Monday, October 2, 2023
HomeGenel"Ríkuperòni jetën dhe láheni nga krèditë..."/ Hëna e plòtë u síguron jetën...

“Ríkuperòni jetën dhe láheni nga krèditë…”/ Hëna e plòtë u síguron jetën si të kápni Bíngòn

Yjet ju duan shume juve Dash, planetët vázhdojnë t’ju bëjnë jetën me fat. Ju jeni shenja më e favorshme e hòròskòpit. Prania e jupiterit mbështèt dashùrinë, pùnën, párátë dhe shèndètin. Rezùltate të shkëlqyera pròfesionale në pjesën e dytë të muajit, nègòciatat e biznesit janë gjíthashtu shumë fitimprurëse. Stímuj të rinj po vijnë. Mërkùri shtýn për të gjetur zgjídhje të reja. Lájme për një shtëpi, një banesë të re ose një mobilje të re. Energjía psíkòfizíke në krýe.

Ju qe jeni Deme, këto janë javë të rèndësishme fálë Diellit që ju mbështèt deri më 22 shtator. Së báshkù me Uranin është shtytja e dùhur për të árrítur një qèllim, një projekt, një ndrýshim të shumëprítur. Të gjítha situatat që janë të rèndësishme për ju márrín formë pozítive. Në dashùri do ketë një ármëpùshim dhe ardhja e lájmeve fòrcon márrëdhënien. Në familje, nga ana tjetër, një çështje e vjetër mùnd ta bènte këtë periudhë jashtëzakonisht sfíduese. Për disa të lindur ardhja e një fèmíje ose e një shtëpie të re . Ditët me fat janë 20-21 shtator.

Mèsazhi per Binjaket vjen qe te mos u ngátërroni me zjárrín Marsi ju shtýn të ekzágjeroni, sidomòs nga píkëpamja profesionale ku lájmet e bëjnë këtë periudhë jashtëzakonisht sfídùese. Është e ndáluar të teprosh, rrezíku është që të mòs mbásh dot angazhimet e márra. Rritja e pásionit dhe rritja e sèksùalitetit. Elemente pozítive nëse jeni dùke kèrkuar për një márrëdhënie të re dashùrie. Koha e shkëlqyer për të ndërmárrë një áktivitet të ri fizík. Sportet dhe një díetë e shèndètshme janë një domòsdoshmëri.

- Advertisement -

Gafòre e dashura gáfore, Shtatori shfaqet i qetë me rezùltate të shkëlqyera profesionale dhe një lídhje të mirë dashùrie. Edhe familja shfaqet e mbròjtur, aq sa e ríkuperojnë márrëveshjen pas një periudhe jashtëzakonisht të vèshtírë. Ju mùnd të investoni párá në pùnën tuaj, veçánërisht nëse jeni i vetëpùnësuar. Një risi është në rrugë e sipër, e lídhùr me një fèmíjë, një shtëpi, një mjet të ri transporti. Lërèni mënjanë dembelizmin dhe kushtojini më shumë kohë vetes. Jini më të durueshëm me ata që ju rrethojnë.

Per Luanet, saturni vazhdon t’ju ​​kèrkojë ndrýshime, veçánërisht në lídhje me çështjet e kahershme, ku vèshtírësia më e madhe është mbýllja e një situate dhe hapja e një të reje. Për fat të kèq, ngjárjet e fùndít nuk kanë lënë hapësirë ​​për të jetuar në qetësi, por mòs u shqètësoni. Një ríkùperim i shkëlqyer është në rrugën e dùhur në të gjítha fùshat e jetës. Shtatori dùket shumë i favorshëm për ríkuperimin e páráve, fíllimin e një projekti të ri dhe për t’u dashurùar. Shëndeti i lártë.

Periudhá me fat per Vírgjèreshet, vazhdon për ju. Mbështètja e Diellit nis një periudhë jashtëzakonisht pozítive në pùnë dhe madje edhe párátë pozícionohen në podium. Risi absolute në dashùri për çiftet e reja, për të mòshuarit, përkùndrazí, një udhëtim apo ndrýshim vendbanimi është në rrugë e sipër. Shèndeti i mirë kushtojini më shumë kohë mirëqenies tuaj fizíke dhe fílloni një párándálim të shèndètshëm të zorrëve, që ka qenë gjíthmonë píka juaj e dòbèt. Ditët me fat 15-16 shtator.

- Advertisement -

Peshore, Mërkùri në shenjë përfòrcon dëshirën për të bërë. Këto janë javë të rèndësishme për márrjen e vendimeve të biznesit. Për disa të lindur do ketë një ndrýshim real apo sentimental. Gjithçka váret sígùrisht nga situatat personale që po përjètoni, e rèndësishme është të mòs qëndroni të ankorùar pas çështjeve të vjetra. Koha e shkëlqyer për të investuar párá ose për të ríkuperùar kredinë e vjetër

Akrepe, marsit të Ujit mùnd të çojë në kèrkime të teprùara në kùjdèsín e trupit tuaj. Për disa të lindur nga sporti, ndërsa për të tjerët, megjíthatë, me një pèrpjèkje për të pèrmírësuar imazhin. Kini kùjdès që të mòs bini në várësi. Në dashùri ka nèvojë për më shumë vëmendje ndáj partnerit. Në familje, lájmet më të rèndësishme mùnd të kenë të bëjnë me një shtëpi. Në profesion, megjíthatë, rezùltate të shkëlqyera dhe të ardhùra të mira ekonomíke. Dita me fat 11 shtator.

Ju te ndèruar Shígjetare, mùnd të provoni fatin. Shtatori është një muaj jashtëzakonisht i favorshëm për të árrítur qèllimet tuaja të dëshirùara . Edhe dashùria është e ngjyrosur me pasion dhe risi absolute, veçánërisht për çiftet e reja që synojnë të fíllojnë një të ardhme së báshkù. E vetmja notë nègátive mbètet shèndèti. Mirë vraponi për t’u mbùluar me një díetë të shèndètshme, vera ka lënë gjùrmë me disa kilogramë më tepër .Marrëveshje me Dashin dhe Luanin.

Sa mire sepse per Brícjapin, muaji pozítiv për të bërë një bilanc pas një periudhe jashtëzakonisht të favorshme dhe kèrkuese. Ju jeni shenja më pùnëtore e Hòroskòpit, shtatori është muaji i të korrave, i suksesit dhe i ardhjes së páráve, por mbi të gjítha i njohjes së shumëprítur profesionale. Në dashùri vjen një martesë apo báshkëjetesë, por për të tjerët një fèmíjë. Në familje, mirëkuptim i shkëlqyer me një vëlla apo motër. 12-13 shtator ditët më të dobishme për të nënshkrùar një kòntrátë.

Marsi Ujoreve, u jep mùndësínë për të ndrýshuar disa çështje të pazgjídhùra. Ndrýshimi i shumëprítur mùnd t’ju shtyjë përtej prítjeve tuaja, profesionit të mirë dhe përfitimeve të shkëlqyera ekonomíke. Në dashùri do ketë rritje të pasionit, sidomòs për më të vegjlit e shenjës në kèrkim të eksperiencave të reja. Një lájm i shumëprítur po vjen për familjen. Një kohë e shkëlqyer për të rivèndòsur një ekuilibër që i ka munguar prèj disa kohësh. Një díetë e detyrueshme ùshqímore, luani sport dhe jini më sipërmárrës.

Per ju Peshq, këto janë javë të rèndësishme për márrjen e vendimeve në pùnë. Për disa të lindur do të vijë një dokument i shumëprítur, një miratim ose një firmë nga një avòkat ose nòter. Kuptimi i shkëlqyer me shenjat e Tokës, veçánërisht për të jetuar pasione të reja. Ekonomia është gjíthashtu në shèndèt të shkëlqyer, veçánërisht nëse po përpiqeni të ríkuperoni krèditë e vjetra. Në periudhën e ardhshme ndrýshoni pamjen tuaj dhe ngjyrosni garderobèn tuaj me ngjyrë bruz, një ngjyrë me fat. Dita me fat 22 shtator.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments