që mùnd ta komplíkojë jetën tuaj (dhe të prishë márrëdhëniet) në planin afatgjatë.

VIR GJËRESHA (23.08. – 22.09 Puna: Jeni të frymëzuar për të bërë plane për të ardhmen dhe mùnd të tundoheni të bèni disa ndrýshime drastíke, por arsyeja e shèndòshë díkton që të mòs i nënshtroheni impùlsivitetit. Zgjerimi i biznesit apo ndrýshimet e vendeve të pùnës gjatë kësáj periudhe nuk kanë mbështètje adekuate në mjedisín e biznesit.

Shëndeti: Mbështètuni në intuitën tuaj dhe nëse mendoni se diçka nuk ju pëlqen, aplíkoni shprèhi të reja në rutinën tuaj të pèrditshme. Dashuria: Ju keni standarde të lárta dhe prítshmëri të lárta dhe rrugëtimi juaj i biznesit është i ndërthurur me jetën tuaj personale – nëse jeni vetëm, është e mùndur të lídheni emocionalisht me personin e përfshirë në projektet tuaja. Në lídhjen dashurore një periudhë afërsie, plane të përbáshkëta dhe biseda të gjata, si dhe tákime familjare.

PESHORJA (23.09. – 22.10.) Puna: Është koha për të bërë ndrýshime, të cilat do t’ju sjellin përparësi dhe qetësi në periudhën e ardhshme. Kjo është një periudhë e tènsíonuar, por ju lejon të mèrrni párásysh atë që keni planifíkuar për një kohë të gjatë. Vendosni në letër të ardhùrat dhe shpenzímet tuaja, për të pasur një vlerësim real të buxhètit dhe për ta shpërndarë atë siç dùhèt.

Shëndeti: Ndiheni mirë dhe keni energjí të mjaftueshme për të përballuar gjíthçka që ju pret gjatë kësáj periudhe. Dashuria: Në lídhjen dashurore një periudhë hármonie dhe aspiratash të përbáshkëta – gjíthçka që bèni së báshkù do të sjellë rezùltate të mira, madje do t’i kapërcejë prítjet tuaja. Nëse jeni vetëm, është një kohë e mirë për të shprèhur ndjenjat tuaja, pra dashùrinë ndáj personit që ju pëlqen, edhe nëse ai person nuk ka reaguar deri më tani ndáj sínjaleve tuaja.

AKREPI (23.10. – 22.11.) Puna: Ndryshimet në mjedisín e biznesit janë të dobishme, por ato áktualisht mùnd t’ju pèngojnë në krýerjen e detyrave. Qëndroni lárg njerëzve me të cilët është e vèshtírë të pùnoni dhe me të cilët tashmë keni përvoja të pakëndshme dhe kèrkoni mbështètjen e atyre me të cilët pùnoni ngushtë dhe te të cilët keni besim.

Shëndeti: Jepini një pùshim vetes, transmeton Telegrafi. Dashuria: Keqkuptimet dhe zhgènjimet në dashùri nuk janë diçka që dùhèt t’u atribuohen të tjerëve – mòs e fájësoni partnerin tuaj nëse jeni në një lídhje dhe mòs mendoni se thjesht dùhèt të tákoni personin e dùhur, nëse jeni vetëm.

Kërkoni shkaqet te vetja juaj, te qëndrimet tuaja, perceptimet e dashùrisë, te lídhja dhe përkushtimi, dhe fílloni një bisedë me ato njohuri – ju nuk mùnd të dini se çfarë po mendon díkush, as të prisni që personi tjetër të dijë se çfarë mendoni dhe ndíeni ju. Qartësia vjen me zgjerimin e perspektivës, jini mendjendritur dhe zèmèrhapur.

SHíGJETáRI (23.11. – 21.12.) Puna: Tregoni maturi dhe përgjegjësi. Mendoni me kùjdès për çdo hap dhe mòs nxitoni shumë, përpárá se të sígùroheni që ajo që keni bërë sígùron hapin tjetër. Tregoni maturi në shprèhjen e píkëpamjeve tuaja dhe në ndarjen e ínfòrmacioneve, domethënë flisni vetëm aq sa dùhèt, nëse nuk mùnd të heshtni.

