Vetëm pak ditë lárg finales,banori lárgohèt përfùndimisht nga Big Brother

Të shtunën është gjysmëfinalja, ndërsa më 25 maj pritet finalja e madhe

ku deri më tani, dy finalistë janë shpallur Romeo Veshaj dhe Jùl Deda.

Vetëm pak ditë lárg finales së madhe të 25 majiit.

Pas debáteve të shumta që pati me gjíthë banorët dhe ‘trazoi’ ujërat.

Graciano e lë për herë të dytë shtëpinë e BBV,Â

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...