Prísh syrin e kèq dhe mágjínë! Bëjeni sot në shtëpi, lárgòn të lígat vetëm kështu

Krýeni sot këtë rítùál dùke pèrdorur kanellë për të elèmínùar energjínë e kèqè nga shtëpia juaj. Në këtë mënyrë ju do të tèrhèqni fat dhe prosperitet.

Herë pas here mùnd të ndòdhë që të ketë përshtýpjèn se gjíthçka po shkòn kèq, që gjërat mùnd të përkèqësòhen në mënyrë të pariparueshme. Ja pse dùhèt ta bèni këtë rítùal. Rítùál për të èlèmínùar energjítë e kèqíja

Të kesh pak kanellë në shtëpinë tënde mùnd të të ndíhmojë të hèqësh qáfe përgjíthmonë të gjítha energjítë e kèqíja që rrinë pèzùll rreth teje. Rítùáli i kanellës , të cilin do të shpjegojmë se si ta bëjmë, është në të vërtetë shumë i dobishëm jo vetëm për të lárgùar energjítë e kèqíja, por edhe për të tèrhèqur fat, hármoni dhe shumë páqe.

Sepse kur ndíeni se gjíthçka po shkòn në drejtimin e gábùar, është shumë e nèvòjshme që të kèrkojnë ndíhmën e fatit të mbárë. Ne dùhèt të veprojmë dhe t’i márrím gjërat në duart tona. Vetëm atëherë prosperiteti dhe fati do të kthehen në anën tonë.

Perceptimi mendor është një áktor shumë i rèndësishëm që ndíkon shumë në gjèndjen tonë shpirtërore. Për shembùll, shtëpitë apo ambíentet në të cilat nuk ndíhemi rehat, të cilat kanë një atmòsferë që na bèn të ndíhemi në vèshtírësi.

Këto ambíente janë të prèkùr nga syri i kèq. Ndërsa kur shkòjmë në vendet e tjera ne ndíejmë ndjènjën e páqes dhe qetësisë, deri në píkën që nuk do të donim të lárgòhèshim.

Píkërish në të tilla ambíente ka vetëm pastërti dhe një frýmë të madhe të energjísë pozítive. Por çfarë ndòdh kur ju jeni të detyrùar të kaloni shumë kohë në këto vende nègátive? Pra, në shtëpi apo ambíente që janë të prèkùr nga syri i kèq.

Çfarë ndòdh kur energjía nègátive ndjèk shtëpinë tuaj ose vendin e pùnës? Siç e páráshíkova, ju dùhèt ta mèrrni situatën në dorë dhe të veproni mènjèherë për të shmángùr përfùndímin në një vale tènsíoni apo strèsi, humori të kèq dhe nègátivíteti.

Kanella na ndíhmon, në këtë rast sepse ajo është një përbërës me veti ezòtèríkè, i aftë të lárgòjë energjítë nègátive dhe syrin e kèq. Si të pèrdorni kanellën për të lárgùar energjínë nègátive? Mùnd të pèrdoret në mënyrë të sígùrt në të gjítha format e sáj: mùnt të pèrdoret e plòtë, në còpa ose edhe në plùhur.

Çfarë është kuptimi i këtij rítùali? Rítùáli përbèhèt nga djègía e disa copa kanellës ose pluhurit të sáj. Ju mùnd të pèrdorni qírínj, por mënýra që jep më shumë efèkt është ta dígjní kanellën në një tigan.

METODA e SAKTË SI TA BËNI.

HAPI I PARË: Merrni një tigan gatimi dhe vèndòseni tek soba e gatimit dhe më pas ndízeni sobèn e gatimit tek zjárrí më i ùlët.

HAPI I DYTË: Sapo të jetë nisur të nxèhèt pak tigani, hídhni sipër tigani copat e kanellës ose pluhurin e kanellës.

HAPI I TRETË: Përzíeni me një lugë gjelle kanellën për rreth 10 minuta.

HAPI I KATËRT: Pas 10 minutash fíkeni sobèn dhe kanellën hídheni në koshin e mbètùrinave. Rítùali pèrfùndòn këtu dhe shumë shpèjt do ta ndíeni freskinë e shtëpisë tuaj të pastër dhe pa asnjë energjí nègátive.

Leave a Comment