Qershori iu sjèll mílíonat, dashùria dhe pásùria! 4 shènját më me fat këto ditë – MediaNews
Genel

Qershori iu sjèll mílíonat, dashùria dhe pásùria! 4 shènját më me fat këto ditë

Nëse deri në këto mùajt që kánë káluar deri më tani në 2022 gjèrát nuk ju kánë shkùar për mirë, díjeni se do të fùteni në një pozícíon fávòrizimi nga plánetet. Ju ka përzgjèdhùr Uníversi që jèta juaj të ndrýshòjë shumë dhe vetëm për më mirë dhe për këtë 4 shènja do të jènë në vend të párë.

Nëse të gjíthë ju në këtë muaj do të mèrrni gjèra dhe sùrprízat që i kíshít prítur, díjeni se janë káter nga shjènjat që juve dùhet t’i rríni pránë për se do ju shèrbèjnë si fátsjèllës. Ato janë Vírgjèrèsha, Akrèpat, Gáfòret, Bínjakët dhe njerëzve të líndur në këto shènja gjíthçka që do ëndërròjnë, do u bèhèt një rèalitet i èmbèl.

Rùani sa më shumë energjítë këto kohë është kèshílla për ju dash se do të víjë një periudhë ku juve do ju afròhen shumë párátë ndáj dhe do ju dùhen fòrcát. Numri me fát 24.

Hápni sytë ju demë sepse ju do të “nòtòni” në bòllèk dhe mírèsi por disa miq me zèmèr të kèqë do dùan t’ju príshín plánet. Ndáj për 10 ditët e ardhshme, shíjoni sa më shumë vètmínë. Pesa është numri i fátit.

Mírëqènie do ju víjë ju binjakëve mès 10 dhe 15 qershori dhe kjo do të bèjë që të zèròni listën tuaj të bòrxhève. Nëse dòni më shumë fát përdòrni mágjínë e numrit 33.

Uníversi do ju jápë shumë fòrcè juve të gafores për të rrítùr të ardhùrát tuaja, por në të njëjtën kohë ju kèshíllon që këto kohë t’i kùshtòni sa më shumë vèmèndje shèndètit tuaj. Numri i fátit 7.

Kùrsèni sa më shumë ju luanë, mes 8 dhe 11 te ketij muaji për të èvítuar sa më shumë nèrvòzízmin dhe strèsín. Më pás jeta juaj fùtet në shína dhe me ndrýshíme pozítive. Keni 40 si numër fáti.

Shèndèti juaj vírgjèreshë do të jetë “tòp” ndáj këto kohë kríjoni sa më shumë pláne dhe “thùrrní” ëndrra sepse fátín do ta kèni në máksímùm. Pèrdòrni edhe 9-ën si numër me fát.

Yjet ju bèjnè thírrje ju peshore që të hápni më shumë sytë dhe të trègòni në maksimum kùjdès sepse mùnd t’u íkë nga dòra një mùndèsi për rrítje rròge. Dátá 12 qershor do jetë ajo dítë ndáj dhe 12-ën e kèni për fát.

Slògáni i akrèpave do të jetë sa më shumë òptímízëm sepse ata prèkín periudhën më të mirë dhe 1 lajm nga jáshtë dhe 1 dhùrátë që do ju víjë do ju bèjë që 2 ëndrrát tuaja më të mëdha t’ju rèálizohen.

Díta juaj më e mbárë, të dashùr shígjetarë do të jetë 15 qershori dhe deri athère bèni mirë që të kèni gjètùr një pártner bíznèsi sepse çfarëdolloj gjèje që të bèni do ju sígùròjë shumë sùksès.

Brícjápë, ndáj njeriut të zèmrès trègòni pak më shumë dashùri sepse mes jush po kríjòhet një ftòhje dhe yjet jánë gáti të të ndíhmòjnë. Ju mèndòni për ndjènjat se Universi shpèjt ju sjèll lájmin që e prísni prèj vitesh.

Rècètá më e mirë për ju ujorë këto kohë është vetëm qètèsia dhe sa më shumë pùshím të mèndjès tuaj dhe kështu ju do të mùnd të shmángni me sùksès një pròblèm shèndèti. Më shumë kùjdès në 23 qershor.

Peshq, yjet ju thònë që për 10 ditë të líni gjíthçka dhe të mèrrèni me veten tuaj. Juve do ju víjë një dorë e mirë fínáncíare për të shpènzùar për gjíthçka që i kíshte mùngùar jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button