E GODITEN! Romeo PARA Deres se BBV, Po Del Nga Shtepia e Vellait te Madh?

Në edicionin e djeshëm të Big Brother Albania

, nuk mungoi tema e ndarjes së Heidit me Romeon.

Gjatë spektáklit, ky i fùndít i tha Heidit me sháka ‘A íkim zemra?’ ndërsa Heidi iu përgjígj ‘Ikim…jo bëj sháka’.

Ndërkohë që pas spektáklit Romeo ia ka propozuar prapë si ide Heidi ku të dy u nisën për të dalë në oborr.

Teksa Romeo tènton të hapë derën e kuqe, ai shíkon se dera është e mbýllur dhe dýshja ríkthehen brènda tek banorët e tjerë, ndërkohë që Heidi dëgjohèt në sfod që i thotë Romeos me të vogël: “E di që është e kýçur se e kam provuar më përpárá.

Pas kësáj, ish-çifti kanë ngritur dýshime nëse me të vërtetë dëshirojnë të dalin nga shtëpia.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...