Friday, September 29, 2023
HomeGenelPrísní edhe pak ore! Këto Shenja do Bëjnë "námín" fuqíshem, Qënka Muaj...

Prísní edhe pak ore! Këto Shenja do Bëjnë “námín” fuqíshem, Qënka Muaj í Páráve

Ashtu si çdo fillim muaji, zonja Meri ndálèt tek parashikimi i yjeve për secilën shenjë. Si do të jetë renditja e tyre? Kush është shenja më e favorizuar për këtë muaj dhe ajo më pak e favorizuar? “Në e fillojmë sot fuq.ishëm muajin tjeter me një katërkëndësh të Afërditës me Plutonin që do të thotë fillim pas.ionant.

Atë që do ta duam, do ta duam për vete. Nuk do ta pranojmë hu.mbjen ose trad.htinë”, tha në mënyrë të përgjithshme Meri për këtë muaj. Renditja e shenjave të horoskopit nga ajo me më pak fat tek më e favorizuara:

Vendi 12. Peshqit, Janë në vendin e 12-të sepse do të merren edhe këtë muaj me çështjet ekonomike dhe er.otike. Nuk do të merren në mënyrë të qetë apo të balancuar, por do të përdorin luf.tën dhe agr.esivitetin.

- Advertisement -

Në natyrën e Peshqve duket sikur agr.esiviteti nuk është shumë i madh, por nganjëherë nxj.errin një natyrë të dytë që mund të jetë shumë e fuq.ishme. Në çështjet ekonomike do ketë shumë lu.ftë për t’i arritur gjërat. Dashuria po ashtu dhe shëndeti pak i lod.hur.

Vendi 11. Luani, Çështje shumë shumë të rëndësishme ka.rriere dhe familjare do të dalin në pah gjatë muajit dhe do të jenë të mira.

Do të jenë ekspresivë, me energji të plotë për të arritur qëllimet e tyre, do duan të udhëtojnë, të japin mesazhe të fuq.ishme. Kanë plane dhe do të ri.skojnë me strategji lufte. Dashuria do të jetë e mirë, e ëmbël, familjare dhe me çështjet e pronësive mund të shkojnë mirë, aty do të fitojnë.

- Advertisement -

Vendi 10. Dashi, Janë në këtë pozicion sepse do të kenë një muaj anta.gonist. Do të jetë i gjithë muaji përballë shenjës së tyre dhe duhet të luf.tojnë me të tjerët për të ruajtur pozicionin e tyre.

Shëndeti tyre mund të vihet në provë rreth muajit Gusht. Do të finalizojnë një marrëdhënie të bukur, por që ng.elet e fs.hehtë dhe pas.iononte.

Vendi 9. Binjakët, Janë në një vend të mirë deri diku. Portreti i tyre në jetën sociale do të marrë një formë të plotë rreth datës 13. Duhet të kenë kujdes të punojnë mirë veten e tyre, marrëdhëniet me të tjerët dhe të mos bëjnë g.afa sepse në mes të muajit marrin një vulë në jetën sociale. Në dashuri do të kenë konf.likte.

Vendi 8. Bricjapi, Do jenë pak të ftohtë në këtë fillim muaji, por në ditët në vazhdim do të ndryshojnë dhe mund të dalin pak nga kornizat e tyre të rr.epta. Shëndeti do të përm.irësohet dukshëm. Pa.ratë do të jenë të kënaqshme.

Vendi 7. Demi, Janë në këtë pozicion për shk.ak të planetëve që futen në shenjën e tyre dhe do t’i thër.rasin për gjëra të mira. Do kenë një muaj aktiv dhe dashuria do të jetë pas.iononte. Për sa i përket par.ave, do të vijnë nga bashkëpunimi me të tjerët. Kujdes nga aks.identet në ambientet e punës.

Vendi 6. Gaforrja, Janë në këtë pozicion pasi figura e tyre do të vihet në provë në mes të muajit Gusht, kur hëna e plotë do të jetë në shtëpinë e dhjetë të tyre, në shtëpinë e ka.rrierës, famës dhe pus.htetit.

Kjo hënë e plotë në Dash ose iu jep gjithë famën që kanë kërkuar ose e gjithë kjo mund të jetë një shumë zhu.rmë për asgjë. Për sa i përket shëndetit, do të jenë po.tentë, pasi do të jenë er.otikë.

Thonë dhe mjekët nëse je er.otik dhe ke ndjenja nuk ke pro.bleme shëndetësore. Duhet të bëjnë kujdes në marrëdhëniet familjare pasi do të jenë ner.vozë.

Vendi 5. Peshorja, Duhet të fillojnë të ekuilibrojnë mirë gjërat. Një person që nuk përshtatet me natyrën e tyre do t’i fusë në rivalitet dhe do t’i ner.vozojë. Par.atë do jenë shumë mirë. Dashuria presupozohet të jetë e mirë. Ndi.kimi i personave që nuk i dëgjojnë m.und t’i bëjë pak të mef.shtë në momente të caktuara.

Vendi 4. Akrepi,  Janë në këtë pozicion që të ruajnë optimizmin. Disa akrepë i kanë mbivlerësuar forcat dhe mundësitë e tyre dhe mund të kenë bërë ga.bime të mëdha në çështjet ekonomike. Do kenë një muaj shumë të mirë er.otik. Do kenë përm.irësime me shëndetin, po kundë.rshtimet do t’i lod.hin pak.

Vendi 3. Virg.jëresha,  Do marrin lajme dhe mesazhe shumë të mira, do takojnë njerëz dhe mes tyre do të kenë edhe romanca. Do kenë projekte me stra.tegji të mirë. Shëndeti nuk është pro.blem për ta. Do jenë aktivë, sul.mues dhe do kenë edhe shpenzime.

Vendi 2. Shigjetari, Janë në këtë pozicion sepse presupozohet të rregullohen dhe të marrin ato që iu takon, por duhet të qëndrojnë me këmbë në tokë. Lar.gohen pro.blemet që m.und të kenë patur me shëndetin dhe nuk do të kenë më pro.bleme. Kanë patur pro.bleme ekonomike, por do të çli.rohen edhe nga kjo çështje.

Vendi 1. Ujori,  Janë në vendin e parë sepse në jetën sociale do të dalin ka.lorësiakë, me nder dhe në ka.rrierë do të bëjnë emër dhe do të lehtësohen ekonomikisht.

Këtë muaj ujori mund të vendosë për fejesa, martesa dhe punë shumë të rëndësishme. Kujdes me çështjet li.gjòrè dhe ato me jashtë. Shëndeti dhe dashuria do të jenë shumë mirë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments