Friday, September 29, 2023
HomeGenel“Tèrmet” ne shtepine e BBV! Loja ndèrron rrjèdhen, ja kush banore ríkthehen...

“Tèrmet” ne shtepine e BBV! Loja ndèrron rrjèdhen, ja kush banore ríkthehen brènda

Ashtu sic ishte páráshíkuar, sot ne BBV ka ndòdhùr nje cudi e madhe dhe 4 nga te lárguarit e meparshem do te kthehen serish brènda.

Tashme emrat e tyre jane bere publík dhe Arbana i ka lájmerùar te gjíthe se ne fíllim Efi, me pas Kiara, Bled Mane dhe ne fùnd ronaldo jane emrat qe do te lene boten e jashtme dhe do te kthehen serish brènda.

- Advertisement -

Kjo do te jete nje surprize shume e madhe per Luanin e BBV Luizín i cili do te vijoje te shijoje rrugetimin me dashùrine e jetes se tij Kiarèn dhe tani do te kete edhe Efin qe cilesohèt si je mbeshtètese e shkòdranit.

Tashme mbètet te shihèt si do te vijoje loja, edhe pse me íkjen e Olten cfaredo skenari qe te prodhoje prodùksioni, dùket se fitoja e Luizít eshte e paevitueshme.

- Advertisement -

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments