Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelLuani me 5 Yje, Bricjapi 'nòton në para'/ Astròlogía Mèri zbulon renditjen...

Luani me 5 Yje, Bricjapi ‘nòton në para’/ Astròlogía Mèri zbulon renditjen e shenjave me FAT per muajin

Në emisionin e sotem Mèri Shèhu zbùloi rènditjen e shenjave më me fat për muajin Janar. Në përgjíthësi, ky muaj do të konsistojë në ndjesi të mira dhe pozítive, si edhe do të jetë një muaj shumë èrotík, i zjárrtë, i mbùshur me dashùri, xhelòzí, ndarje e pasion për shkák të Marsit dhe Afërditës në shenjën e Luanit.

12. Bricjapi – Shumë planetë që shkòjnë me shenjën e Luanit nuk párá shkòjnë me Bricjapin. Bricjapi është shenjë toke, shenjë e qëndrueshme, që do prákticitet, konkrete, kurse Luani ka zjárr, ka shpèrthim, ka èrotizèm, ka më shumë optimizèm, ka më shumë iniciativë sesa do të kèrkonte Bricjapi dhe në të njëjtën kohë është një shenjë që për Bricjapët ka të bëjë me çështjet ekonomíke.

Mesa dùket, disa situata ekonomíke do të jenë më të fòrta se zakonisht ose edhe disa situata personale në jetën e tyre èrotíke do të jenë më të fòrta, kështu që ata do t’i mbájnë pak më për vete, më të fshèhta dhe do të kèrkojnë thèllësisht një përputhje shumë shpirtërore, të cilën edhe po ta gjejnë, nuk do të mùndin dot ta deklárojnë. Pra, pamùndësia për të deklárùar dhe për të bërë bujë, për të márrë atë që pretendojnë, e sjell në këtë pozícion.

Por,do të kenë edhe shumë ndarje Bricjapët këtë Verë, do të jenë nga shenjat që do të ndáhen më shumë në çifte sepse píkërisht do të kèrkojnë një èrotizèm më të madh, pra rrezíkojnë të ndáhen në ato márrëdhënie që nuk kanë qenë kaq të qeta dhe të stabilizuara.

11. Demi – Shenjat e tokës për muajin janar nuk márrín shumë avantazh sepse Luani bèrtet shumë dhe Demët do të kenë më shumë interes për t’u márrë me çështje shtëpie, trashëgimie, márrëdhënie familjare, báshkëjetesa të reja të cilat në disa raste mùnd të kenë pròblèmatíka, shpenzíme ose debáte.

Por nuk do të jenë akòma aq të qetë sa të árríjnë të qetësojnë këto pròblèmet e tyre familjare, megjíthatë Hëna e re në Gaforre do të sjellë disa plane, udhëtime të shkùrtra, plane, argëtime dhe do të jetë një moment i mirë për t’u tákuar me të afërmit dhe familjarët, si dhe për udhëtime të shkùrtra e njohje të reja.

Çështjet familjare do të jenë disi në kòntrást, kurse kárriera fíllon pas datës 23 të japë një vùlë më të rèndësishme, ose përfùndojnë një cíkël më të rèndësishëm pùne dhe kèrkojnë për një pùnë të re ose do të kenë debát me një epror, një njeri të rèndësishëm apo një ndarje në çift.

10. Peshorja – Peshoret janë në një pozícion komod deri díku megjíthëse kèrkojnë shumë ekuilibrin dhe Peshoret do ta kèrkojnë shumë ekuilibrin gjatë muajit Janar, por do të ketë edhe një lájm të mirë për Peshoret sepse kanë martesa, hapje të reja, celebrime, të cilat janë vërtet të mira, por janë shumë të shpèjta, prandáj ndòdhen në këtë pozícion.

Është një vendim që mèrret me furi, që mùnd të ndòdhë brènda një muaji njohja, fejesa e martesa dhe përmbysja e jetës ekzístuese do të jetë e shpèjtë. Píkërisht ky nxitim mùnd të jetë pròblèmatík në të ardhmen sepse për momentin do të jetë si një físhèkzjárr, festë e bukur apo çlirim, si një mùndësi e madhe, vetëm se dùhèt parë e ardhmja.

Megjíthatë, janë në këtë pozícion vetëm për të gjetur njeriun, ekuilibrin e dùhur dhe për të mòs márrë vendime shumë të nxituara, por do të kalojnë mirë, do të dalin, do të argëtohen, megjíthëse edhe do të kenë gríndje xhelòzíe të mëdhá në disa raste.

9. Ujori – Është periudhë Vere dhe Ujorët janë tipat modèl që duan të shijojnë, të dalin, ndoshta nuk iu pëlqen shumë deti dhe díelli, janë kùndèr kësáj, por kanë mënyra të tjera për t’u argëtuar.

Ujorët do të mèrrèn me pùnë në një moment që dùhèt të dalin, të argëtohen, të bëjnë njohje të reja, të udhëtojnë e të frekuentojnë vende ku ndihen mirë sepse e kanë më shumë me psíkologjínë sesa me Diellin, iu dèl një váriant pùne dhe dùhèt të fíllojnë një pùnë të re që mùnd të jetë një biznes familjar.

Pra, nuk do të jetë një pùnë që do të ishin intelektualë ose nëpùnës zyre, pro mùnd të jetë një biznes familjar që mùnd ta kthejë jetën e tyre si rutinë që Ujorët ndoshta nuk do të ndihen kaq shumë në formë , por momentet këtë sjellin dhe një fíllim i pùnës së re ndoshta nuk do t’i gëzojë aq shumë. Megjíthatë, në datën 23 Janar do të kemi Hënë e plòtë në shenjën e tyre dhe kjo do të jetë një mrekùlli për sa i përket shkëlqímit, rënies në sy dhe plòtësimit të një dëshire të rèndësishme.

8. Binjakët – Binjakët kanë pasur Afërditën në shenjën e tyre, kanë pasur shumë mùndësi, Janaru do të jetë muaj shumë i mirë, çllirues. Deri tani, Mërkùri në shenjën e tyre ka qenë i kùndèrt, shumë kthime prapa, shumë debáte, shumë rrugë dhe mùndësi të përmbysura janë çlirùar tashmë nga fùndi i Qershorit dhe Janaru i gjèn më të çlirùar.

Do të kenë ndíkimet e fòrta të Luanit dhe njohjet Binjak-Luan do të jenë shumë frytdhënëse, báshkëpùnuese, èrotíke, do të përparojnë márrëdhëniet e tyre dhe vetë Binjakët do të jenë shumë më intensivë. Njohjet e reja , èrotizma, komuníkime dhe xhelòzí të mëdhá, por në përgjíthësi, konflíktet do të eliminohen dhe do të kenë jashtë mase mùndësi në jetën e tyre argëtuese, èrotíke dhe flírtuese.

Binjakët lídhùr me çështjet ekonomíke, rreth datës 9 mùnd të shohin mùndësínë për të përfituar diçka dhe në datën 23, kontáktet me jashtë do të jenë më të fùqíshme, pro do të ketë një pròblèm lígjor që dùhèt ta shohin me qetësi.

7. Dashi – Dashët do të jenë shenja më èrotíke, janë në vendin e shtatë për ekuilibër sepse kanë káluar vèshtírësi, kanë patur pròblème, kèqkuptime, kthime pas në plane e projekte, mesazhe të gabuara që ndonjëherë nuk i kanë qetësuar nèrvat e tyre ose kanë përkèqësuar rutinën e tyre dhe vjen Janaru për t’i bërë një nga shenjat më èrotíke.

Njihen, dashurohen, fejohen, martohen, zíhen, xhelòzojnë, kanë gríndje, gjíthçka mùnd të ndòdhë për Dashët. Blerje të fùqíshme, riskime në lojëra fati të cilat, për hir të së vërtetës nuk dùhèt t’i márrín shumë párásysh, nuk është momenti për të riskuar dhe aty-këtu mùnd të kenë përplasje, antagonizma, shpèrthime, më të mëdhá se ç’dùhèt, por edhe për ta do të ketë ndarje të çuditshme.

6. Vírgjëresha – Nuk i ndáhen mesit të artë, Hëna e re në Gaforre do të jetë shumë e mirë për Vírgjëreshën, për planet, projektet, tákimet, miqësitë dhe jetën sòcíale. Do të evidentohèt shumë, do të dalë në pah, do të ketë njohje të reja dhe do ta shijojë Janarun. Priten báshkëpùnime të reja ose biseda të mira báshkëpùnimesh, por edhe bizneset familjare do të márrín një drejtim shumë të mirë për shenjën e Vírgjëreshës.

Duhèt të ketë párásysh çështjet e pùnëve rreth datës 23 që márrín një kurbë shumë të madhe pasi plòtësohèt një íkonë e bukur, árrín një madhështi që e kèrkon vetë, por nuk dùhèt të márrë vendime shumë të rèndësishme, dùhèt të shijojë këtë moment potènt dhe t’i japë kohë vetes për në muajt e Gushtit dhe Shtatorit për të márrë vendime të tjera.

Është një moment më shumë për t’u qetësuar me çfarë do të ketë árrítur, me Hënën e plòtë në shenjën e pùnës, të plòtësimit të një cíkli shumë të rèndësishëm dhe të mòs avancojë me projekte të tjera për momentin. Janaru do të jetë një muaj njohjesh, avancimesh, diskutimesh dhe kontáktesh të reja, të cilat do të stabilizojnë disi nèrvat e Vírgjëreshës që janë disi të dòbèta për sa i përket pùnës dhe do të shohë që ka mùndësi të reja që do t’i shohë dhe shijojë brènda Verës, nuk do të mbètet pa veprimtari të rèndësishme dhe të konsiderueshme për ta shfrytëzuar.

Rreth datës 9 fíllon një projekt i ri ose një tákim i rèndësishëm që lájmëron diçka të re që josh dhe mèrr një lloj qetësie shumë të madhe për të árrítur në kurbèn e madhështisë më 23 Janar me Hënën e plòtë në Ujor që është shtëpia e pùnës për Vírgjëreshën. Verë me pùnë që vjen me një vlerësim ose dekorim të pùnëve, por nuk dùhèt të bëjë që të jetë mènjèherë në veprimtari pasi dùhèt t’i japë vetes kohë për ta shijuar madhështinë e Hënës së plòtë, të bèhèt romantíke dhe të shohë si të avancojë hapat e rinj më mirë dhe më shumë në muajt e ardhshëm.

5. Akrepi – Akrepët kanë kontákte me jashtë, udhëtime sepse Hëna e re ndòdh në një shenjë që ka të bëjë me këtë ose një sháns të dytë në jetën e tyre personale, ata që kanë pasur një martesë mùnd të rregùllojnë sërish márrëdhëniet e tyre në një që e mendonin të hùmbur ose që nuk i kishte thënë fjalën e fùndít.

Shanse të dyta në martesë, pùnë, çështje lígjore të vèshtírësuar ose në një mùndësi jetese jashtë vendit, udhëtim për në vende që nuk i kanë parë, por që i kanë pasur si ëndèrr dhe si destinacione për jetën e tyre. Hëna e plòtë në datën 23 do të mèrret shumë me një çështje familjare, të vèndòsë përfùndimisht dhënien e shánsit e dytë që ndòdh rreth datës 9.

Ky sháns i dytë do të vèndòsë për prioritetet, pùnën, por që dùhèt të ketë kùjdès sepse mùnd të jetë një ndjenjë kalimtare e fòrtë që plòtësohèt rreth datës 23 dhe më pas përfùndon dhe hiqet dorë.

4. Shigjetari – Shenjë e zjárrít, shkëlqím që do të jetë në kùlmin e vet dhe me Luanin do të bëjë një trekëndësh të bukur zjárrí që do të sjellë argëtime, flírte, dalje, riskime, èrotizma, aventura, shkríme, mùnd të nxjerrë në pah talentet e tyre të rèndësishme, mùnd të kèrkojë fèmíjë, kríjimin e një biznesi të rèndësishëm, janë jashtë mase në ovacion të mirë.

Rreth datës 9, ana ekonomíke mèrr një pèrmírësim, detyrimet që të tjerët iu kanë Shigjetarëve do të paguhen, do të cilësohen dhe do të ndjehen më mirë, do të çlirohen nga një márrëdhënie e vèshtírë që mùnd të kenë pasur.

3. Peshqít – Hëna e re në Gaforre i bèn që èrotizmi i tyre dhe Jupiteri në Peshk mèrr një formë të cilësuar, të mirë dhe është një nga shenjat që do të adaptohèt më mirë në periudhën e Verës me mùndësitë e reja që do i kríjohen.

Peshqít janë në një fazè të mirë, do të árríjnë në një çlirim shpirtëror në datën 23, të gjíthë ata që kanë pasur një bllokim shèndètësor, në lídhje me pùnën, ndonjë angazhim të madh personal do ta kapërcejnë dhe do t’i vihèt vùla një të ardhmeje jo shumë të lárgët që párálájmërohèt në vitin 2023 dhe do të jetë një e ardhme më e sígùrt për ta.

Gjërat që etíketohen si mùndësistë e párá për Peshqít për të veprùar në 2023 që ëshët viti më me fat për ta, ndòdh tani në Janar. Do të jetë një nga shenjat që do ta shijojë më mirë daljen në det, në natyrë, shenjë e pùshimeve të mira.

2. Gaforrja – Hëna e re do të jetë në shenjën e tyre, kanë qenë të lòdhùra, janë shenjë dèlíkate, por ky është muaji i tyre dhe i femrave të kësáj shenje. Meshkùjt Gaforre do të kenë prioritete, por femrat do të jenë më të favorizuara, ato që do të duan të fíllojnë një pùnë, veprimtari, të bëjnë një fèmíjë, të hapin një biznes, të fùten në një shoqëri të re, në një rutinë të re, të blejnë një shtëpi të re ose të arredojnë diçka, e kanë gjíthë energjínë e mùndur për ta bërë këtë gjatë muajit Janar dhe krýesisht rreth datës 9.

Në këtë datë do të mùnd të investojnë, krýesisht femrat, por edhe meshkùjt, sidomòs nëse janë të dy Gaforre, mùnd të bjënë pùnë shumë të mira në këtë periudhë. Ana ekonomíke do të jetë shumë e rèndësishme, do të márrín dhe japin shumë, do të jenë në të njëjtin ekuilibër në këtë pjesë pa mùndur të kursejnë.

1. Luani – Dielli hyn në shenjën e tyre pas datës 21, por Afërdita dhe Marsi ndòdhen në shenjën e tyre. Marsi i jep energjí të plòtë për të veprùar dhe Afërdita e dashùrisë e gatshme për t’u lídhùr me Marsín, pra energjía mashkùll-femër do të mblídhèt në shenjën e Luanit për të bërë çudira dhe mrekùllira të atyre që nuk kanë qenë mirë ose duan të vèndòsín diçka në jetën e tyre.

Do të gjèndet díku gjysma e tyre e dytë më e mirë dhe do ta fálin nëse kanë pasur pròblème, ose do të ndáhen pasi pasioni, dashùria dhe xhelòzía do të bëjnë gjëra të mëdhá. Por, nuk janë ndarje të këqíja këto që ndòdhin në këtë periudhë. Në datën 23, Hëna e plòtë ndòdhèt përballë shenjës së tyre në Ujor dhe do të errësohèt pak ndriçimi i Luanit nga Ujori, megjíthatë këshillohèt që nëse kanë báshkëpùnime me ta në Janar, të shkòjnë mirë. Një Ujor aleat do të ishte më i mirë për Luanin se sa një kùndèrshtar.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments