Luani me mùndesi te reja, Ujori i pari, 8 shènjat që do tu vije nje lájm i mire në dère

Në një intervistë për emisionin ‘’Rreze Dielli’’ ka bërë páráshíkimin javor të hòròskòpit për të gjítha shenjat. Ndërsa trègòi edhe shenjën që do të favorizohèt më shumë nga yjet këtë javë: “Meqenëse kemi ndíkimin e hënës së re këtë javë, është urgjènte të mbýllim cështjet me të shkùarën. Kjo është një javë intensive” tha ai. Ja çfarë dùhèt të keni párásysh përgjatë kësáj jave:

Dashi- Keni një ndíkim shumë të mirë në fùshën ekonomíko-finaniare, një lídhje me vírgjëreshe apo gaforre mùndohuni të bisedoni sepse është koha më perfekte për t’I zgjídhùr çështjet. Duke pasur párásysh nga nesër u jep një mùndësi më tepër për të zgjídhùr pròblèmin që keni pasur në të shkùarën, është koha idèlae për cështjet që lídhen me kreditimet.

Demi- keni një ndíkim shumë të mirë me akrep dhe ujorë, por mùndohuni që në lídhje me shítjen e dickaje ta bèni sot, e keni mùndësínë sot jo nesër.

Binjakët- Mùndohuni që nëse keni një cështje që ka të bëjë me udhëtimet, mbýlleni sot jo nesër sepse është vonë. Është java e ndíkimive të mëdhá, por në çështjet shpirtërore një çështje me Dash apo me Peshore është diçka shumë e madhe dhe tepër pozítive, mùndësi të reja dhe ndíkime që kanë të bëjnë me anën ekonomíke. Mùnd të mèrrni një lájmërim për lárgim nga pùna por është në favorin tuaj.

Gaforrja- Hëna ju jep një mùndësi shumë të mirë në zhvillime të reja, në tákime me persona kýç. Do vij momenti këtë javë që do të keni shumë mùndësi të tjera përsa I përket tákimeve të rèndësishme , përsa I përket disa çështejve bankáre pròblèmatíke që keni pasur do ti mbýllni.

Luani- Meqenëse ndíkoheni me shenjën e re në ujorë,kjo do të thotë që keni mùndësi të realizoni gjíthçka. Do bèni disa tákime por mòs I thoni jo direkt sepse mùnd të prishni pùnë. Nëse do shkòni në firma të mëdhá apo do ndrýshoni pùnë, lërèni në mëdýshje sepse jep një mùndësi. Nga e mërkura dhe e enjtja dèl në pah që dicka pas krahëve është gatuar për ju. Mos u shqètësoni për cështjet financiare, mùndësitë janë të mëdhá.

Virjgëresha- Jeni në dilemë për disa cështje pùne, një periudhë që do vazhdoj deri në prill. Ai ndíkim favorizohèt sidomòs këtë muaj. Cëshjet që kanë të bëjnë me anën shpirtorëore, nëse doni një shtesë familjare është koha perfekte. Për ju që doni të bèni dicka të re është koha tani. Në cështjet që kanë të bëjnë me pùnën, me kárrierën, është ndíkim shumë I mirë. Ka dicka shumë të madhe për ju këtë periudhë.

Peshorja- periudhë pozítive, mùndoheni shumë këtë periudhë që të mbýllni një cështje madhore, me tákime të rèndësishme këtë periudhë mbýllni gjëra të së shkùarës, Mùndësitë janë të mëdhá në fùshën e ekonomisë. Me cështjet në fùshën e zèmrës, ndjeheni pak fájtore sepse keni hèdhùr disa mùndësi që keni pasur párá një muaji.

Akrepi- Ka një ndíkim shumë të madh në lídhje me disa tákime që do të bèni sot, jeni me urgjènc, është një dokumentacion që e kèrkoni me ngùlm. Kini kùjdès me shítjet këtë javë, me dheniën e páráve párá se të bèni blerje. Me cëshjet që kanë të bëjnë me anën shpirtërore një cështje që ka të bëjë me gaforre është idealja por gjíthashtu me cështjet ekonomíke dhe vazhdimësija e keni mùndësínë që t’ia árríni qèllimit tuaj.

Shigjetari- Një javë shumë e mirë në fùshën ekonomíke-financiare, keni më shumë ndíkimin e kárrierës. Me cështjet që kanë të bëjnë me anën shpirtërore, një lídhje me binjakë, vírgjëreshë dhe peshk është në rrugë të mbárë, mòs e lini pas dore. Ekonomia dhe vazhdimësia është e mbárë.

Bricjapi- Këtë javë është mirë të mbýlli çështjet që kanë lídhje me bòrxhèt e së shkùarës ose me bankat ose me tatimet, është një moment perfeket për cëshjet vendimtare sepse në muajt në vazhdim mùnd tju ndíkojnë direkt me ekonominë.Një gábím I vogël mùnd t’ju prishi gjíthë terezínë. në lídhje me cështjet që kanë të bëjnë me cështjet shpirtërore, lídhjet me peshore, dash apo binjakë dhe akrep është një periudhë shumë e mirë si për lídhje dhe për njohje.

Ujori- Keni një ndíkim shumë të mirë këtë javë, mùndësi të reja përsa I përket ditëve në vijim, me disa cështje që kanë të bëjnë me anën ekonomíke , në lídhje me disa vendime që do të mèrrni jeni në pozícionin më të mirë dhe pozítiv. Cështjet që kanë të bëjnë me anën shpirtërore dhe kárrierën besoj se është pozícionimi më ideal që nuk ka qenë ndonjëherë.

Peshqít- Duket se do lòdheni dhe pak por keni një ndíkim shumë të madh në lídhje më gjërat e reja, është një mùndësi shumë e mirë tani. Nëse juve do të mèrrni një kredi për të blerë një shtëpi, është koha ta bisedoni.

Leave a Comment