Mós DÚRONI PRIME, Zarf Zí E TMÉRRSHME kush Banor do largohet nga Vellai Madh

Sara, Gazí, Egla dhe Jùli janë katër banorët e Big Brother VIP në nominim këtë javë.

Njëri prèj tyre do lë shtëpinë këtë të martë.

Në sondazhin e publíkuar nga xing.al

rezùlton se dy banorët më të rrezíkuar janë Sara dhe Gazí.

Sara ka márrë 44% ndërsa Gazí 31% të votave.

Mbetet të shihèt sonte se cili prèj tyre do lë shtëpinë e famshme.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...