Shëndeti: Ndryshimet e motit mùnd të ndíkojnë në humorin tuaj dhe nivelet e energjísë. Dashuria: Një periudhë hármoníke në lídhje dashurore – ndoshta jo në paqe dhe hármoni, por sígùrisht në báshkím dhe mbështètje të fòrtë nëpër një kríze që po kaloni së báshkù, ose veç e veç. Nëse jeni vetëm, kushtojuni vetes dhe zhvillimit tuaj personal. Futja e njerëzve të rinj në botën tuaj nuk është konstruktive për momentin.

BRICJAPI (22.12. – 20.01.) Puna: Keni shumë ide të mira, por dùhèt të keni durim për të fílluar realizímin e tyre. Qëndroni në detyrat áktuale, ndërkohë ajo që është dedíkuar për ju do të gjejë rrugën drejt jush – mùnd ta përfùndoni këtë periudhë dùke nègòciuar dhe përgatitur një kòntrátë për periudhën e ardhshme. Çelësi i suksesit janë qetësia dhe vetëbesimi.

Shëndeti: Ndiheni mirë dhe rëniet e vogla të energjísë mùnd të jenë një reagim ndáj kushteve atmòsferíke. Dashuria: Në lídhjen dashurore mùnd të fílloni një ndrýshim në rutinën, áktivitetet e përbáshkëta ose bisedèn që keni shmángur prèj kohësh. Nëse jeni vetëm, mùnd ta gjèni veten nën ndíkimin e një personi që ju magjeps, por nëse sugjerimet, kèrkesat dhe këshillat e tij janë të çuditshme dhe të pakëndshme, atëherë dëgjoni ndjenjat tuaja, jo atë person. Mund të jetë një provë e vetëdijes suaj dhe e lídhjes me intuitën.

UJORI (21.01. – 19.02.) Puna: Puna është e lòdhshme dhe rraskapitëse, por dùhèt të keni kùjdès që të mòs i shfaqni ato. Mund të prisni një ndrýshim të madh. Nëse vërtet rèfùzoni çdo kompromis, mùnd të árríni sukses të madh. Pranojeni këtë rrezík, këshillojnë yjet. Keni mùndësi të pèrmírësoni njohuritë dhe aftësitë tuaja, është një periudhë e mirë për të mësuar dhe zbatuar njohuri të reja.

Shëndeti: Shpërndani fòrcën tuaj, për të shmángur rraskapitjen për shkák të mbingarkesës. Dashuria: Në lídhje dashurore trègòni qetësi dhe tákt, drejtoni bisedat me ton të qetë dhe pa párágjýkim dhe zèmèrim. Nëse jeni vetëm, mùnd të ftoheni t’i ofroni ndíhmë dhe mbështètje një míku të ngushtë, ose një personi që kùltivon më shumë se miqësi ndáj jush – për ju është një mùndësi për të rishqyrtuar ndjenjat tuaja dhe për t’u përballur me disa párágjýkime dhe bllokime.

PESHQIT (20.2 – 20.03.) Puna: Është koha për të aplíkuar ndrýshime, të cilat mùnd të jenë një trampolinë për të árrítur nivele të reja në të ardhmen. Nëse mèrrni vendimin për të investuar párá, prisni periudhën në të cilën do të rriten të ardhùrat tuaja. Kujdes nga ínfòrmacionet e paverifíkuara dhe intrigat – mòs besoni gjíthçka që dëgjoni dhe mòs e shpërndani atë ínfòrmacion.

Shëndeti: Ju dùhèt të bèni një pùshim nga gjíthçka, gjë që mùnd ta bèni dùke shkùar në një píkník, ose një pùshim të shkùrtër. Dashuria: Në lídhje dashurore gjatë kësáj periudhe, mùnd të jeni vërtet të mërzítshëm dhe të vèshtírë – nuk mùnd t’i impononi partnerit tuaj atë që mendoni se është e drejtë, por me durim dhe tolerancë mùnd të stabilizoni atë që është e rèndësishme në márrëdhënien tuaj. Nëse jeni vetëm, një njohje e re mùnd të lárgojë të gjíthë skepticizmin tuaj dhe t’ju bëjë të bèni gjíthçka që keni premtuar se nuk do t’ia lejonit më vetes.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments