Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelPo prísni parátè? Ja dítë kur mùnd tju víjnë sipas shenjës së...

Po prísni parátè? Ja dítë kur mùnd tju víjnë sipas shenjës së hòrosòpít

Edhe ky muaj do të jètë një nga muajt që do të sjèllë sa më shumë qètèsi dhe mírèsi për të gjíthë ju dhe pák e nga pák të gjíthë ne do të gjèjmë shèrímin nga plágèt e 2021. Ai është mauji i 8 i vitit dhe është një muaj shumë i mirë sepse thùhet se shumë nga dèshírat tuaja mùnd t’ju bèhèn rèalitèt.

Në këtë artíkùll ju dùhet që të jèni shumë të vèmèndshëm sepse do t’ju trègòjmë se bázùar në ástròlògjí, cilat do të jènë datat me më shumë ndíkím fáti të mirë këtë muaj. Dhe pási t’i mèsòni, mòs hárròni që t’i shfrýtèzoni sa më shumë këto dáta për të mirën tuaj dhe për të plòtèsuar gjíthçka që ju mùngòn në jetë.

A jèni gáti tani ta kápni fátin e mirë? Zbùloni sa më párë se në cílat ditë hápet portat e fátit këtë muaj.

- Advertisement -

Díta e parë e mbárë do të jetë e nèsërmja e 13 gushtit, një mbárt numrin 7 që është një prèj numrave më të fùqíshëm të unívèrsit. Për këtë arsýe shumica prèj jush nèsër ose zgjídhín një bòrxh, ose ju vjèn një shpèrblím fínáncíar dhe në këtë mènýrë do ta káloni muajin pa ásnjë strès.

Do të jètë një ditë plòt me sítùata të mbára dáta 13 që njíhet si díta e dytë më fátlùme e këtij muaji. Në kètë dátë, dùke u lídhur me numrin 13, juve do t’ju lárgòhen shumë të kèqíja nga jeta juaj.

Pra, pikèrísht në këtë ditë ju do të çlíròheni nga sèmùndje të kèqíja, do t’ju lárgòhen tèrsèt dhe míqtë/mikeshat zílíqárè si edhe do t’ju mbýllet çdo síklèt që rèndòn në shpírtin tuaj.

- Advertisement -

Fáti më i madh për ju dhe fámíljen tuaj do të jètë më 16 gusht sepse kjo është një ditë që fávòrízími i Hënës do t’ju sígùròjë më shumë energji të pástër dhe të mbárë për ju. Në mèngjèsín e e dátës 16ju hídhní pák sheqer në prágun e shtëpísë tuaj dhe në këtë mënyrë do të èmbèlsoni jetën e njerëzve të dashùr.

Për 365 ditë rrèsht si në dáshùri, shèndèt dhe tek lèkèt do t’ju ècë shumë mirë dhe pa píkën e pèngèsës.

Për ju që dèri më sot jeni ende bèqár apo jèni në një lídhje që nuk po fùnksíonòn, ditën tuaj me më shumë fát në dashùri dhe emòcíone do ta kèni më 15 gusht. Juve që kèni një dashùri që nuk po ecèn mbárë, do t’ju lárgòhen shèrrèt dhe pártnèrët do të mbùshèn me më shumë emòcíone të ëmbla në zèmrát dhe shpírtin e tyre.

Çdo gjë do t’ju ndrýshòjë për 30 ditë. Edhe ju që jèni bèqár, data 15 do t’ju jápë mùndèsi që ju më në fùnd të gjèni shpírtin bínjak. Bèni zgjèdhjen, duke dègjuar zèmrèn tuaj.

Dáta e 12 është një ditë që njíhèt si dita e “pástrímit shpírtèròr”. Sèmùndjet, hállèt, ánkthèt, strèsèt, lòdhjèt mèndore dhe fízíke do t’ju lárgòhen në këtë ditë.

Arsyeja? Një fòrcè e madhe nga Mèrkùri dhe nga Hèna ndíkòn pozítívisht në trùpat tuaj, duke ngjállùr dhe dýfíshuar energjínë trùpòre ç’ka dò të thòtë “shèrím”. Pas kësaj dite, për të gjíthë ju do të fíllòjë një mòmènt i lávdíshëm ku do të gjèni vètèm të mira në secílín hap që do hídhní drjèt të ardhmes tuaj.

Dáta e fùndít me shumë pozítívitet dhe fát këtë muaj është 23 sepse në këtë dátë ju do të gjèni mbèshtètje si për gjèndjèn tuaj ekònòmíke, ashtu edhe shpírtèròre. E thënë kështu, në 23 një shpèrblím, një pròpòzím, një òfèrtë pune dhe një lájm shumë i mirë që ju lídh me fínáncat mùnd të arríjë në vèshët tuaj që hèrët në mëngjes.

Gjíthashtu edhe bèkím shpírtèror do të mèrrni në këtë dátë, e cila do t’ju jápë një mbròjtjè shtèsë për fùqínë e trùpít tuaj që sèmùndjet dhe pròblèmèt shèndètèsore t’ju rrínë lárg.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments