Cpo NDODH/ Léshohet ÚRDHRI, Ilnisa RRÉZIKON BÚRGUN per 1 vit

Para se të lárgohej nga “Big Brother VIP”, Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqí ngritën dýshime te publíku se kanë krýer márrëdhënie seksuale në dhomën e bardhë.

Mirëpo për këtë, sipas áktores Ema Andrea, Ilnisa rrezíkon deri në një vit bùrg.

Aktorja ka bërë një postim në InstaStory ku shkruan:

“Kodi Penal: Kryerja e márrëdhënieve sek*uale

ose homo*eksuale në vende publíke ose në ambíente të ekspozuara nga vështrimi i njerëzve, përbèn kùndèrvaitje pènale dhe dènohèt me gjòbë ose me bùrgim gjer në një vit”.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...