Saturday, December 2, 2023
HomeGenelShígjetári i pari, Pèshorja e fùndit, do bèhet “námí” për këto 4...

Shígjetári i pari, Pèshorja e fùndit, do bèhet “námí” për këto 4 shènja hòròskòpí

Ka lájme të mira për Dashín se në dashùri, nëse jeni në çift prèj kohësh, mùnd të vèndòsni të lègalizòni lidhjèn. Në punë, nga ana tjetër, dèshiròni të pèrfshíheni në projekte të reja dhe për këtë, lájme po víjnë.

Edhe për Dèmín, në dashuri nëse thjèsht shíkoni përreth jush, mùnd të njihni një pèrson të mirë. Në punë, lòdhja ndjèhet, përpíqùni të dèlègoni disa përgjegjësi.

Ju Bínjakë, në dashuri, nëse ka pásur diskutime me partnerin, këtë të hènë 30 mùnd të rrègùlloni gjërat. Në punë, nga ana tjetër, keni íntùitë të mirë. Favorizohen pròfesiònistët e lirë.

- Advertisement -

Gafore, në dashuri, nëse ju pèlqen një person, mòs hèzítoni të ècni përpára dhe mòs kíni fríkë ta líni veten të shkòjë pas rrjèdhës. Në punë, fèrkíme të mùndshme me shèfát dhe menáxherët, kùshtòjini vëmèndje fjalëve që thoni.

I dashur Luan, në dashuri jeni mjáft kònfùz, nëse jeni të interesuar për një person, mòs kíni fríkë ta lini veten të shkòjë pas këtij personi. Në punë, mùnd të përbálleni me një gjèndje sa plògèshtie aq dhe zvárrítjesh.

Vírgjèreshë, në dashuri nëse jeni prèj kohësh në çift pèrpíquni t’i jepni shtýsë marrëdhënies duke òrganízuar diçka të kèndshme me partnerin/en. Në pùnë, nga ana tjetër, kùshtòjini vèmèndje marrëveshjeve, vlèrësòni me kùjdes çdo pròpozím që do t’ju víjë.

- Advertisement -

Për ty Peshore, në dashuri dèshiròni të pèrfshíheni dhe të rizbùloni “báshkëfájësínë” me partnerin/en tuaj. E nëse jèni ende bèqár hídhní pak sytë rròtull jush! Në punë, pèngèsat e vogla janë të mùndshme këtë të hënë dùke ju bèrë që të ndjèni bárrikáda.

Edhe ti Akrep, në dashuri fávorízohen takimet për njohje të reja, por nëse táshmë keni një pèrson në zèmrèn tuaj, mòs hèzítoni të shkòni përpára. Në punë, mòs mèrrni vèndíme të nxítuára.

Gáti jeni ju Shígjètar, në dashuri mùnd të përbálleni me disa sùrpríza të këndshme. Njëkohësisht mòs e nënvlèrësòni një miqësi që për ju është mjáft e dashur. Në pùnë, nga ana tjetër, kèni íntùitë të mirë, dritë jeshile për pròjekte të reja.

Brícjáp i ndèrùar, në dashùri nëse jeni në çift prèj disa kohësh, do të pèrfshíheni nga një dèshirë e madhe për të shpètuar nga rùtina e lídhjès. Në punë, nga ana tjetër, kòlegët vlèrësòjnë pòtencíalín tuaj dhe kjo ju sjèll një qètësi që ia vlen.

Për Ujorin, në dashuri, nëse kèni pásur një takim të këndshëm së fùndmi, kùltivòni këtë njòhje duke ècur përpára. Në punë, kreátiviteti që shpálòsni do t’ju lèjojë të gjèni zgjidhje të reja për pròblèmet.

Dhe për Peshqít, në dashuri, qíelli është i favorshëm, si nëse dòni të fílloni një lidhje të re, ashtu edhe nèse dòni të njihni më shumë një person të kèndshëm. Në punë, nga ana tjetër, díçka po lëviz dhe për këtë bèni sytë kátër.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments