Big Brother PYET Shqiptaret: Ke Doni Merin apo Rozen ne Shtepi? Te Marten njera Fluturon…

Duket se shèrrimes Roza Latit dhe Meri Shehur nuk eshte toleruar aspak nga Big Brother dhe ka patur shume versione te ndryshme te historise.

Duke u future ne loje edhe banore te tjere te cilet mbajne ane te ndryshme, historia e zenies ms Merit dhe Rozes ka marre nje drejtim ndryshme dhe madhje kjo histori ka sjelle shume percarje brenda shtepise.

Duke qene se pervec ofendimeve ka patur edhe prekje fizike, duket se Big Brother nuk po gjen nje shpetim per te dhene nje vendim se cila prej te dyjave do te duhet te lere shtepine ne diten e marte ne PRIME te ardhshem.

Ndaj dhe vellai i madh kerkon ndihmen e te gjithe shqiptareve te cilet me ne fund duke e pare me sy nga jashte do te duhen te vendosin per fatin e njeres prej femrave ku te marten ose Meri ose Roza do te duhet te fluturoje jashte mureve te BBV3.

Leave a Reply