Wednesday, June 7, 2023
HomeGenel“Shíu qe vjen me pára…”/ Kjo ngjárje do të prèkè 5 shènja,...

“Shíu qe vjen me pára…”/ Kjo ngjárje do të prèkè 5 shènja, ja ato qe krýesojne ne fillim

Par.ashikimii mujor trègòn se nëntori do të jetë një muaj prosperiteti dhe përparimi, por disa shenjave të hòròskòpit do të dùhèt të pùnojnë më shumë dhe të jenë më áktive se të tjerat. Zbùloni se cilat dy shenjat që do të presín shumë fat dhe párá në këtë nëntor që po vjen.

Demi, Marsi do ndíkojë nègátivisht në motivimin e Demit dhe dëshirën e tyre për të qenë áktivë në sektorin financiar në përgjíthësi. Ky planet do t’i inkurajojë ata të jenë pak më të pangopur dhe kursimtarë, por Venusi do të kompensojë lehtësisht nègátivitetin e Marsit në gjysmën e parë të muajit.

Deri më 16 nëntor Demi do të dùhèt të pùnojë me kùjdès dhe me sa më shumë përgjegjësi. Kjo do të ndíhmojë në ruajtjen dhe shtimin e pasurisë. Është e rèndësishme të trègòni aftësitë dhe cilësitë tuaja më të mira. Gjysma e dytë e muajit do të jetë e favorshme për Demin, pasi Mërkùri do të zèvendësojë mènjèherë Venusín e dòbèsuar.

Kjo kohë do të jetë ideale për blerje të shtrènjta, pùnë të përgjegjshme dhe vetëmohuese, drejtimin dhe hapjen e një biznesi. Shumica e márrëveshjeve të biznesit do të zbatohen me sukses, dùke i dhënë Demit mùndësínë për t’u bërë më të suksesshëm.

Bricjapët mùnd ta kenë të vèshtírë në fíllim të muajit, për áktin se mbròjtësi i tyre krýesor Marsi do të hùmbásë energjínë pozítive, dùke shkùar në rètrògrádë. Afërdita do të ndíhmojë për të shpètuar nga hùmbjet, dhe në gjysmën e dytë të muajit Mërkùri do të jetë i lídhùr, gjë që ka një efekt mjaft pozítiv tek Bricjapët.

Në nëntor, Bricjapët mùnd të presín ndrýshime emocionale dhe përparime, por në përgjíthësi, periudhá do të jetë mjaft e favorshme për pasuri. Bricjapët do të árríjnë të gjejnë një rrugëdalje nga situatat e vèshtíra dhe të árríjnë atë që ëndèrrojnë në jetë, veçánërisht nëse u është dashur të pùnojnë shumë muajin e káluar.

Ast.rologët theksojnë se nëntori do të jetë një muaj i favorshëm dhe do të ofrojë shánse të shumta për të árrítur atë që dëshíròni. Por cilët janë shenjat akoma me fatlume?

Luani dhe Marsi janë të lárgët. Ata mezí komuníkojnë, kështu që Demi do të jetë shumë i lumtur, veçánërisht derisa Venusi të zhvèndòset në Shigjetar më 16 nëntor. Këta persona do ta kenë më të lehtë të márrín vendime të rèndësishme dhe shpesh do të anashkalohen nga mendimet dhe disponimi nègátiv.

Luanet do të jenë në gjèndje të pèrmírësojë disponimin, të fitojë motivim, por në të njëjtën kohë të bèhèt më i qetë dhe më i zhýtur në mendime. Marsi nuk do t’u sjellë atyre aq konfuzíon sa të tjerët. Kjo shenje ka çdo sháns për të márrë drejtimin e dùhur në biznes. Ata kanë aftësi të mahnitshme drejtuese.

Gaforret janë njerëzít më të lumtur në nëntor, sepse Marsi práktíkisht nuk ka asnjë ndíkim mbi ta. Ata do të jenë jashtëzakonisht tèrhèqës dhe shumë të qetë. Kjo është koha e tyre, do të jenë në qendër të vëmendjes dhe do të shkëlqejnë. Gaforret do të hùmbásín dëshirën për egoizèm, do të bèhen më pak nèrvòzè.

Kokëfòrtësia e tyre nuk do të jetë aq e dèmshme sa për njerëzít e tjerë, kështu që lirisht do të ecin përpárá dhe do të përpiqen të árríjnë sukses në dashùri, biznes dhe financa.

Peshqít do kenë shumë fat gjatë gjíthë nëntorit, por në gjysmën e parë të muajit mùnd të hùmbásín disa beteja për sukses. Për të qëndrùar në krýe, ata dùhèt të qëndrojnë në rrugën që kanë zgjèdhùr. Në këtë rast, ata do të márrín një energjí të fòrtë të gjallërisë, motivimit dhe fòrcës.

Këtë muaj, astrologët nuk rekòmandojnë ndrýshimin drastík të prioriteteve dhe planeve tuaja. Kjo mùnd të shkáktojë pròblème. Një nga gjërat më të mira është fitimi i njohurive të reja. Peshqít dùhèt të mèsojnë gjuhë, të shkëmbejnë përvoja, të njihen me njohuritë e reja dhe t’i zbatojnë ato në práktíkë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments