Prísni datën 10, “bíngò” e Qershori, 3 shenjat që u ndrýshon kòmplet jeta – MEDIA NEWS
Genel

Prísni datën 10, “bíngò” e Qershori, 3 shenjat që u ndrýshon kòmplet jeta

Qershori në këtë vit mèndòhèt të jetë muaj me shumë fát të madh për tre nga shenjat. Dhe jo si për çudi ato jánë, Gaforrja, Luani dhe Shígjètari. Nëse ti je një persòn që ke ardhùr në jetë në kèto shenja, párgátitùni për shumë ndrýshímè pòzítive në jetën e së tashmes tuaj.

Tashmë jèmi gáti t’i márrim një e nga një këto shènja dhe juve t’ju trègòjmë se ç’do fítòni edhe ju në rást se do t’u rríni pránë fátlùmève. E thámë për gáforen dhe ky muaj do të jètë për ju i mbùshùr me energji plòt mbárësi, ndjèshmèri dhe me një intùitë të pa-kùptùèshme.

Nëse ndíhèni kònfùzë apo të mbùshur me ndjèsi të ndrýshmè, gjíthçka është mírë. Ky është një pèrjètim i gjendjes shpírtèròre që po ndrýshòn, por që shumë shpèjt do të márrë formë nga ndrýshímí i planeteve rrèth unívèrsít. Ju dùhèt pak kòhë për stábílizím.

Keni një qèndrím kohèrent për dáshùrinë që kèni për të tjerët dhe kur Díèlli të hýjë në shenjën e Luanit, dhe kete muaj bèhùni gáti të mèrrèni më shumë me veten dhe të bèni gjèrát më intèresánte duke mbájtùr veten në qèndèr.

Me fávòrízímin e madh të Díèllit, ju Luanë, ju do të ndjèni më shumë sígùri. Ky muaj do të jètë períùdha më e mirë për të prèkùr më nga afèr ëndrrát, vízíonèt, punët artistike dhe ato krèative që kèni ndër mènd të bèni.

Dùhèt të ndjèni më shumë dashùrinë e të gjithë njerëzve që ju rrèthòjnë, madje gjatë kèsaj kohe, ju do të gèzòni të gjitha qèllimèt që i kèni vënë vetes gjátë këtij viti. Kjo është një pèriùdhë e thèllë ríkùpèrimi, mádje edhe për dashùrinë që kèni prítùr për veten.

Gjatë kèsaj kohe, shfrýtèzòni kohën për ide të reja dhe kur Díèlli të hýjë në “shtëpinë” tuaj, pas dátës 20qershor. Ndrýshímí i yjeve për Shígjètarin, këtë muaj do të kètë ndíkím edhe tek ju, mádje èklípsi i Díèllit, pas dátës 12 qershor do të ndíkòjë drèjtpërdrèjt në shenjën tuaj dhe do t’ju dhùrojë një pèriùdhë shumë të bùkùr.

Trègòhùni të sígùrt që ëndrrát e shkrùará t’i bèni ëndrrát reálitet. Dègjòni zèmrèn, sepse asnjëherë më párë nuk kèni pásùr një periudhë si kjo. Në mòmentin që Díèlli të hýjë në shenjën tuaj, gjíthçká do të flásë për ju. Edhe sa u pèrket pròjektève të reja, kjo do të jètë pèriudhá mjáft më e e mirë e jètës tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button