“Pùnë e re, rrògë e re”/ Mòs flíni pa dègjùar sùpèr lájmin nga Hèna e re

Një mírësi do të ndòdhë vetëm për pák ditë dhe do të jètë e ëmbël si një dashùri ndáj dhe ato shènja që do të përfítòjnë prèj kësaj ta zbùlojnë.

Ç’ndòdh për ty dash? Do çlíròheni nga nje pune e vèshtíre dhe qe nuk ju jèpte asnje gèzím deri më sot. Kjo periudhe do zgjásè ne kohe dhe do ju jáp mùndèsi t’ju shkòjë mirë.

Po ti dèm? Do jèni me práktike ne mènyren se si e pránòni nje njohje te re e cila do ju còj drèjt nje jete me te sígùrt dhe shíjuèse ne dashùri.

Sa për binjakët, do mèndòni se shume jeni lòdhùr akoma dhe me njerez te afèrt qe nuk ju káne vlèresùar. Nga tani do dònit te fíllònit nje jète te re. Nje lídhjè te re dhe nje bíznès akùll te ri.

Ju të líndùr gafore, kèni disa kohe qe jèni nen ndíkímin e díkùjt qe nuk ka bère gje tjeter vètem se ju ka çùar ne nje udhekrýq. Tani çlíròheni nga ky ndíkím dhe nísni rrugen tùaj.

Bllòkímet ekònòmíke ty luan të káne lène pa mènd dhe pa zè. Gábímet e se kálùares tani nísí te líhen prápa dhe do kèni mùndèsíne e nje rruge te re ne ínvèstíme.

Pás nje cíkli te lòdhshèm zhgènjímesh për vírgjèreshát, ka árdhùr koha t’i bèni gjèrát sic dini vet duke gjètùr dhe mbèshtètje ne ndrýshímet qe do bèni.

Mòj peshore, nje lídhjè persònale apo pune e lòdhshmè mèrr fùnd dhe ju táshme e díni si te rifítòni veten dhe te fíllòni nga e párá drèjt nje rrùgètimí te rí.

Mbárësi për akrèpát se shume òfèrta dhe mùndèsi ju vínín po mbèteshín ne leter apo ne èndrrá. Tani píkèrisht ju hápet një rrugë më e bègátë.

Fáti i shigjètarit i sjèll nje pune të re apo nje pèrsòn i ri ne jèten tuaj fùtet duke ju nxjèrrè nga rùtína apo sòrròllátjet e pa-nèvòjshme qe kèni pátùr deri tani ne jeten tùaj.

Brícjap. dite e tòkes tani sipás cílesíve tuaja dhe mùnd te thùhèt se jeni ne nje fáze ku do hápèn mjáft rruge te mbýllùra si jashte ashtu edhe brènda. Jeta pèrsònale mèrr nje kthèse te míre.

Dùket síkur shume plánète ne shenjat e tokes ju ujorëve ju ríkthèjne ne toke pas nje flùtùrími. Por ajo qe kèni páre nga lárte tashme do ju shèrbèj ne toke per rèzùltáte dhe ndrýshíme më te mèdha.

Jèni te mbròjtùr ju peshq, ne jète dhe hèna e re eshte pèrbáll jush dhe ju trègòn ku keni gábùar me fántázíte apo dínákèríte e kòheve te fùndít.

Leave a Reply