“Prèj 18 e 25 shtator, këto shènja dálin fítùèse…”/ Lùm si këta ç’fát páskán keto dite vjeshte

Njèllòj si në muajt e tjèrë, disa shenja do të lùmtùròhen dhe do të bèkòhen nga një fát i madh, ndërsa të tjerat do të víjojnë që të pùnojnë fòrt për të arrítur plòtèsímin e ëndrráve.

Në këtë muaj në përgjíthësi që të gjítha shenjat do të márrín atë ç’ka dèshiròjnë nga kjo jetë, por në vèçánti do të jènjë një kátegori me 5 shenja të cílat do të jènë të “pfrèfèrùarat” e Universit në këtë mes të shtatorit.

Atyre do të shkòjnë që të gjítha gjërat në jetën e tyre sa më mirë dhe mbí të gjítha do të márrín ngrítje si në çèshtjet èmòcionale, ashtu edhe në fínánca. Kush jánë këta me káq shumë fát amán? Le t’i mèsòjmë së báshkù në këtë artíkùll.

Në fíllím dhe jo për çùdi janë dashí dhe gáforrèt, që të dyja për 10 ditët e párá të këtij maji do të llògárísín vetëm lùmt֫ri dhe sa më shumë sùksèse. Është momenti më i bègátë i jetës së tyre ndáj dhe Universi si kèshíllë i thòtë që kètë rást mòs ta hùmbásín.

Që të dyjave në pùnë do t’i ècín gjërat shumë mirë, epròrët do të jènë të kënaqùr, shèrè nuk do të kíní dhe një shpèrblím mùnd t’ju víjë si një dhùrátë e paprítùr. Ëndrrat tuaja do ju plòtèsohen dhe as që do ju lumturòjë është se edhe gjatë kësáj rrùge nuk do kèni asnjë pèngèsë. Shpèrblími juaj do të jètë shumë bùjár.

Dèmi dhe brícjápí është dýshja që në këtë maj do të jetë në rèndítjen më të mirë në listën e fátit prèmtùes. Ju do të ndíqèni nga një pròspèritet i pa-dègjùar më párë. Jemi jávët e  këtij muaji, për të dýja këto shenja si një dhùrátë e madhe do të víjë lájmi që ju mùnd të híqní qafe shumicën e bòrxhève.

Do të kètë edhe një rrítje të ndjèshme si në pròfèsíon dhe kárríerë, por kjo prèk më shumë brícjápat. Në 10 diteshin e fùndít  e këtij muaji ju do të arrríni më në fùnd ëndrrèn e një pròmòvimi në pùnë dhe një rrítjeje të págèsës me një shumë që do t’ju sjèllë shumë qètèsi për èkònomínë tuaj.

Universi kèshíllon që në shtator të jèni si një “mjèshtër” shumë i kùjdèsshèm me shpènzímet dhe të kùrsèni sa më shumë sepse në fùndvit do t’ju jèpet një mùndèsi udhëtimi jashtë.

Për të dy ju, në jetën tuaj do të hýjë një rísí shumë e madhe dhe një ndrýshín në fátin fámíljar për mirë, që më shumë do prèkë edhe fèmíjët tuaj.

Lajm i mirë sepse Peshòrja me Ujorin, do të víjojnë rrùgëtimin e një fáti të mirë edhe në tetor. Çfarë lùmtùrie apo jo? Rrèthi juaj i njerëzve do të shtòhèt më shumë me njerëz shumë të mirë dhe me zèmèr të çíltërt dhe ata do t’ju ndíhmòjë që disa dëshira tuajat të rèalizohen që në këtë muaj.

Disa persòna që ju kánë dètýrime, do t’ju kthèjnë hùátë, dùke bèrè që ju më në fùnd të arríni njè qètèsi dhe stábílitet në lídhjè me párátë. Është shumë e kèshíllueshme që këto kohë, dùke qènë se kèni fát, ju dùhèt të pèrpíqeni pak më shumë të kríjoni pláne dhe ide si të rrísní më shumë mirëqíníen drèjt të ardhmes tuaj.

Gùxòni dhe ínvèstoni disa fòndè në një bíznès sepse mùnd të jetë i dùhùri dhe ju sjèll ato që ju mùngòjnë në të tashmen tuaj.

Fátlùmët e këtij muaji thùhèt se janë dýshja e Bínjakve dhe luanit dhe kjo është shumë e vèrtètë. Jetët e të dyve në këtë muaj do të ndrýshòjnë si nata me ditën.

Ata jánë dùke prítùr për një òfèrtë që ju sígùròn fítimè dhe s’dùhèt ta rèfùzòni. Do ju víjë rrítja e të ardhùráve dhe stábílitèti fínáncíar.

Lèkèt do të tèrhíqèn nga ju si me një mágnèt. Të dyja këto shenja (nèse kánë), do të zgjèròjnë bíznesèt e tyre dhe për më tèpèr shtími i të ardhùráve i prèt. Pra, ju s’dùhèt të shqètèsohèní për mírëqèníen máteríale, por thjèsht shíjòni lùmtùrínë dhe fátín tuaj që vjèn.

Leave a Reply