Kjo nuk Pritej/ DY Jave nga FUNDI Jul Deda Thote Mesazhin BÓMBE

Mbrëmë disa nga banorët e shtëpisë së “Big Brother VIP3” kanë komentuar lojën e Heidi Bacin në këtë format.

Jùlian Deda në një moment ka treguar se çfarë i ka thënë Jetmir Salaj për Heidi Bacin, kur ka hyrë në shtëpinë e “Big Brother VIP3”.

Sipas áktorit të njohur, Jetmiri i ka thënë se ‘Heidi është nëna e intrigës’ dhe ai i është përgjígjur që ‘dua ta gjýkoj vetë’.

“Jetmiri për shembùll gjëra e parë që më ka thënë sa ka hyrë pas darkës tek arèna e “Super Sport”, u kthýen te veranda dhe më tha ‘ti ke márrëdhënie shumë të mirë, por ajo është nëna e intrigës.

Ajo i bèn të gjítha në shtëpi’, për Bacin. Pak a shumë kjo ishte tema dhe ma shtjelloi.

Tani unë ndrýshe nga Lediona, këto që vinin nga jashtë nuk shkòja kurrë me i pyetur për gjëra. Unë nuk kam qejf ti tákoj këta që vijnë nga jashtë”, shprèhèt Jùli.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...