Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelPrísni që sot dhe dùròni deri më dátèn 13 dhe 15 Korrik,...

Prísni që sot dhe dùròni deri më dátèn 13 dhe 15 Korrik, do márrín sínjále pune nga jáshtè

Shènja që ju kèni ju është cáktuar që nga líndja juaj dhe ka një dòmèthènie shumë të madhe në ècùrinë e jetës tuaj. Fáti që do të kèni dhe víja e jetës që do të ndíqni mbán lajme që fshíhen në shenjën që mbáni.

Bázuar në cilin muaj kèni líndur dhe në shènjën që kèni, ju mùnd të mèsoni se kur do t’i kèni dítët e mira dhe kur do të përbálleni me atë të vèshtíra. Do të zbùloni se kur ato ëndrrát tuaja do të bèhen realitet dhe se si të arríni drèjt një të ardhme të përsòsùr.

Shènja juaj ju trègòn se kur do t’ju gjínden engjèt pránë se dhe kur do ta kèni të plòtë mbështetjen e të gjíthë Uníversít. Ju të gjíthë do të jèni të bèkùar se shènja që kèni do të bashkèvèpròjë me fùqínë plánetare për t’iu mbájtur lárg nga të kèqíjat.

Çfarë na sùgjèròjnë yjet këto kohë, bázuar nga shènja jonë? A do të kèmi lájme të bùkùra dhe për ta mèsuar këtë dùhèt që të hídhní sytë si më pòshtë.

Yjet për të párát shenja si Dáshi, Dèmat, Bínjakët dhe Gáfòret thònë se shumë shpèjt dhe duke fílluar që nga keto muaj vèrore, kohë të mira po víjnë për ju. Mùndësía për të márrë një lloj dhùráte është shumë e lártë. Do të ndjèni një rrítje të enèrgjísë dhe një frýmëzím të vèçántë.

Për të gjíthë ju ka qènë një kohë e vèshtírë, por vùájtjet tuaja mbýllen këtu dhe tashmë ju do të përbálleni vetëm me vèndíme dhe zgjèdhje të sákta. Ju do të lùlèzoni në të tashmen tuaj dhe tashmë do të pùnoni vetëm me njerëz që shumë shpèjt do t’ju pásùròjnë.

Jeta do t’ju ndíhmòjë të tèrhèqni një pèrsòn të ri në jetën tùaj i cili do të jètë pránë jush dhe do t’ju ndíhmòjë të jèni më të lùmtùr. Ky person do te mùndoje qe ne jeten tuaj te hýje nje mrèkulli apo nje shpèrblím i mahd fínánciar qe do t’ju ngrèje peshe nga ana ekònòmike.

Po çfarë thònë yjet për Lùanët, Vírgjèrèshët, Pèshòret dhe Akrèpat a jèni kùrèshtarë. Për 25 ditë në jetën tuaj do të ndòdhë një tákim që prèj kohësh ju po e prísnít. Një person “fèmèr” do ju shtòjë bòllèkun e jetës.

Ju do të fítòni më shumë të mira, më shumë bèsím dhe engjëjt do t’ju shfáqín shenjat që ju t’i ndíqní për të përmírèsuar të ardhmen. Më në fùnd do të díni se cilën rrùgë të mèrrni dhe do të kùptòni se kur dùhèt që të trègòni gùxím.

Unívèrsi edhe pak dítë do t’ju sjèllë një fát të vèçantë dhe tani është koha më e mirë që ju ta shfrýtèzoni për t’u rrítùr në çdo fushë. Zgjòhuni dhe kápni të gjítha mùndèsitë. Eshte mire qe deri ne fùnd te vères te trègòheni pak me te kùjdèsur me páráte dhe te kùrsèni sa me shume sepse ne Shtator do te mèrrni nje shume te madhe párásh.

Dhe ku ka më mirë se sa ajo që i prèt Shígjètarët, Ujòrèt, Brícjapèt dhe Peshqít dhe gjíthçka që ndòdh nga shtatori e tutje u sjèll lèk. Juve për 10 ditë mùnd t’ju jèpèt një pròpòzím konkret që do të përfùndòjë në një rezùltat shumë pozítiv.

Nuk dùhèt të jètoni më me híjet e së shkùarës por tashmë është koha që të pránoni gjíthçka që ju jèpet se në gjíthçka fáti s’do ju bráktísë. Dhùròni dashùri dhe mbán i lárt bèsímin se të gjítha të mirát do t’i kèni pránë jush dhe bèkímet që ju víjnë do t’i shíjòni vetëm me fámíljarët tuaj. Jèta juaj bèhèt më e lùmtùr ndáj dhe këtë qùájeni mrèkùlli.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments