Çpo Ndodh ne PRIME!!?? Romeo LE MENJEHER LOJEN…

“Nëse Vesa dèl ne dalim të gjíthë” -tha Romeo.

Të njëjtën gjë tha dhe Ríke dhe Meritoni, por jo Meri,

e cila u shprèh se nuk është dakord që të sakrifíkohen të gjíthë për këtë.

“Unë nuk jam dakord që të dalim të gjíthë, pse të sakrifíkohemi”- tha Meri.

“Mua kj opjesa që do dali mtë gjíthë më dùket bùdallállëk.

Mua nuk më dùket noramle kj oqë po bèni. Famtirësisht nuk jam unë aty, jeni ju.

Unë mendo jqë ju bëtë një skemë, sakrifíkuat një person për të dalë nga kazerma.

Vesa mori dènimi nmë të madh nga Vëllai i Madh. Tani dhe me nominimin doni të mèrrni kártë ne víktimës që ja ne u sakrifíkuam. Tani lërèni Vesën të márrë mèrítat për atë që bëri”- tha Ori Nebijaj.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...