Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelPríshní Mágjínë/ Ja Sèkreti Si Ta Keni Pòrtofòlin Gjithmonë Plòt Me Pára

Príshní Mágjínë/ Ja Sèkreti Si Ta Keni Pòrtofòlin Gjithmonë Plòt Me Pára

Përditë ankòhemi për párátë, për portofolin që zbrazet sápo e kemi márrë rrogën. Shpenzímet janë të lárta, të ardhùrat shumë të ùlëta. Por a e keni menduar ndonjëherë që shumë gjëra kanë lídhje me fatin? Mos e ka fájin ngjyra e portofolit që asnjë monedhë nuk dëshiron të qëndrojë brènda? Që lèkët bèhen me këmbë dhe sa fùten íkin me vrap? Fèng Shùi na trègòn lídhjen që ekzíston mes tij dhe portofolit dhe sidomòs me ngjyrën e tij.

Rritja e pasurisë dhe portofoli i ri. Ndrýshimi i portofolit është një nga metodat për të rritur fatin në párá. Pasuria banon më mirë në një portofol të ri sesa në një portofol të vjetër sipas Fèng Shùi-t. Kështu që mòs prísni më, por blini një të ri. Forma, dizenjimi apo marka nuk kanë aspak rèndësi.

Ngjyra e rekòmanduar është: ngjyrë ari, e verdhë, rozè e ndèzur, e bardhë, e zezè dhe bezh. Sidomòs ngjyra e artë ka një fùqí të jashtëzakonshme për të tèrhèqur lekët në portofol. Këtu ka një sèkrèt, kjo ngjyrë nuk rekòmandohèt aspak për ata që luajnë lojëra fáti apo synojnë të bèhen të pasur shumë shpèjt. Portofoli mùnd mòs të jetë i gjíthë i artë, por ai mùnd të jetë i zbukurùar me këtë ngjyrë ose të ketë një hajmali.

- Advertisement -

Portofoli ngjyrë rozè e ndèzur rekòmandohèt krýesisht për femra. Kjo ngjyrë píkërisht i bèn lekët të shtohen, sidomòs për të árrítur píkësynimet që i bëjnë ëndrrat tuaja të realizohen gjíthmonë në zhvillimin ekonomík. Përveç kësáj ajo pèrmírëson márrdhëniet me njerëzít, sjell fat në dashùri. Kjo gjë vlen edhe për rrobat, nëse keni veshur dicka në këtë ngjyrë fati në dashùri do ju rritet.

Thonë për ngjyrën e verdhë që influencon hílet me párátë. Por ama gjíthmonë është thënë që ajo çfarë rrit fatin në port ofol është píkërisht ngjyra e verdhë. E kèqja këtu është se fùqía për të fùtur lekët në pòrtofol është po aq e madhe me fùqínë për ti nxjerrë ato nga potofoli. Ka dhe një trùk tjetër, që mùnd të míksosh ngjyrën e verdhë me një ngjyrë toke, p.sh kafe e errèt. Energjía vítale e tokës sjell stabilitet dhe pèngon lárgimin e lekëve.

Ngjyra për të tèrhèqur dhe ngjyra për të kursyer párá. Për sa i përket fùqísë së ngjyrës, ngjyra e verdhë ose e artë kanë fùqínë për të tèrh equr shumë lekë, dhe ngjyra e zezè ka fùqínë për ti bllòkuar lekët në protofol.

- Advertisement -

Dihèt që ngjyra e zezè ka fùqínë për të thíthur energjínë díellore dhe për këtë arsye është më e fùqíshmja për të rritur fatin në lekë. Por ajo i bllòkon lekët në portofol dhe nuk ndíhmon aspak ata njerëz të cilët duan ti investojnë ato. U përshtatet njerëzve të cilët nuk kanë nèvojë për fat sepse e kanë atë me bollëk.

Ngjyra e cila nuk dùhèt asnjëherë është e kuqe dhe blu. Ngjyra e kuqe ka energjínë e fòrtë të zjárrít dhe ajo djèg jo vetëm dicka të mirë që mùnd t’ju vij por edhe fatin e lindur që mùnd të keni. Gjithashtu protofoli dùhèt të mbáhèt lárg kuzhinës, apo lárg oxhakut, zjárrít të ndèzur. Ngjyra blu është ngjyra e ujit, dhe si uji që kùllon, ashtu edhe párátë do të íkin nga portofoli juaj.

Portofolin mbájeni gjíthmonë të rregùllt pa fatura të panèvojshme. Duke e mbájtur të rregùllt ju rrisni fatin në lekë sepse lekët nuk vijnë asnjëherë në një portofol rrèmujë. Mos mbáni shumë kárta, maksimumi 2 kárta.

Lekët duan një vend të qetë dhe fíks. Një vend i errèt në pozícionin verior është shumë i përshtatshëm. Eshtë mirë që ta vèndòsni aty sa herë që nuk e pèrdorni atë. Asnjëherë nuk dùhèt të mbáhèt në çántë apo qese sepse canta shèrben për të dalë jashtë. Ashtu edhe leku ka për të dalë jashtë gjíthmonë. Sapo ktheheni në shtëpi, e mira është ta nxirrni nga çánta dhe ta pozíciononi sic ju këshilluam më lárt.

Portofoli ka edhe një jetëgjatësi. Edhe nëse ai mùnd të jetë portofoli juaj i preferùar fatkèqësisht vjen momenti që ju dùhèt ta lárgoni. Lekët kanë shumë energjí vitale sepse qárkùllojnë nga duart e shumë njerëzve. Ekzíston edhe energjía e ke qe vitale midis njerëzve të shumtë, prandáj edhe portofoli fíllon e lòdhèt nëse pèrdoret për një kohë shumë të gjatë. Ai dùhèt të ndèrrohèt cdo 3 vjet dhe në momentin e ndèrrimit nuk dùhèt hèdhùr.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments