Prísni 20 Majin! “Námí” do ju ndòdhë, zbùlojeni sipas shenjës që kèni – MEDIA NEWS
Genel

Prísni 20 Majin! “Námí” do ju ndòdhë, zbùlojeni sipas shenjës që kèni

Shumica prej nesh e njòhín Májin qe eshte nje muaj i bègáte, por këtë vit dhe këtë Maj ly muaj ástròlògjíkisht njíhet edhe si një muaj i mirë me fávòrízímin e Hënës.

Jeta e shumë njerëzve prítet të márrë një tjetër kthèsë dhe mádje për më mirë, por për më shumë ju dùhet ta zbùloni se çfarë do ju ndòdhë bázuar në shenjën e Hòròskòpit që kèni.

Në 4 muajt e párë të këtij viti nuk ka pásùr ndonjë çudi të madhe dhe deri më sot qètèsia dùket se ka mbízòtèrùar, por sipas páráshíkimeve, ditë më të mbára do të víjnë.

Çfarë do t’ju ndòdhë në 20 maj a jèni kùríoz që ta mèsòni tani?

Shenjat janë të ndrýshme dhe sipas tyre fatet ndrýshòjnë, ndáj dhe ju dùhet që ta zbùloni atë që është shkrùar aty nga në yje për të gjíthë ju.

Një rrítje të ardhurash dhe një dorë e mírë me lèk është cáktuar për Dashín, dèmat si edhe shenjën e gáfòrres edhe bínjákët, dhe deri më 20 maj të gjíthë të rùájnë qètèsínë sepse bòllèku i prèt këto shenja.

Dy nga pròblèmet më të mëdha që po lòdhín shpírtin dhe mèndjen tuaj do të márrín një zgjídhje të shpèjtë deri në 20 maj, por kùjdèsùni që të rríni lárg kríjímit të tèlásheve.

Është një gjë e bùkùr që të jèsh i líndur si Lùan, vírgjèreshë apo akrèp dhe pèshòre, sepse për ju edhe për 7 ditë do t’ju ndòdhë një mírèsi që ju lídh me një udhëtim që po plánífíkoni për jashtë.

Nëse po kèrkòni punë, nëse keni áplíkuar për èmígrím apo çdo gjë tjetër, atherë duhet të bèhèni gati me válíxhet sepse gjèrat do të pèrshpèjtohen.

Kùjdès me párátë sepse fati ju fávòrizon tek planet e së ardhmes tuaj, por deri nga fíllími i muajit Shtator nuk do të kèni një ngrítje èkònòmike.

Edhe shèndètin do ta kèni në máksímum të fòrtè ndáj dhe mblídhni sa më shumë fòrcát sepse ju dùhet më shumë mòtívim se kùrrë në këtë períudhë.

Dhe për shènjat e Shígjètarit, brícjápit, ujòrèt apo ata që kanë líndur si pèshk, juve jeni pak më të pèrkèdhèlur prej fatit të mirë sepse mbárèsia ju vjèn edhe si energjí pozítive edhe në ngrítje fínáncíare.

Deri më 20 maj ju do të shpètoni nga átmòsfèra e një syri të kèq që mùnd t’ju kètë líndùr që nga mèsi i shkurtit, por që deri më 20 majs Universi do të të pástròjë shpirtin si edhe ámbjèntin fámíljar.

Pasi të jesh çlírùar nga të gjítha të lígat do të të hápen portat e fatit të mirë dhe mòs t’ju víjë hábi që gjërat të ndrýshojnë si nata me dítën duke nísùr që nga fíllími i muajit Prill ku do t’ju shtòhen “zèròt” në llògárinë e bánkës tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button