TRONDITET! “Nuk i dua lekët, vetem kerkoj qe te me q…” Ronaldo i vë kushte Luizít

Përplasja virtuale e Ronaldo Sharkës dhe Luizít e Kiarës

bëri bujë pak javë më parë dhe së fùndmi shèrri është ríkthýer sërish në vëmendje. Edhe párátë që Luizí i premtoi Ronaldos.

Ky i fùndít u është përgjígjur pyetjeve të fansave dhe është shprèhur se nuk i do më párátë, por vetëm një kèrkesë fálje.

“Unë jam njeri që i pranoj fáljet. Kështu që po pres të më kèrkojnë fálje dhe të reflektojnë. Të gjíthë gabojnë.”, shkruan Ronaldo.

Leave a Reply