Prísni Edhe Pak Orë! Mèri Thòtè Se Do Prèkèn Gaforja Me Binjákët Dhe Këta Të Tjerët

Erdhi më në fùnd dhe ky fùndi i këtij muaji dhe të ardhjès së verës dhe tashmë ju do të kèni lùksín të shíkoni se cíla është sùpríza fínále që mbýll muajin tuaj. Për çdo shenjë do të víjë një lájm si në fòrmën e një kèshille dhe kështu ju do të máhníteni me “çùdirat” e yjeve në ditët e fùndit.

Si e mbýll muajin dashí? Ju vètëm dùhet të líni që këto ditë të kálòjnë, të “mbùshní” bátèritë dhe të kthèhèni në shkëlqím dhe në formë pèrfèkte, ashtu si e mèritòni. Nuk ka ásgjè të kèqe të bèsh sa më shumë pùshím.

Sa për ty mik apo míkeshë e dèmit, ajo që dùhèt të vlerësoni për káráktèrin tuaj është vetëm ajo: áftësía për të vázhdùar lùftèn dhe shpresën për èndrrát tuaja. Në fùnd do të shpèrblèheni për punën qè kèni.

Muaji për binjakët, kohët e fùndít kèni shumë kòntákte, prandáj do të ishte tùrp të lèjòni që këto mùndèsi t’iu íkín nga duart. Ju kèni të gjitha mùndèsitë që ju dùhèn për të ri-ngrítùr në këmbë, ose për të nísùr një kárríerë të shkèlqýer, por e gjítha kjo várèt nga ty.

Kèshíllë madhore për gáforèn, të sqáròni një projekt në mes, i cili ènde mùnd të kèrkòjë shumë pèrpjèkje. Këtë kohë nuk do të dùhèt ta përfùndoni domosdoshmërisht, por do t’ju dùhèt të bèni disa hapa përpárá për të trègùar vùllnètin tuaj të mírë.

Angázhímet e luanit janë zvògèluar në mënýrë të konsídèrùeshme, kështu që ju mùnd të fíllòni të mèndoni për një mënyrë të re për të ínvèstuar kohën tuaj. Ju kèni ëndrra të shùmta në sirtár që do ju kthèhen realítet.

Shumë fát për ty o vírgjërèshè sepse ka káq shumë mùndèsi për ju dhe për ata që janë pránë jush tani në një nívèl pune. Thjèsht juve ju dùhet të zgjídhni më të mirë mes pròpòzímeve.

Peshore, juve akòma nuk e kèni vlèrësùar mjáftuèshëm një pròpozím. Këtë ditë ju dùhèt të ulèni në një tavolinë dhe ta dískùtoni, me veten tuaj ose me njèrëzít e pèrfshírë në të.

Akòma më mirë për akrèpát, ju tashmë kèni ide të pástra, pasi ka díçka që po prèt për një kohë të gjátë që ju ta bèni realítet. Ajo që ju dùhet të rrísní është vetë-vlèrësími juaj, për t’u dèmònstrùar atyre párá jush se nuk ishte e gábùar të víshní bást për jù.

Për ty shigjetar, ekzístòjnë disa mùndèsi që ju me qèllim i keni hèdhùr pòshtë, pasi nuk ju pèlqèn të bèni shumë pèrpjèkje për ide që nuk jánë tùajat. Ju dùhet ta bráktísní këtë lloj qèndrími, veçanërisht nèse nuk jèni më i rí.

Edhe për bricjapín erdhi një kèshillë dhe nëse nuk dòni ta hùmbísni mùndësínë që ju është pròpozùar, do të duhet të jèni të sínqèrtë me veten dhe me ata që jánë të pèrfshírë me ju. Në këtë rást, nëse dòni ta líní punën tuaj për díkë tjetër, duhet ta bèni të vetë-díjshèm punèdhènësín tuaj se ai po hùmbèt një “thèsar”.

Ju ujorët që kèni vitin tuaj më të mirë, do të mèrrni më shumë mbèshtètje nga njerëzít që ju dùan nëse trègòni pak më shùmë mirèkùptim edhe ndáj tyre. Ju zákònisht jeni shumë më të rrèptè sesa duhet, dùke kríjùar përshtýpjèn e gábùar.

Peshq, në rást se jèni përbállùr me disa bètèja shumë të áshprá kjo javë nuk do t’ju trèmbè aq shumë.Gjèndja juaj fízíke mùnd të vùájë pak nga lòdhjá, por pèrsèri mùnd ta rimèrrni vètèn.

Leave a Comment