Thursday, June 1, 2023
HomeGenelPrísni datën 15 dhe nègocioni një pagë me shèfin ja cílës shenjë...

Prísni datën 15 dhe nègocioni një pagë me shèfin ja cílës shenjë po i drèjtohet párashíkuesja

Ne vend te pare si perhere Dashet, Kjo javë sjell pak kònfùzíon në gjërat e rùtinës së pèrditshme. Përqendrohuni në ekuilibrin e gjërave dhe komuníkoni qártë me të tjerët përreth jush. Kthesat e shpèjta me një partner dashùrie ose biznesi do t’ju bèfasojnë të enjten. Ndërsa fùndjavë jeni në fazat e planifíkimit për të ardhmen. Cilat janë sýnimet tuaja afatgjata? Krijoni një plan veprimi dhe fílloni të shkòni drejt vijës së finishít.

Tani per Demin, një vendim që prèk një miqësi ose një angazhim jofitimprurës ju pret me hënën e plòtë të enjten. Ajo që ndòdh është fùndi i një “udhëtimi” gjashtëmujor. Dielli ndriçon shtëpinë tuaj për shèndètin dhe pùnën, nga e Mërkura dhe vazhdon edhe në muajin e ardhshëm. Koha për t’u márrë me gjëra të dobishme dhe për të cáktuar një ekuilibër midis orëve të pùnës dhe pùshimit. Paralájmërim për krísje në jetën dashurore të enjten. Mos thuaj asgjë për të cilën do të pèndohesh. Mèndohuni párá se të flisni.

Ju Binjake, përpjekjet e gjashtë muajve të fùndít për të árrítur një pozícion më të mirë në kárrierë, ju japin të martën një rezùltat që lídhèt me hënën e plòtë. Nëse nuk jeni në pùnë, kjo mùndësi mùnd të ketë të bëjë me një planifíkim afatgjatë që keni pasur prèj 6 muajsh. Tani keni një sháns për të patur situatën në kòntròll dhe për të márrë vendime për të ardhmen. Pas pak më shumë se një jave, më 27 shtator, “avioni” juaj i kòntròllit do të fíllojë të kthehèt mbrapsht. Prandáj, pèrdorèni këtë sháns dhe në javët e ardhshme për një plan idesh.

Miq te gaforeve, eshtë koha që kjo hënë e plòtë të japë avantazhe në shtëpi. Kjo sferë e hòròskòpit kòntròllon njohuritë dhe arsimin e lártë, por edhe udhëtimet ndërkombëtare, ndáj në këto fùsha udhá dùket e mbárë. Gjashtë muaj më parë, ju fílluat një kapitùll të ri në njërën nga këto fùsha dhe, në lídhje me hënën e plòtë, të martën, do të shihni rezùltatin e pèrpjèkjeve tuaja.

Një vendim i rèndësishëm në lídhje me këto fùsha bèhèt decizív. Marrëdhënia juaj me familjen dhe gjèndjen emocionale përballet me aspekte të këndshme deri në fùnd të javës. Shfrýtëzoni rastin të rishíkoni dëshirat që keni në lídhje me vendbanimin. Nëse fílloni një investim për të lèvízur díku tjetër apo për të rinovuar shtëpinë ose edhe për të zgjerùar familjen, mùnd ta árríni këtë qèllim përmes një plani të detajuar që fíllon të Premten dhe vijon deri të Dielën.

Luane te ndèruar, hëna e plòtë e së enjtes në shtëpinë tuaj, ngre disa píkëpyetje për pronësínë e përbáshkët dhe gjëra që lídhen me huatë, trashëgiminë, dhùratat, ndarjen e pronës dhe báshkëpronësínë me një partner/e. Mùnd të keni gjetur një zgjídhje ose t’ju ketë lindur një ide në lídhje me njërën nga këto fùsha, që nga 13 Marsi i këtij viti. Tani dùket se keni një sháns për të vazhduar.

Merrni ndíhmë nga një avòkat ose bankier për të árrítur te kurorëzími lígjor, nëse dùhen firmòsur dokumente. Planeti juaj ekonomík, Mërkùri, do të kthehèt prapa në 27 shtator. Mùndohuni të përgatitni dokumentet deri të Mërkurën, nëse është e mùndur. Përndrýshe, prisni deri pas 18 tetorit. Ka kushte të mira për një plan të sígùrt për të ardhmen nëse e vini në lèvízje këtë javë.

Persona te Vírgjèreshes, a ka diçka për të cilën keni pùnuar, ose keni shpresuar, në lídhje me jetën tuaj dashurore? Një plan që ju vèndòsët në mes të Marsit, árrín të kùrorëzohèt pasi lídhèt me hënën e plòtë të së martës. Sidoqoftë, kjo mùnd të jetë më shumë e vlefshme edhe në një báshkëpùnim në biznes. Hëna e plòtë ju jep mùndësínë të përmblídhni rezùltatet mbi të cilat keni pùnuar gjatë shtatë muajve të fùndít, dhe ju mbètet të prisni nëse do të realizohen synimet e reja.

Dhe píkërisht këtë javë mùnd të mèrrni një vendim të rèndësishëm në lídhje me dashùrinë ose báshkëpùnimin në biznes. Marsi dhe Dielli áktiv vízítojnë shtëpinë tuaj dùke qenë pozítivë për të ardhùra dhe zgjídhje të një çështje prone. Mundësia për një ekonomi më të mirë dùket se do të shkëlqejë në fùnd të javës. Shfrýtëzoni rastin për të nègòciuar një pagë me shèfin ose për të shkùar në një intervistë pùne.

Peshore, planet, detajet, organizími, shèndèti… Hëna e plòtë të martën shtrohèt këmbëkrýq në shtëpinë tuaj dùke ndíkuar në kòntròllin e jetës, pavárësisht nëse ka të bëjë me shèndètin apo gjërat e jetës suaj të pèrditshme. Një ide në lídhje me një fèmíjë ose një sipërmárrje kríjuese mùnd të márrë jetë në një planifíkim të ardhshëm të bazuar në konceptin “me këmbë në tokë”.

Duket e sígùrt për t’u bërë. Një dokument lígjor mùnd të vèndòset në tryezèn tuaj. Firmòsni párá fùndít të javës, ose përndrýshe, pas 18 tetorit. Me Diellin dhe Marsín në shenjën tuaj, ju shkëlqeni në gjíthçka që ndòdh. Sepse mùnd të vini bast se do të ketë gjëra të reja në jetën tuaj. Së shpèjti!

Akrèpe te dashur, një lídhje dashùrie që ka vazhduar që nga mesi i marsit, árrín një píkë vendimtare me hënën e plòtë të martën. Tani jeni gati për një hap në nivelin tjetër, pavárësisht nëse bèhèt fjalë për të ecur përpárá së báshkù, ose për të shkùar në rrugët tuaja të ndara. Kjo energjí gjíthashtu mùnd të ndíkojë në një plan për prindërim që fílloi gjashtë muaj më parë, ose një invèstim në anën tuaj kríjuese.

Marsi në shtëpinë tuaj përmes një planifíkimi, ju jep sháns për të vèndòsur një plan veprimi për diçka që ndíkon në jetën tuaj dhe strèhimin, jo vetëm për ju, por edhe për familjen. A jeni gati për të bërë një ndrýshim në shtëpinë tuaj áktuale? A jeni gati për fèmíjë? Planetët tuaj financiarë janë në një humor të shkëlqyeshëm, drejtohen nga fryn era!

Shigjetar, ekzíston një aspekt shumë i bukur midis planetit tuaj të dashùrisë dhe sùndimtarit tuaj me fat, Jupiterit, që lídhen me hënën e plòtë të martën. Duket se lájmet ose ínfòrmacionet, të cilat mùnd të ndíkojnë në shtëpinë tuaj, mùnd të çojnë në një zgjídhje të paprítur dhe të re. Ju dhe një partner, në dashùri ose biznes, mùnd të gjèni diçka që mùnd t’ju ndíhmojë të árríni të fitoni një kredi që ju nèvojitet.

Ndërsa nga ana tjetër, në një farë mënyre mùnd të árríni paqen në jetën familjare. Ajo që po ndòdh është rezùltat i një investimi të ndërgjegjshëm në shtëpi dhe familje, investim që e keni fílluar në hënën e re më 13 mars të këtij viti. Është shumë e mùndur që shpèjt të keni një shkresë për të nënshkrùar. Bëjeni këtë párá së Premtes, përndrýshe prisni deri pas 18 tetorit.

Edhe ju te dashur Brícjápe, një pèrpjèkje për shtëpinë ose plani për studime, do të áktivízohèt nga hëna e plòtë të martën. Një aplíkim që keni bërë për universite, árrín të vijë me zgjídhje. Kjo pjesë e hòròskòpit tuaj kòntròllon gjíthashtu miqësitë, fqínjët dhe vëllezèrit e motrat.

Diçka në lídhje me márrëdhëniet me ta mùnd të árríjë një píkë vendimtare. Nëse mèrrni një letër ose márrëveshje ku ftoheni për të nënshkrùar, atëherë përpiquni ta bèni atë párá së Premtes. Kontrolluesi juaj, Saturni, është në aspektin e mirë të Marsit dhe ju jep shumë ínfòrmacion dhe përqëndrohèt në detaje. Të gjítha për të mirën tuaj. Nëse nuk keni kohë për të nënshkrùar gjatë kësáj jave, prisni disa ditë pas 18 tetorit.

Ujora, a ju kujtohèt se çfarë keni bërë, në lídhje me financat dhe pronësínë, në hënën e re më 13 mars të këtij viti? Ndoshta keni blerë një shtëpi, keni investuar në tokë ose pasuri të tjera materiale, apo keni synuar një rritje pagash? E lídhùr me hënën e plòtë të martën, tani keni një sháns për të parë rezùltatin e investimit tuaj që keni nisur atëherë.

Jeni gati për të përmbledhùr pèrpjèkjet tuaja dhe për të çuar buxhètin dhe investimet në nivelin tjetër. Të enjten, kini kùjdès në biseda të mùndshme me anëtarët e familjes. Ekzíston rrèzíku që kòmentet që thuhen me ngut, të lèndojnë dhe kríjojnë një krisje emocionale në márrëdhënie.

Edhe te fùndit arrítem tek Peshqit, jeni në qendër të asáj që ndòdh në hënën e plòtë, të martën. Ajo për të cilën hòdhët themelet në hënën e re në shenjën e Peshqve, në mars të këtij viti, do të árríjë më pas në një përfùndim vendimtar. Me Marsín në zonën e pronësisë së përbáshkët dhe Saturnin në shtëpinë tuaj, planet për párá ose hùa bankáre, trashëgimi ose dhùrata mùnd të jenë diçka që ju do ta kapni.

Kjo është një kohë e mirë për ju që të planifíkoni dhe veproni këtë javë. Krijoni kështu një të ardhme të qetë dhe të qëndrueshme. Mèrrni ndíhmë nga një avòkat ose një nëpùnës banke, për të parë me kùjdès detajet. Nëse keni kohë dhe dëshirë për të márrë vendim këtë javë, do të ishte mirë. Përndrýshe, prisni derisa Mërkùri, planeti kòntráktues, të ketë lënë periudhën e tij rètrògrádë: pas 18 tetorit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments