SHOKUESE!! Para 2 minutash Luizí tha: “Kiara në gjèndje jo te mire shendetsore…”

Stina e dimrit i ka kapur té gjíthë me viroza dhe temperaturë.

Kësáj nuk i ka shpètuar as Kiara Tito e cila e ka treguar gjèndjen e sáj në Insta’story.

Me një foto shihèt qártë një termometër dhe ku Kiara dhe Luizí ka shkrùar : “Te shkùara te gjítheve atyre qe nuk e perballuan mire kete te ftohte”

Foto si më poshtë 

Leave a Reply