“Ma bëri kèq shèmtuar, më kapi mamin…” Roza Lati TRòNDIT me Ate qe tha Para Kamerave

Teksa po diskutonte me moderatorin Meriton Mjekiqí,

Roza Lati rrëfeu në Big Brother për arsyen se pse është ndarë me ish-partnerin me të cilin kishte lídhje në distancë.

Pa dhënë detaje, Roza tha se ish-partneri nuk ishte pranë sáj në momentet më të vèshtíra dhe se më vonë,

tèntoi të fliste me mamanë e sáj, Rita Latin, që të ríkthehej.

Roza: Ma bëri golin shumë të shèmtut, por nuk do flas sot për atë gjë se nuk dua tja prish humorin vetes.

Atë golin e tij se kapèrdij dot. Më vjen ínát dhe zor se më kapi mamin që të kthehej te unë dhe Rita e donte shumë atë.

Vazhdonte të kèrkonte. Lidhje në distancë. Distanca nuk shtyhèt, nuk erdhi.Në momentet e mia më të rèndësishme nuk ishte asiher.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...