TURP! Ilnisa hèdh kunja për márrëdhënien e Jùlit me Ledionën ‘S’jam Jùl Deda që i shkòn dhe i shtrihesh në krevat…’

Ilnisa dhe Ledjona janë përplasur ashpër gjatë spektáklit të mbrëmjes së sotme sa

i përket debátit të Ledjonës me Meritonin për përmendjen e emrit të vajzès Míki gjatë etíketimit që po i bènte Míki Mouse.

Sipas Ilnisës, Ledjona po víktimizohèt.

Ilnisa: Unë jam e drejtpèrdrejtë dhe nuk mùnd të kamufloj situata sepse në fùnd të fùndít e mira dhe e kèqja janë të dyja báshkë.

Këta të dy kanë fílluar prèj disa ditësh me këtë lojën e Míkit dhe nuk e di se pse Ledjona pèrdori píkërisht

atë mbrëmje ku unë nuk e dija se i paska thënë Meritonit se vajza quhej Míki. Nuk e di pse e thotë tani në Prime síkur unë e dija.

Ledjona: Po ti e dije…

Ilnisa: Po ne të dyja nuk flasim dhe mua mòs më gènje në sy…

Ledjona: Ti dje në krevat ke folur me Meritonin për Míki Mouse.

Ilnisa: Nuk jam vajzat e tjera unë dhe Jùl Deda që i shkòn dhe i shtrihesh në krevat për të bërë víktimizímin e radhës.

Mos më gènje sy për sy. Ledjon sápo e tha që unë e dija. Çështja e Míki Mouse ka një lloj peshe dhe unë jam dakord me ju, por ka fílluar më herët.

Ledjona: Uaaa qenka e tmèrrshme.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...